• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Annelerinin Tatlı Göbüş(Bebiş)leri :))

yeni kıyafetlerimizle 14+6 şimdiki halimiz:nazar::nazar::nazar:
$IMG_1280.jpg
$IMG_1275.jpg
aslında sadece 1 kg aldık ama tombiktik...

Son düzenleme:
Maşallahhh size;) ama bence dıkkat et bu zamanlarda cok kılo almamalıymısız dr benı de uyardı cok kılolu degılım ama ılk 3 ayda cok kılo almamak gerek ılerısı ıcın...

haklısın canım doktorum bende uyardı maalesef :( 5 buçuk kg aldım :( ama dikkat etmeye başladım artık beyaz ekmek yemiyorum bol su ve meyve tüketiyorum .inşallah bundan böylke yavaş yavaş alırım kiloları :31:

Bugün İstanbul Forum'daydık, fondaki de bizim lokum hanım! Benim göbek füze misali aldı başını gidiyor kızlar, göbeğin üstünde göreceli olarak limon gibi kalan memişlerin ölçüsünün 90 bedene ulaştığını söyleyebilirim sanırım, 58kg oldum ama aldığım 7kg da göbekte sanki, değil mi? Bana yazık değil miiiiiiiii:)))) :nazar::nazar::nazar:

$Photo0637 - Copy.jpg

Bugün İstanbul Forum'daydık, fondaki de bizim lokum hanım! Benim göbek füze misali aldı başını gidiyor kızlar, göbeğin üstünde göreceli olarak limon gibi kalan memişlerin ölçüsünün 90 bedene ulaştığını söyleyebilirim sanırım, 58kg oldum ama aldığım 7kg da göbekte sanki, değil mi? Bana yazık değil miiiiiiiii:)))) :nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 397085

Maaşallah arkadaşım yaaa daha şimdiden bu kadar olursa göbeğin son zamanlarını düşünemiyorum :53:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhh kızlar göbüşler harika gözüküyorrrrrrrr

b:nazar:nde akşam eşim gelince çektirip ekleyim 1 ayda bakalım nasıl olmuşuz:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Eki Görüntüle 397085

Maşallah ya kocaman olmuş karnın :) benim hiç yok gibi az bisey var hala :) neyse bizimkide çıkacak elbet Bı gün :)

yeni göbiş resimlerim:) canlar ben en fazla 2 kilo aldım ilk 3 ay bulantılardan kilo verdim şimdi almaya başladım ama dikkat etmeye çalışıyorum çok kilo bizede bebişlerede zarar heleki önümüzdeki sıcaklarda harap oluruz bu kilolarla o yüzden dikkat edelim bnm güzel annişlerim hepiniz çok ama çok tatlısınız yaaa:nazar::nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $göbişli.jpg
    $göbişli.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 76
  • $yağmurum.jpg
    $yağmurum.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 84
  • $aaaa.jpg
    $aaaa.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 73
Maaşallah arkadaşım yaaa daha şimdiden bu kadar olursa göbeğin son zamanlarını düşünemiyorum :53:

Canım son zamanlarımı göstereyim hemen, aşağıdaki resim kızımın doğumumdan tam 1 hafta önce çekilmişti. 17 kg almıştım ama yüzüm, kolum bacağım ve sırtım bile normaldi, arkadan bakan anlayamazdı gebeliğimi.

$elifegebe.jpg

Eki Görüntüle 394773 Eki Görüntüle 394774 Eki Görüntüle 394775

2. resim benim bakış açımdan :))

Tam 16 haftalığız bugün :)

yeni kıyafetlerimizle 14+6 şimdiki halimiz:nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 395241
Eki Görüntüle 395240
aslında sadece 1 kg aldık ama tombiktik...

14+2 halimiz, biz biraz çabuk büyüyoruz galiba :)
Eki Görüntüle 396465

Eki Görüntüle 397085

yeni göbiş resimlerim:) canlar ben en fazla 2 kilo aldım ilk 3 ay bulantılardan kilo verdim şimdi almaya başladım ama dikkat etmeye çalışıyorum çok kilo bizede bebişlerede zarar heleki önümüzdeki sıcaklarda harap oluruz bu kilolarla o yüzden dikkat edelim bnm güzel annişlerim hepiniz çok ama çok tatlısınız yaaa:nazar::nazar::nazar::nazar:

kizlar masallah hepinize gobislerinize saglikli buyutelim:nazar::nazar::nazar:

Back