2012 Ekim Anneleri

Soralim bi bakalim sen yaptirmicakmisin??zamani varmiymis hani su gune kadar diye...ya bende korkuyorum birseye test yapicak diye,gobek bagi icin kac jere kan aldilar,kanadi diye icim gitti,Allah tan duzeldi,simdi sali hebatit asimiz var yine aglicaz oglumla...

Canim korkma sancilar o kadar da fena degil,ama herkesin dedigi gibi,ayakta ol dolas comel sanci gelince daha rahat oluyor,Allah bir avazda kurtarsin...

park yatağı kullananlar pek bi övüyo ama bana kalırsa kullanışsız ve yeterince sallanmıyo... bunun dışında gaz problemi olmasın diye "hamak beşik" öneriyolar,onu da kızkardeşim aldı.fakat 7-8 aylıktan sonra ondan düşme tehlikesi oluşabiliyo,beşiği iplerle örümcek ağı gibi bağlıyoduk bebişimiz kalkıp düşmesin die. o da son derece tehlikeli,bebek iplerle boğulabilir. sonra annem saraylı beşik almıştı o da gayet kullanışsız.fotoğrafını yüklemeye çalıştım. o da 7-8 aylıktan sonra tutunarak ayağa kalktıkları için düşme tehlikesi yaşıyolar.
çok çeşitlemicem,bebek odası takımının karyolasını ve bu beşiği kullanmayı düşünüyorum.onun dışında ağlama inleme çok olursa ben de hamak beşik alırım.

Eklentiler

• $Fotoðraf0148.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 62

bana da "pazartesi gel suniyle doğurtalım" dedi,yarın pişkin pişkin gidip biraz daha beklemek istediğimi söylicem. tabi dr um sözünü dinlemediğim için,ona güvenmediğim için bana bi kez daha gıcık olacak,varsın olsun.ben de ona gıcığım zaten :) 40+0 olmuşum daha yeni,hemen suniyle zorlamanın ne anlamı var? belki oğlum 40+5 te gelişimini tamamlayıp bize """merhabaaaa""" dicek

evet belkide bu hafta gelicek bebeğin hem vaktide varmış bir sorun çıkmazsa bencede bekle eğer 41 e girersen o zaman düşünürsün artık ama inş girmene gerek kalmaz gelişmelerden bizi de haberdar et hakkında hayırlısı olsun inş

offf uyuyamıyorum ya erken yatsam gece hortluyorum kafadan 3 saatim uyumaya çalışmakla geçiyor bebeim olsada uyumasam zoruma gitmicek en azından onun için uykusuzluğa değer ama böyle çok can sıkıcı ((

ayyy ne kötü bir durum çok sıkılıyorsundur tahmin edebiliyorum. benimkide sigara içiyor ellerini yıkarmı hiç bilmiyorum eşimde içiyor onu bahane ettim sigara içerek bebeğin yanına gelme kokutma falan dedim üstlerine alınsınlar diye bakalım ne yapacaklar. benimki hiç birşey yapmadı eli yok dilide olmaz inş sinir olurum bende takmamaya çalışıyorum ama ne kadar uygularım bilmiyorum

yarın nasipse sezeryan olacağım kızlar dua edin kızımı sağsalim sorunsuz kucağıma alayım evi temizledim annemlerle beraber duşumu aldım kendimde hazırım Allah yardımcım olsun herşey hazır bebeğim gelsin artık diyoruz. eşim annem ablam yanımdalar şuan hepside heyecanlı sabah erken kalkacağız uykum gelmiyor işde yaptım yorgunum aslında bakalım uyku tutacakmı heyecan dorukta baya değişik bir duygu hissediyorum tuhafım birazda. beni baya rüyasında gören olmuş çok güzel görmüşler bakalım nasıl geçecek sez duanızı eksik etmeyin kızlar. yarın benim gibi doğumu olan arkadaşlara Allah kolaylık versin diyorum inş herkes bebeğini sağsalim kucağına alır

Allah yardımcın olsun ne güzel yarın bebişinle uyucaksın onu düşün ve biraz uyumaya çalış ki enerjin yerinde olsun böyle gece bitmek bilmez sana :)

offf uyuyamıyorum ya erken yatsam gece hortluyorum kafadan 3 saatim uyumaya çalışmakla geçiyor bebeim olsada uyumasam zoruma gitmicek en azından onun için uykusuzluğa değer ama böyle çok can sıkıcı ((
Son zamanlarda yaşadığımız uykusuzluğun sebebi de bebeğe hazırlıkmış güya... bence gerek yok bebiş gelince alışırdık ama işte :)))

Son gunlerindeki hamisleri de hic uyku tutmuyo galiba, aslinda benim uykum var ama yatasim yok, kafam rahat degil sanirim o yuzden. Semmy canim Rabbim sana yardim etsin kolaycacik aliver yavrusunu kucagina, ikinizde cok saglikli olun ins. Bizede dua et dogum sirasinda.
Yarin benimde kontrolum var ogleden sonra. Sanirim 41e en yakin hamis benim, benim kadar ileri olan kalmadi galiba?

