• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Annelerinin Tatlı Göbüş(Bebiş)leri :))

Canım son zamanlarımı göstereyim hemen, aşağıdaki resim kızımın doğumumdan tam 1 hafta önce çekilmişti. 17 kg almıştım ama yüzüm, kolum bacağım ve sırtım bile normaldi, arkadan bakan anlayamazdı gebeliğimi.

Eki Görüntüle 398014

masallah canim valla ikiz gibi duruyor:34::49: göbis buyumus baya demekki senin bunyen o sekilde cabuk belli oluyor hamilelikte, cokta tatli görunuyor darisi bizim göbislere insallah bizimkilerde buyusun:1::nazar:

yeni göbiş resimlerim:) canlar ben en fazla 2 kilo aldım ilk 3 ay bulantılardan kilo verdim şimdi almaya başladım ama dikkat etmeye çalışıyorum çok kilo bizede bebişlerede zarar heleki önümüzdeki sıcaklarda harap oluruz bu kilolarla o yüzden dikkat edelim bnm güzel annişlerim hepiniz çok ama çok tatlısınız yaaa:nazar::nazar::nazar::nazar:

yeni kıyafetlerimizle 14+6 şimdiki halimiz:nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 395241
Eki Görüntüle 395240
aslında sadece 1 kg aldık ama tombiktik...

14+2 halimiz, biz biraz çabuk büyüyoruz galiba :)
Eki Görüntüle 396465

buda bnm göbişim kızlar 18+0 ız

bütün göbekler birbirinden güzellllllllll :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallahh hepimizeeeeeee ama göbüşün içindekilereee:nazar::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

yeni göbiş resimlerim:) canlar ben en fazla 2 kilo aldım ilk 3 ay bulantılardan kilo verdim şimdi almaya başladım ama dikkat etmeye çalışıyorum çok kilo bizede bebişlerede zarar heleki önümüzdeki sıcaklarda harap oluruz bu kilolarla o yüzden dikkat edelim bnm güzel annişlerim hepiniz çok ama çok tatlısınız yaaa:nazar::nazar::nazar::nazar:

yeni kıyafetlerimizle 14+6 şimdiki halimiz:nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 395241
Eki Görüntüle 395240
aslında sadece 1 kg aldık ama tombiktik...

14+2 halimiz, biz biraz çabuk büyüyoruz galiba :)
Eki Görüntüle 396465

buda bnm göbişim kızlar 18+0 ız

bütün göbekler birbirinden güzellllllllll :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallahh hepimizeeeeeee ama göbüşün içindekilereee:nazar::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

aman Allahim bu ne guzel göbis:nazar::nazar:masallah, senle biz ayniyiz ama bende daha belli degil bu kadar:1: tabi ikiz olunca ikiye katlaniyor göbis:49: masallah canim icindeki kuzularda iyi olsunlar:nazar:

41 kere maşallahhh tütütütütüüü:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederiz kızlarrrrrrr size3de 41 kere maşallahhhhhh
dizim başladı ben kaçıyommmmmmmm görüşürüzzzzzzzzzzz

masallah canim valla ikiz gibi duruyor:34::49: göbis buyumus baya demekki senin bunyen o sekilde cabuk belli oluyor hamilelikte, cokta tatli görunuyor darisi bizim göbislere insallah bizimkilerde buyusun:1::nazar:

hahahaa sağol canım ama sanırım ufak bir yanlış anlama, şimdiden kocaman olan göbeğimin son aylarımda kimbilir nasıl görüneceğini merak eden bir arkadaşım için arşivden çıkardığım bir foto bu, kızımın doğumundan 1 hafta öncesi tarihli zaten. Boyum 1,58 olduğu için sanırım, göbek kendini ileriye veriyor, valla yayma yapmasın yeter, kısa olduğum için koca bir top gibi görünürüm heralde o zaman:))

$DSC00005.jpg $DSC00006.jpg

ben eninede gidiyorum :D:D:D:D

Son düzenleme:
Canım son zamanlarımı göstereyim hemen, aşağıdaki resim kızımın doğumumdan tam 1 hafta önce çekilmişti. 17 kg almıştım ama yüzüm, kolum bacağım ve sırtım bile normaldi, arkadan bakan anlayamazdı gebeliğimi.

Eki Görüntüle 398014

senin gobusunu hatirliyorumda hakikaten fuze gibiydi canim yanlar bos onden ileri dogru sivri bir sekilde gidiyordu...bu seferkide aynirahim sekliyle alakali sanirim...

senin gobusunu hatirliyorumda hakikaten fuze gibiydi canim yanlar bos onden ileri dogru sivri bir sekilde gidiyordu...bu seferkide aynirahim sekliyle alakali sanirim...

ben göbeğimi gören çocukların dehşetli gözlerini hatırlıyorum, hem merakla dokunmak istiyorlardı hem de çok korkuyorlardı:):53:

hahahaa sağol canım ama sanırım ufak bir yanlış anlama, şimdiden kocaman olan göbeğimin son aylarımda kimbilir nasıl görüneceğini merak eden bir arkadaşım için arşivden çıkardığım bir foto bu, kızımın doğumundan 1 hafta öncesi tarihli zaten. Boyum 1,58 olduğu için sanırım, göbek kendini ileriye veriyor, valla yayma yapmasın yeter, kısa olduğum için koca bir top gibi görünürüm heralde o zaman:))
yok canim eski resim oldugunu biliyorum:34: cok hosuma gitti yorum yaziyim dedim, yani senin göbis baya buyuyormus hamilelikte sanirim bunyeden kaynaklaniyor, cunku yeni resimlerinde de göbis buyumus fazla:49::nazar::nazar: masallah, darisi bizlere

Back