- Konu Sahibi Sarisekerannesi
canım adapazarında kimsem yok zaten.biz eşimle üniversitede tanışmıştık.eski günleri yad etmek için gelmiştik o yüzden fazla kalmadık gezdik döndük :)
aa gercektenmı cnm ne guzel rabbım askınızı daım etsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım adapazarında kimsem yok zaten.biz eşimle üniversitede tanışmıştık.eski günleri yad etmek için gelmiştik o yüzden fazla kalmadık gezdik döndük :)
6 aydan önce ek besine geçmek bebişlerin emmeyi bırakmasına neden oluyormuş tamamen o yüzden en az altı ay çünkü kaşıkla beslenmek bebeğe daha kolay geliyormuş...
bu arada benim 5 kilo fazlam var platese gidiyorum haftada 2 gün çalışmaya başlamadan kilo veremezsen bir daha veremem diye korkuyorum 5 aylık hamile gibiyim.......
gercektenmı cnm
bıde aslında k az göbusmu kaldı cok benım göbekten eser yok dr um hemencık sardı
ben zor bir normal doğum yaptım dikişten 17 gün oturamadım o yüzden geç korse giydim kaldı
cnm bende dedıgın gıbı kg başına dıye bılıyorum ay kıyafete damlarsa cıkmıyo dıkkat etmelı ılgısız oldu yazdıgınla ama kızımda kac parca kıyafet gıttı
ohoh 17 gunmuuu
ay ben sezeryanda ole olmadım cnm ya uzuldum ayokuyuncada malum bölge sızladı
Ben biraktim annem varken olmuyor :) acaba alti aydan sonra mi başlasam diyorumKizlar bes gundur duzenli lesliiee ile onbes dakika yuruyus yaparak isiniyorum sonra onbes dakikada eliptik bisiklete biniyorum.yarim kilo gtti kaldi iki bucuk kilom.ama asil amacim sikilasmak gobegimi toparlamak![]()
Yarin basliyor uz bakalim nasil vercezAyni banada oyle dedi doktorum bende ardindan ya su yada elma suyunu sikarak hazirliyorum agzindaki kotu tadi alsin die oyle veryrm
amin canım hepimizinkini inşallah :)
sütünü sağıpta veren arkadaşlar, kaç saatte bir sağıyor sunuz? Ne kadar çıkıyor? Günlük toplam ne kadar çıkıyor?selam herkeser,
bende kasım annesiyim.
burası ne kadarda aktif bir topikmiş.yarencim sağolsun söyledide farkına vardık.inşallah çocuklarımıza faydalı olacak güzel paylaşımlarımız olsun.
kızlar ben çalıştığım için sütümü sağıpta bırakıyorum. doktorumuz 3 satte bir 150cc ver dedi.ama artık büyüdüğü için 160-170 e çıkarmak lazım sanıırm. sütümün oranı bazen değişiklik gösterebiliyor . acaba diyorum ek gıda olarak şu sütlü pirinçli olanlardan arada vermeye başlasammı ki.
slmm ne kadr cogalmısız boyle ben girmeyeli :)) cook sevindim...bos bi anımda gecmıse yetistigi kadar bakmaya calıscam artık...zor olacak ama oldugu kadar...ek gidaya gecmeyen kaldı mı aramızda...
hosgeldın canımm cok gecmıs olsun hastalıktan sonra degısıyorlar
aynen ya ben de yarim yamalak bakalbildim gecmise, sohbetlere de yetisemedim digerlerini okuyayim derken.ben baslamadim bu arada ek gidaya cnm. 6 ay diyor doktor. bu arada kizimi tarttim dun, sadece 50 gr almis, cok moralim bozuldu, okudugum kadariyla 500un altindaki arkadaslar bile uzulmus, ben cok sasirdim, doktora danisicam bakalim bu haftaslmm ne kadr cogalmısız boyle ben girmeyeli :)) cook sevindim...bos bi anımda gecmıse yetistigi kadar bakmaya calıscam artık...zor olacak ama oldugu kadar...ek gidaya gecmeyen kaldı mı aramızda...
bizimkiler de kurucesme :)annemler cumhuriyet parkının orada oturuyolar canım merkezdeler.ne güzel ya insanın memleketinden birilerini görmesi :)
ya bravo sana, bu leslie`nin konusu gecmisti ben de gaza gelmistim ama yok yapamiyorum imkansiz, benim kizim gundizleri uyumuyor, toplam yarim saat tum gun. o arada ne yapacagimi sasiriyorum.Kizlar bes gundur duzenli lesliiee ile onbes dakika yuruyus yaparak isiniyorum sonra onbes dakikada eliptik bisiklete biniyorum.yarim kilo gtti kaldi iki bucuk kilom.ama asil amacim sikilasmak gobegimi toparlamak![]()
bız basladık tadıyoruz bakalım simdilık ek gidaları ama ne tatma annem fazla fazla tattırıyo bebısımı obez yapacaklar 4 elden topluca(allah korusun....hhergun biraz daha tontıklesiyo sankı...
yıne kılo konusunu acmısız ahh ahh kılo neyse de su gobısler...spor yapan anneler ne durumdasınız.kulıh sen spor aletlerı almıstın sankı nasıl gidiyo?
bşr de bebeginizi nasıl uyutuyorsunuz saat kacta ve gece kac kere kalkıyor ...
selam kızlar nasılsınız misafim vardı bügün yorulmuşum valla ya benim kızım bugün emmiyo az az 1 yada 2 dk ikindide yoğurt verdim bağıra bağıra yedirdim gece muhallebi yediridm...siz neler veriosun dr 1hafta sonra meyve suyuna başla dedi yarın 1hafta oluyo gideli elma suyu vericem yarın 3tatlı kaşığı kadar sonra arttırıcam açlıktan uyumuyoda hep ağlıo em yani demi((