canım benim de göbişim senin ki kadar doktora çok mu fazla diye sordum oda normal 24 haftalık böyle olur dedi.
Benimki bunun yarısı kadar bile yok, benim doktor da normal diyor, sanırım kişiden kişiye değişiyor...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim de göbişim senin ki kadar doktora çok mu fazla diye sordum oda normal 24 haftalık böyle olur dedi.
yatıyorum canım ama bütün gün değil doktorum sadece yorulma ve ağır kaldırma dedi 5-6 gün yatarak geçirdim şimdide dikkat ediyorum o kadar.. sen ne zaman serklaj oldun??
Benimki bunun yarısı kadar bile yok, benim doktor da normal diyor, sanırım kişiden kişiye değişiyor...
maaşaallahhhhh maaşşallaahhhhhhhhhallahım bugünleri gösterdi yaa şükürler olsun seyhancım ve diğer bütün arkadaşlar inşallahh hayırlısıyla kucağınıza da alacaksıız
cnm maşallah çok güzel çıkmış kızınlaa göbüşün ama kıss sanki ogluş göbüşü gibi geldi banaa
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhtütütüüü maşallahhhhhevtt kıslarrr işte bizim 22+3 lük halimizz
fatoş seninki neden alıntı olmamış canım anlamadım:44::44::44::44::44:
Ben 14. haftada serklaj oldum, sen ne zaman oldun?