• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Annelerinin Tatlı Göbüş(Bebiş)leri :))

hamile bayanlara bayılıyorum nerede olursa olsun
gözüme takılıveriyo:)
çok tatlılar

Tatlımm o zaman senin iç karnın geniş olabilir şanslısın aslında toplam 9 aylık bı sısme donemını dusununce ;) benimde çok fazla yok ama azcık belırgın tabıı mavı bluzlu benım gobişimmm ;))

keşke benimde iç karnım geniş olsaydı daha 3 ayda davul gibi dolasıyorum ortalarda alay edıyo benle herkes

Tatlımm o zaman senin iç karnın geniş olabilir şanslısın aslında toplam 9 aylık bı sısme donemını dusununce ;) benimde çok fazla yok ama azcık belırgın tabıı mavı bluzlu benım gobişimmm ;))

heralde canım iç karnım geniş doktorumda en fazla 10 kilo al diyo 4 gün sonra 3. ayımız bitiyo ben aynı kilomdayım. :)

$12 haftalik.jpg

bu da benim göbis 12+3 :49:

maşallah kızlar göbüşlere:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:hiç göbeğim yok diyenlerde bile azıcık sivrilmiş göbüş:nazar::nazar::nazar:artık biz burdayız diyolarrrrrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah kızlar göbüşlere:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:hiç göbeğim yok diyenlerde bile azıcık sivrilmiş göbüş:nazar::nazar::nazar:artık biz burdayız diyolarrrrrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet ya ben ilk defa böyle göruyorum göbisimi:nazar: insallah hepimizin göbisi kocaamaaaan olsun:1: (catlaksizzz:34:):nazar::nazar::nazar: tabi icindeki meleklerde saglikli olsun:nazar::nazar::nazar:

MASALLAHHH :nazar::nazar::nazar::nazar: benim kini gorseniz simdi gocaman oldu hayret ediyorum cok cabuk buyuyor :1: ben gocaman olacam galiba az daha beklim koyim bir tane daha

kızlar göbüşlerin maşaAllah'ı var ya nazar değmesin inşaAllah :) ben biraz daha bekleyip 13. haftaya döndüğümüz zaman koyarım göbüşümün fotosunu :) çok öptüm hepinizi Nazar değmesin inşaAllahhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallahhh maşallah göbişlere hayırlısıyla doğsun bebişlerimiz inşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bu sayfayı yeni görüyorum daha.açan arkadaş çok saolsun.maaşallah göbeciklere valla benimde belli biraz artık.

Back