• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Annelerinin Tatlı Göbüş(Bebiş)leri :))

Biz de 23+6 yız ve tatildeyiz yüzüyoruz bol bol göbişimiz de gördüğünüz gibi... $SDC10807.jpg

maşallahh canm.. bizde tatile gitcez ama nereye gidelim karar veremiyom.. siz nereye gittiniz.. memnun kaldınız mı...bide yüzerken insanın karnı çok geriliyo bişey olcak diye korkmuyon mu? ben korkuyom da ;)

ben 23+3 hamileyim. Burada herkes 8 aylik misin diyor :) bir gobek var ki ^^ gorenler duyanlar sasip kaliyor. 4. aya kadar 6 kilo verdim. 4. aydan bu haftaya kadar 3 kilo aldim. ama o gobek nasil oldu bende bilmiyorum. Bebegim bu ulkenin bebekleriyle ayni olculerde ve hic bir sorun yokmus. kilo artisi biraz dusuk olsada... Ama kesin turkiyeye donus yaptigimda 10 kilonun ustunde kilo alirim. Aserdigimden degil sirf ozledigimden herseyi yerim :( biri beni durdursun :D

ay maşallah çok cici olmuşsunuz bu arada kıyefetine bayıldım çok yakışmış tekrar maşallah, bizimde kına var kara kara düşünüyorum nası bişi giysem diye ....
teşekkür ederim canım
kıyafet konusunda Allah yardımcın olsun :1:doğru düzgün hamile kıyafetleri yok özellikle kapalı bayanlar için çok zor bulunuyor ..ben bu elbisemi 2 beden büyük olarak aldım :ssz::ssz::ssz:çünkü başka seçenek yok :31:bence sende boydan kendi bedeninden bir iki beden büyük alabilirsin:31::31:doğumdan sonra yanlardan daraltırırız artıkın :1::1::1:

maşallah canım çok tatlısın...kilo hiç almamış gibi duruyorsun :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back