kız esila_askın sende mi koydun göbüşünüallah nazarlardan saklasın
damamm cnm koyarım yakın zamandaaaaaa inşallahh
hepinizee maşallahhhhh RABBİM nazardan korusun bebişleriniziiiiiiiiii
yeni kıyafetlerimizle 14+6 şimdiki halimiz
Eki Görüntüle 395241
Eki Görüntüle 395240
aslında sadece 1 kg aldık ama tombiktik...
14+2 halimiz, biz biraz çabuk büyüyoruz galiba :)
Eki Görüntüle 396465
Maşallahhh sizeama bence dıkkat et bu zamanlarda cok kılo almamalıymısız dr benı de uyardı cok kılolu degılım ama ılk 3 ayda cok kılo almamak gerek ılerısı ıcın...
Bugün İstanbul Forum'daydık, fondaki de bizim lokum hanım! Benim göbek füze misali aldı başını gidiyor kızlar, göbeğin üstünde göreceli olarak limon gibi kalan memişlerin ölçüsünün 90 bedene ulaştığını söyleyebilirim sanırım, 58kg oldum ama aldığım 7kg da göbekte sanki, değil mi? Bana yazık değil miiiiiiiii:))))
Eki Görüntüle 397085
Bugün İstanbul Forum'daydık, fondaki de bizim lokum hanım! Benim göbek füze misali aldı başını gidiyor kızlar, göbeğin üstünde göreceli olarak limon gibi kalan memişlerin ölçüsünün 90 bedene ulaştığını söyleyebilirim sanırım, 58kg oldum ama aldığım 7kg da göbekte sanki, değil mi? Bana yazık değil miiiiiiiii:))))
Eki Görüntüle 397085
Eki Görüntüle 396465
maşallahh benim kuzumaaa yesin teyzesii onunn poposunuuuu
Eki Görüntüle 394773 Eki Görüntüle 394774 Eki Görüntüle 394775
2. resim benim bakış açımdan :))
Tam 16 haftalığız bugün :)
yeni kıyafetlerimizle 14+6 şimdiki halimiz
Eki Görüntüle 395241
Eki Görüntüle 395240
aslında sadece 1 kg aldık ama tombiktik...
Eki Görüntüle 396465
Eki Görüntüle 397085
yeni göbiş resimlerim:) canlar ben en fazla 2 kilo aldım ilk 3 ay bulantılardan kilo verdim şimdi almaya başladım ama dikkat etmeye çalışıyorum çok kilo bizede bebişlerede zarar heleki önümüzdeki sıcaklarda harap oluruz bu kilolarla o yüzden dikkat edelim bnm güzel annişlerim hepiniz çok ama çok tatlısınız yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?