• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Annelerinin Tatlı Göbüş(Bebiş)leri :))

olsunn bacımm onlarrrrı kızın cok cok emecekk kocaman olacakk inşallahhhhh ama göbüşün gerçekten küçükkk maşallahhh :49::49::49::49::49:

inşallahhh göründükleri gibi içide dolu olurda işe yarar :9: evet küçük ama bi yandan iyi çok ağırlaşmadan iş hayatına devam ediyom bide kızım sağlıklı olunca bölesi daha iyi oluyo :27:

eee hani sizin bebişlerrrr :49:

inşallahhh göründükleri gibi içide dolu olurda işe yarar :9: evet küçük ama bi yandan iyi çok ağırlaşmadan iş hayatına devam ediyom bide kızım sağlıklı olunca bölesi daha iyi oluyo :27:

benim memi,şlerde aldı başını gidiyor :27::27::27:

foto makinam kayınım aldı kaç günüdr bekliyorum getirsin koyacam hemen:49:

Son düzenleme:

inşallahh cnm ama benceee olurr sendeee:1::1::1::1::1::1::1::1:bebiş saglıklı olsun göbüş küçük olsun en iyisiiiii:8::8::8::8::8:benim göbüş aldı başını gidiyoooooo hemdee agırlaştımmm:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

$DSCF2864.JPG $DSCF2866.JPG
oğluşumla 20 haftalık halimiz

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Eklentiler

• $DSCF2862.JPG
    $DSCF2862.JPG
    160,3 KB · Görüntüleme: 52
  • $DSCdddddddddddF2862.jpg
    $DSCdddddddddddF2862.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
benim memi,şlerde aldı başını gidiyor :27::27::27:

foto makinam kayınım aldı kaç günüdr bekliyorum getirsin koyacam hemen:49:

benimde memişler aldı başını gidiyo :) emzirirken dahada büyür diyorlar ama ne olacak bilmiyorum. bazen kendimden korkuyorum :)

Son düzenleme:
$TOSH0087.jpg $TOSH0070.jpg
biz geldikkk 22+0 olduk artık.. dün bi düğüne gittik tanıdığım ee senin oğlan napıyo büyüyo mu dedi :D dedim benim ki kızz oğlan buu dedi sivri karnın dedi.. doktoruma da o kadar sordum ki artık bi daha sormaya korkuyorum:D bakalım sizin fikriniz ne olacak:P

Eki Görüntüle 435842 Eki Görüntüle 435841
biz geldikkk 22+0 olduk artık.. dün bi düğüne gittik tanıdığım ee senin oğlan napıyo büyüyo mu dedi :D dedim benim ki kızz oğlan buu dedi sivri karnın dedi.. doktoruma da o kadar sordum ki artık bi daha sormaya korkuyorum:D bakalım sizin fikriniz ne olacak:P

halk arasında karnın basket topu gıbıyse erkek,karpuz gibiyse kız denır ya ondan öyle demıştir tanıdığın :16: ama senin göbişi benim göbişime benzettim :1: benim oğlum oluyor seninki cinsiyetini göstermedimi daha :34:

Eki Görüntüle 435842 Eki Görüntüle 435841

maşallah canım,ben alakasız bir şey soracam tshirt ünü nerden aldın LCW den mı bulamadım ben beyaz baskılıda :34:

halk arasında karnın basket topu gıbıyse erkek,karpuz gibiyse kız denır ya ondan öyle demıştir tanıdığın :16: ama senin göbişi benim göbişime benzettim :1: benim oğlum oluyor seninki cinsiyetini göstermedimi daha :34:

gösterdi canım 16. 20. haftalarda doktorum yüzde yüz kız dedi bi daha da soramıyorum:D:D şeker yüklemesine gittğimde tekrar napıyo benim kız falan derim bari o şekilde sormuş olurum:1:

gösterdi canım 16. 20. haftalarda doktorum yüzde yüz kız dedi bi daha da soramıyorum:D:D şeker yüklemesine gittğimde tekrar napıyo benim kız falan derim bari o şekilde sormuş olurum:1:

ayrıntılıya girdiğinde netleşir zaten canım o zman kesin belli olur :34:

Back