• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Annelerinin Tatlı Göbüş(Bebiş)leri :))

maşallah kızlar göbüşler çıkmışşşş :) hepinize birden nazar değmesin diyorum bi ara ben de eklicem

giderek tombullaşıyoruz ,daha sevimli oluyoruz rabbim karnımızdakini kucağımıza da nasip etsin sağlıkla inşallahhh

selam cıcı annelerr buda bizim son halımız 16 haftanın ıcındeyken cekılmıs resmımızz

tek tek alıntı yapmadım herbiriniz süpersiniz...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: allah nazarlardan korusun

maşallah annnelerimize ve göbüşlere allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip eder inş. 2009 ekim annesi olarak şuan çok duygulandık sizi görünce kıpır kıpırdır artık göbüşler maşallah maşallah allah baağışlasın sağlıcakla analı babalı büyütün inş. :49::54:

maşallah annnelerimize ve göbüşlere allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip eder inş. 2009 ekim annesi olarak şuan çok duygulandık sizi görünce kıpır kıpırdır artık göbüşler maşallah maşallah allah baağışlasın sağlıcakla analı babalı büyütün inş. :49::54:

gizemcim teşekkür ederiz:)ben 2.kez yine aynı topikteyim hayatım göbüşümdeki kıpırtıyıda daha hissedemiyorum malesef:(((

kızlar bende göbüşümü ekliyorum bugün çektim daha yani 14+2 yiz bakın bakalım oğluşum nasııı $2012-04-27 17.33.30.jpg

tüm annelere ve bebişlere maaşallah :) bende en kısa zamanda foto çekip koyucam kızlar :)

göbişlerinize baktım aynı benimki gibi ama benimki sanırım biraz daha büyük...göbeğime bakanlar senin ki sivri deil o yuzden kız olabilir diyolar..ama nedense bana bunlar hurafe geliyo...ben oğluşum olsun istiyorum ama rabbim ne verirse razıyım zaten tedavi gördüm meleğime kavuşabilmek için...amannnn bende dertlerimi yazdım sanki neyse abartmamayayım..bende göbişimi çekiyim koyacağım bakalım benimki nasıl :)

Back