Kizlar bisey sorabilirmiyim benim kizim uc aylik oldu ama ismini cagirdigimizda falan hic tepki vermiyor sese dogru cevirmiyor mesela kafasini ses cikariyoruz hu hu hu gibisinden islik caliyoruz banamisini demiyor ama duymasi cok iyi allaha sukur sizce bir sorun varmidir doktorumiza sormayi unuttum bu ay bidahakine soruyum sizin cocuklar nasil sese karsi tepki veriyorlarmo
canım bole bı durum varsa bebısınle goz teması kurmalısın once kucagına al hoplatıyomus gbı tut gozlerıne sıfır mesafeden bak once sonra yavas yavas uzaklastır kendınden
gozlerınle gulumse ona mutlaka tepkı evrıcektr benm kızımn en sevdıgı sey buu

karsılıklı gulusuruz hep bu sekılde bız...
sonra dıkkatı henuz tam dagılmamısken ona ısmıyle hıtap et tekrar tekrar yap bnu gun ıcınde once goz teması sonra ısım tekrarı..
bebısnle mutlu mutlu gulucukler canım sana

gunaydin herkese..nasilsiniz bakalim..geceler nasil gecti..bende uyandim simdi.gece tlf.elimde uyumusum..bir cay koyacam kahvalti hazirlayim yataklari toplayacam..bugun biraz camlari silecem berbat durumdalar ya..hava da misss gibi bugun adanada..
adana da mı yasıyosun canımmm

hemserı sayılırz bnde hatay lıyımm pztesı ordaım nasıpsee lutfen o guzel gunesı azıcık benım ıcınde tut

günaydın kızlarrr

yürüteç aldımda 5 ay 8 günlük kızım şu an koymamda 6 ayından snra ameliyatını atlatalımda inşallah hayırlısıyla koymayı düşünüorum.siz ne düşünüosunuz
canım bebısın nasıl oldu amelıyet ne zaman:26:yurutec konusunda ben kararszm hala yaaa
gunumuzun modern doktorları karsılar genelde ama ortada bır kusak yurutecle buyumus ve sapasaglam bı genclık var sonuctaa..
sımdılık almım dıyorum ama her an dayanamayıp alabılırım dee
kıdemli anneler geceleri ne kadar aktifsiniz nasıl dayanıyorsunuz uykusuzluga bebisler sabah kaçta kalkıyor benim kız sabah saat 7 de ayakta hele dün gece sabah 5 gibi kendi kendine gülüyor ses çıkarıyo emzirdim koydum yatağına bi gülsem tamam uyumaz bi daha biliyorum hiç pas vermedim sallamadım da eşim namaza kalktı o ara baktı kız uyanık gülüyo nerdeyse kaldırıp sevecek zor engel oldum isim sonunda ben uyutacam değil mi- bi de birşey soracam kızlar bebislere müzik dinletiyorsaniz biraz şarkı adı alabilir miyim repertuarı genişletmek istiyorum. Bizim kız yalın kucucuğum, candan erçetin melek kutsi melek sonra ali babanin çiftliği bak postacı geliyorluc kurbağa son olarak mini mini bir kuş başka çeşit var mi sizde
sızın muzıkler genelde hareketlıymıss nılufer den e bebegım ı onereym sana canm hem cesıt olsunn
bende suni sancıyla doğurdum 18 saat sancı çekmiştim , normal doğumun doğal sancılı olanı güzeldir herhalde =) sunisini denedim hiç hoşuma gitmedi
ben dogal sancılısını yasadm canımm tm hayatm boyunca unutamayacm bı anım oldu her sanıyesını ayık yasadgım

dogumun herturlusu zor bencee gercı benm dogumum cok rahat olduu sıddetle tavsıye edebılırmm hamıslere
selam kızlaar kızım bu ay 350 gr almış sadece moralim bozuldu

hasta oldu pek emmedi anca uykuda ondan az aldı herhalde birde çok hareketli mama ver dedi ebe ama sütüm var göğsümü boşaltmadığı bile oluyor kızımın mama zaten yemiyor ek gıdaya başlıcaz artık

yoğurt ver içine ekmek ufala dedi ekmek için erken değil mi 5 aylık bebeğim:44:
bu ay btun bebısler kızım gbı az almıslar yaa 4. ay kılo dgeıl gram aldıkları gorusu dogruymus demek kıı...
uzulme canımm bak bzde aynı durumdayz hepımz sdece sutumzle beslensın ıstyoruz ama yetmedgı yerde takvıyelıcez artk hersey onlar ıcınn

canım bende epidural sezeryan denedim.epidural tutmayınca genel narkoz verdiler.ama epidural mi bi daha tövbe.doğumdan sonra 1 hafta ben ayağa kalkamadım.25 ekimde doğum yaptım 26 ekimin akşamı evime geldim.ertesi gün şiddetli baş ağrısı ve boynumdaki kitlenmeden hastaneye yattım.meğer epidural böyle yapıyomuş.düşünsene kızım 2 günlükken ben hastanedeydim kızım evde
ayy tenzılecım ya bzım kızlar aynı gun dogmuslarrrr

kurban bayramı sekerleri....... dogum gnumuzu beraber kutlarz reyyanla eylul un

muhallebi vermeyi düşünüyor musunuz muhallebinin bir faydası yok ki boşuna boşuna vermek istemem:26:birde kavanoz mamalarına güveniyor musunuz
canım ben mılupanınkılere guvenıyorumozellıkle organık serısıne..tv de bı proftan duymustm gercekten guvenılır standartlara uygun uretıldıklerını..
kendmız yapsak malzemeler yıne karstrcak ısı...ben arada verırm dye dusunuyorum
Ben de varimmm...adim pinar oğlum mustafa enes 25 Ekim dogumluyuz mardinde yaşıyoruz ...yeni topik fikri cok iyi olmuş ama sık giremeyince bulmam zor oldu sizi kac gündür bakinuyirdum:..hayırlı olsun insallah ...
ayy ınanmıyorum bıtane daha kurban bayramı sekerıı.....

hosgeldın canımm tenzılenın senın ve benım bebıslermz aynı gun dogmuslarr

kızlar bde saatlerı yazın bakalım hangmız buyuguzz