Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy ne kötü bir durum çok sıkılıyorsundur tahmin edebiliyorum. benimkide sigara içiyor ellerini yıkarmı hiç bilmiyorum eşimde içiyor onu bahane ettim sigara içerek bebeğin yanına gelme kokutma falan dedim üstlerine alınsınlar diye bakalım ne yapacaklar. benimki hiç birşey yapmadı eli yok dilide olmaz inş sinir olurum bende takmamaya çalışıyorum ama ne kadar uygularım bilmiyorum
yarın nasipse sezeryan olacağım kızlar dua edin kızımı sağsalim sorunsuz kucağıma alayım evi temizledim annemlerle beraber duşumu aldım kendimde hazırım Allah yardımcım olsun herşey hazır bebeğim gelsin artık diyoruz. eşim annem ablam yanımdalar şuan hepside heyecanlı sabah erken kalkacağız uykum gelmiyor işde yaptım yorgunum aslında bakalım uyku tutacakmı heyecan dorukta baya değişik bir duygu hissediyorum tuhafım birazda. beni baya rüyasında gören olmuş çok güzel görmüşler bakalım nasıl geçecek sez duanızı eksik etmeyin kızlar. yarın benim gibi doğumu olan arkadaşlara Allah kolaylık versin diyorum inş herkes bebeğini sağsalim kucağına alır
:)) o işin esprisi tabi..az kalınca bunalıma girdik:))zaten doğuramıyoruz:))
Kizlar persembe sabahi 8.45te oglum dunyaya geldi sezeryanla.dogum yaptim suan evimizdeyiz.. cok zor adapte olduk sutum az doymuyo bebegim mama vermek zorunda kaliyoruz.. ne zaman artacak sutum bekliyorum heyecanla.. cok zor ama bi o kadar da mukemmel bi duyguymus.. geriye kalan herkese iyi dogumlar diliyorum...
çooook güzel,Rabbim bize de aynı mutluluğu yaşatsın. Allah analı babalı mupmutlu büyütsün. geçmiş olsun sana da...KIZLARCIM dün akşam saat 22:00 de oğlumuz Ilgar dünyaya merhaba dedi.Bildiğimiz normal doğum oldu.Seda sayan misali çatır çatır oldu dikişlerim var ama çok şükür bu öğlen evimize bile geldik ağızımda gelmeye başladı,oğlumuz çok sağlıklı,kocaman sesi var evimizi inletiyor Allah hepinizi kurtarsın görüşmek üzere.
ohhh masallah canim oglusuna sanada cok gecmis olsun canim, sonunda catir catir dogurup aldik bebisleri valla senide en kisa zamanda buyuyen bebisler topigine bekliyoruz, öpuyorum seni yanaklarindan ve kutluyorumKIZLARCIM dün akşam saat 22:00 de oğlumuz Ilgar dünyaya merhaba dedi.Bildiğimiz normal doğum oldu.Seda sayan misali çatır çatır oldu dikişlerim var ama çok şükür bu öğlen evimize bile geldik ağızımda gelmeye başladı,oğlumuz çok sağlıklı,kocaman sesi var evimizi inletiyor Allah hepinizi kurtarsın görüşmek üzere.
KIZLARCIM dün akşam saat 22:00 de oğlumuz Ilgar dünyaya merhaba dedi.Bildiğimiz normal doğum oldu.Seda sayan misali çatır çatır oldu dikişlerim var ama çok şükür bu öğlen evimize bile geldik ağızımda gelmeye başladı,oğlumuz çok sağlıklı,kocaman sesi var evimizi inletiyor Allah hepinizi kurtarsın görüşmek üzere.
KIZLARCIM dün akşam saat 22:00 de oğlumuz Ilgar dünyaya merhaba dedi.Bildiğimiz normal doğum oldu.Seda sayan misali çatır çatır oldu dikişlerim var ama çok şükür bu öğlen evimize bile geldik ağızımda gelmeye başladı,oğlumuz çok sağlıklı,kocaman sesi var evimizi inletiyor Allah hepinizi kurtarsın görüşmek üzere.
günaydın kızlar....güne süper bir haberle başladım:)))eşimi işe gönderdikten sonra lavaboya gireyim dedim...bir baktım nişanım gelmiş:)))oysa ondan yarım saat önce gittiğimde hiç bişey yoktu..kahveringi sümüksü koyu bir akıntı..günlük ped vardı ondan bile taşmış....sanırım nişan...
eşim kahvaltı ederken bende ona bu geceki rüyamı anlatıyordum.. rüyamda nişanım gelmiş..gece doktora ulaşmaya çalıuşıyordumj..2 güne kesin doğururum diye seviniyordum..baya karışık bir rüyaydı..eşime anlattım oda güldü..bu kadar nişan su beklersen başka ne rüya göreceksin diye:))bende dedimki rüyayı iyiye yoracağım kesin bu ara nişanım gelecek biliyorum oğlum bu gece daha hareketli ve karnım serrtti dedim..
şükürler olsun rüyam gerçek çıktı:))) daha dün dr dan geldim hiçbişey yoktu, bir anda nişanım geldi...eminim kızlar vakti gelince sizinde aynı olacak..illa öncesinde işarete gerek yokmuş bunu anladım:))
Kızlar herkese merhaba..Doğum yapalı 20 gün oldu tam ancak yeni ayaklandım ..Sezeryan olmuştum dikişim 2 yerden patladı...Bebişim çok iyi maşallah ama ben hem psikolojik olarak hem fiziken daha yeni iyileşiyorum
canım niaşn olabilir.benimde sadece kahverengi akıntı geldi..sümüğümsü..banyo yaparkende geldi baya..dr gittim rahim yumşamış. doğum süreci başlamış sancılsrını takip et dedi..zaten akıntı hep oluyor gebelikte ama ben ilk defa dün gördüm böyle birşey , jöle gibi yoğun yapışkan kıvamlı bişey :44: kanlı olsa kesin nişan dicem ama kan hiç yok :44: belkide nişandır ama çünkü benim herşeyim anormal oluyor alıştım artık inanamıyorum yaa hala yarın doğuracağıma , heyecan , stress ve merakla karışık bir duygu yaşıyorum , bayram şekerim gelicek yarın Allahımın izniyle çifte bayram olucak bizim için
cok sevindim canım senin adına..istediğin gibi oldu maşallah..darısı bize..KIZLARCIM dün akşam saat 22:00 de oğlumuz Ilgar dünyaya merhaba dedi.Bildiğimiz normal doğum oldu.Seda sayan misali çatır çatır oldu dikişlerim var ama çok şükür bu öğlen evimize bile geldik ağızımda gelmeye başladı,oğlumuz çok sağlıklı,kocaman sesi var evimizi inletiyor Allah hepinizi kurtarsın görüşmek üzere.
hadi hayırlı olsun bir iki güne doğum olur inş :) bizi habersiz bırakma haa
ya bende de bugün öle bişey geldi ama çok çok az seninki gibi değil ben peçete kullanıyorum ona öle damla damla geliyor gibi ama benimki kanlı değil açık kahverengi acaba o da nişanmıdır benim gibi olanlar fikrini yazsın lütfen çünkü ümitlenmeye başladım bende inş nişandır ya bu hafta doğururum bende .((