• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Annelerinin Tatlı Göbüş(Bebiş)leri :))

buda bugun aldıgım cıcımle resımlerımız

$24052012(002).jpg $24052012(003).jpg $24052012(004).jpg $24052012(005).jpg $24052012.jpg

çok tatlı bir göbişşşş:21::21::21::21:maaşallahhh

göbişe bak göbişe :) maşallahhhh canım :nazar:

seninle sat ve bat aynı:) ben de cekip koyayım fotograf yakın zamanda..

maşallah cnm tü tü tü pek güzel olmuşsunuz

çok tesekkürler kızlar :9:artık ciddi ciddi tekmeleri hissetmeye basladım :21:hatta dün eşim elini koydu göbüşüme ben de hissedicem diye :26: o da sasırdı gücüne :30: amannnn bebişlerimize :nazar: değmesin :16:

Ne güzel bir paylaşım alanı olmuş burası! Bayıldımmm...Ben de benimle aynı dönem hamişlerin göbişleri nasıldır diye merak ediyordum, çoğununki de kocaman olmuş bile :)

Hemen yarın ben de çekip buraya ekliyorummm....

Eki Görüntüle 424690

kızlar bu da benim en en güncel göbüşüm :) 10 dk oldu cekeli paylasam dedim sizinle. biraz büyümüş mü ne :D:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah canım. bayağı belirginiz. bu arada halk arasındaki deyimin de yanlış olduğu bu resimde belli oluyo. sözde sivri olunca erkek olur derler değil mi?

seninde sivri gibi geldi bana sanki

göbüşe bak göbüşeee :nazar::nazar::nazar:maşallah büyümüş artık eee artık otobüste yer veriyorlardır bacıma değilmi:9::9:
ama bişey diymmii benim göbeğim senin göbeğini töverr :27::27:

tartışmaya bile gerek yok tabisi senin göbek döver :35:
5 aylık diyince herkes şaşırıyo :1:
yok yaa hala vermiyolar bu istanbul insanları iyice bencilleşmiş :19: gören kafasını çeviriyo görmemiş gibi yapıyo :1:

tartışmaya bile gerek yok tabisi senin göbek döver :35:
5 aylık diyince herkes şaşırıyo :1:
yok yaa hala vermiyolar bu istanbul insanları iyice bencilleşmiş :19: gören kafasını çeviriyo görmemiş gibi yapıyo :1:

allahhh allahh hadi göbeği kilo sananlar olabilir amaa tişörttendemi anlamazlar hamile olduğunu :47::47::47:

şaşıryor derken küçükmü büyükmü diyorlar göbeğine:44:

BUDA BENIM MELEGİMMM

HAMILE KALMADAN ONCEKI KILOM 52 SUAN TAM 60 KILOYUN COK KILO ALDIMMM AMAA HIC BELLI DEGIL KIZLARR SADECE GOBEK VE MEMIS VAR :1::1::1:

BUDA BENIM MELEGİMMM

HAMILE KALMADAN ONCEKI KILOM 52 SUAN TAM 60 KILOYUN COK KILO ALDIMMM AMAA HIC BELLI DEGIL KIZLARR SADECE GOBEK VE MEMIS VAR :1::1::1:

maşallah maşalla ne güzel büyümüş bende böle olsam artık çok çıkmadı hala sadece göğüs 90 oldu maşallah:52::nazar::nazar:

BUDA BENIM MELEGİMMM

canım maşallah çok tatlı olmuş göbişin pardon bebişinn :1::1: benim de aynı senin ki gibi göbişlerimiz birbirine benziyo ama sanırım benim ki biraz daha büyük :(

Back