ben de yarın kontrole gidicem. acaba kaç kilo oldu? ayyyyy 4 olmuşsa normal yapmam galiba... 4 kilo bebiş doğurursak sezaryen gibi oluruz mazallah,dikişlerle dolu ayyyy!

oğlum da annesi gibi geç mi uyucak nedir? babamız karşımızda horul horul uyuyo ben bilgisayar başında magnetlere yapıştıracağım ufak kağıtları hazırlıyorum. oğlum da neredeyse yukardan fırlıcak gibi,utanmasa o yazıcak yazıları :) o kadar hareketli kiii

burada pek kimse yok eskilerden bir mertuğ bir tosun birde ben kaldık , diğerlerinin hepsi senin gibi zaten canım çekinmene gerek yok , zaten şu saatten sonra anca sıkıntı veriyor bu topik , direk doğuranlar topiğine geçebilirsin

günaydın kızlar....güne süper bir haberle başladım:)))eşimi işe gönderdikten sonra lavaboya gireyim dedim...bir baktım nişanım gelmiş:)))oysa ondan yarım saat önce gittiğimde hiç bişey yoktu..kahveringi sümüksü koyu bir akıntı..günlük ped vardı ondan bile taşmış....sanırım nişan...

eşim kahvaltı ederken bende ona bu geceki rüyamı anlatıyordum.. rüyamda nişanım gelmiş..gece doktora ulaşmaya çalıuşıyordumj..2 güne kesin doğururum diye seviniyordum..baya karışık bir rüyaydı..eşime anlattım oda güldü..bu kadar nişan su beklersen başka ne rüya göreceksin diye:))bende dedimki rüyayı iyiye yoracağım kesin bu ara nişanım gelecek biliyorum oğlum bu gece daha hareketli ve karnım serrtti dedim..

şükürler olsun rüyam gerçek çıktı:))) daha dün dr dan geldim hiçbişey yoktu, bir anda nişanım geldi...eminim kızlar vakti gelince sizinde aynı olacak..illa öncesinde işarete gerek yokmuş bunu anladım:))

evet ya bizden başka kimse kalmadı..ne uyku tutuyo. ne bişey..eskiden ne kadarda hareketliydi...doğuran terketti bizi:))

terk etmedik,ara ara haberlerinize bakıyoruz,baya az kaldınız artık,diğer topiğe en kısa daha doğrusu en hayırlı zamanda bekliyoruz...

evet ya bizden başka kimse kalmadı..ne uyku tutuyo. ne bişey..eskiden ne kadarda hareketliydi...doğuran terketti bizi:))

aaa gözün aydın hadi , benimde dün öyle bişey geldi jöle gibi değişik birşey ama kansızdı bende emin olamadım nişanmıdır nedir die ama zaten şu saatten sonra önemide yok , yarın sabah yatışımız yapılacak , çünkü doktorum daha fazla risk almayalım dedi , kakası ultrasonda görünür ama bi kısmını yaparsa bunu anlayamayız artık tehlikeli dedi , yarın 40+6 yız zaten yeter bu kadar artık , yarın sabah rahime ilaç koyup açıcak doktorum , açılma olursa suniyle devam eğer olmazsa mecburi sez olucaz bakalım , hangisi hayırlıyla o olsun , prensesim iyi olsun yeterki , belkide aynı anlarda doğuruyor oluruz senle ama ama ama gelsin artık bebeklerimiz yaaa , 40. hafta ve sonrası çok zorrrrrr çok

ben de yarın kontrole gidicem. acaba kaç kilo oldu? ayyyyy 4 olmuşsa normal yapmam galiba... 4 kilo bebiş doğurursak sezaryen gibi oluruz mazallah,dikişlerle dolu ayyyy!

:)) korkma canım emnim herkesin vücuduna göre verir allah..arkadaşım 4200 ile normal doğum yaptı...

hakkımızda hayırlısı olsun ncanım..benim akıntım hep vardı hamileliğin başından beri..hep beyaz veya sarı renkte sümüksüdür..hergün ped değiştiririm..bugünkü koyu kahverengiydi ve baya çok gelmiş..o yüzden nişandır diye düşündüm..inşallah öyledir...dün dr dan sonra sol tarafıma inaılmaz bir sancı girmişti..içimden bu ara mutlaka bibelirti gelir diye düşünüyordum..bu sabah da böyle olunca ümitlendim.. 10 11 gibi dr bi arayıp sorucam..her hangi bi değişiklik olunca haber ver demişti..

zaten akıntı hep oluyor gebelikte ama ben ilk defa dün gördüm böyle birşey , jöle gibi yoğun yapışkan kıvamlı bişey :44: kanlı olsa kesin nişan dicem ama kan hiç yok :44: belkide nişandır ama çünkü benim herşeyim anormal oluyor alıştım artık inanamıyorum yaa hala yarın doğuracağıma , heyecan , stress ve merakla karışık bir duygu yaşıyorum , bayram şekerim gelicek yarın Allahımın izniyle çifte bayram olucak bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…