2012 Ekim Annelerinin Tatlı Göbüş(Bebiş)leri :))

canım maşallah sen hiç kilo almamışsın karın da neredeyse hiç yok demek ki iç karnın geniş

benim de senin karnın gibi sivri ve benim de kızım olacak inşallah. göbişler önden önden gediyoo

selam kızlar. bu da ben ve oğluşumm geçtiğimiz pazar akşamı çekildik.

canım maşallah sen hiç kilo almamışsın karın da neredeyse hiç yok demek ki iç karnın geniş

tam 7 kilo aldım ben canım çünkü baya zayıftım boyum da uzun heralde o yuzden fazla belli olmuyo, karnım da yeni yeni çıkmaya başladı bebeğim aşağıdaymış serklaj yaptılar bana ondan 4 gün sonra karnım birden böyle çıktı önce hiç yoktu...

bebişlerimiz sağlıklı olsunda karnımız çıksın çıkmasın yeter ki onlar rahat olsunlar

Bana da serklaj yapıldı tedbir amaçlı. Yatıyor musun peki? Ben genel olarak yatarak geçiriyorum hamileliğimi, bu eğlenceli dönem bu yüzden biraz sıkıcı oldu benim için :)

yatıyorum canım ama bütün gün değil doktorum sadece yorulma ve ağır kaldırma dedi 5-6 gün yatarak geçirdim şimdide dikkat ediyorum o kadar.. sen ne zaman serklaj oldun??

inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız....arkadaşlar düğüne gidicem ve düğün için uygun güzel bir şey bulamıyorum göbüş olunca....tavsiyeleriniz varmı...

ayağımın çıktığı fotoyu özellikle ekledim ayağımın şişliğine bakarmısınız normalde benim ayaklarım inceceiktir tarak bile yoktur ben şişiyorum allah sonumuzu hayır etsinnnnn sabrını versin inşallahhhh

Son düzenleme:
Süper yaa :))) Şimdiden 9 aylık gibi olmuşsun...İkiz filan değil değil mi?

Ben 23.haftadayım hala hamile olduğuma inandıramıyorum kimseyi...

Aman 1 tanede bu hale geldim, ikiz olsa ne olurdu bilmiyorum. Burada ikiz bekleyen arkadaşlar var, daha normal görünüyorlar valla.

lara maşallah canım bebişlerin kocaman olmuş tam erkek göbüşü gerçekten:))

felliscim seninde maşallahın var canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…