2012 Ekim Anneleri

kızlar bgün doktora gittim..bebişim 3650 olmuş..tombikleşiyoruz giderek...sancım 50 lerde çıktıç dr bişey demedi..normal demekki..suyumuz biraz azalmış.arefe günü 40. haftam doluyor..tekrar çağırdı..suyun ozamana kadar idare eder dedi..arefe tekrar bakacak..drumuna göre en fazla 41 bekleriz dedi..suni veya sez yaparız dedi..42 taraftarı değil kesinlikle..sıkıntı olabilir. eskiden ultrason olmadığı için bekleniyormuş bahtımıza ne olursa diye dedi.şimdi bebğin kakasını yapma ihtimali var. bunu bile bile 42 yi bekleyeyemem dedi. szi beklermisinz dedi..normalde 41 i bile bbeğin durumuna göre bakarız dedi. suyu iyiyse iadere edecekse beklerizyoksa bekleyemeyiz dedi..dr güveniyorum..arefe günü ne derse ona göre davranırım artık..en azından bile bile sez yapmayacağını biliyorum..

kızlar bgün doktora gittim..bebişim 3650 olmuş..tombikleşiyoruz giderek...sancım 50 lerde çıktıç dr bişey demedi..normal demekki..suyumuz biraz azalmış.arefe günü 40. haftam doluyor..tekrar çağırdı..suyun ozamana kadar idare eder dedi..arefe tekrar bakacak..drumuna göre en fazla 41 bekleriz dedi..suni veya sez yaparız dedi..42 taraftarı değil kesinlikle..sıkıntı olabilir. eskiden ultrason olmadığı için bekleniyormuş bahtımıza ne olursa diye dedi.şimdi bebğin kakasını yapma ihtimali var. bunu bile bile 42 yi bekleyeyemem dedi. szi beklermisinz dedi..normalde 41 i bile bbeğin durumuna göre bakarız dedi. suyu iyiyse iadere edecekse beklerizyoksa bekleyemeyiz dedi..dr güveniyorum..arefe günü ne derse ona göre davranırım artık..en azından bile bile sez yapmayacağını biliyorum..

evet 41 neysede 42 tehlikeli olabilir o zaman inat etmenin anlamı olmaz suni sancı denerler sanırım inş kalmayız 42 ye de stres yaşamayız bende bayramın 4. günü tekrar gidicem kontrole benim doktorumda 41 doldurucak sakınca yok dedi bakalım daha 39+1 deyim gerek kalmaz belki senin hakkın da da hayırlısı olsun inş zaten kilosuna bakılırsa 42 ye kalamazsın
bebişlerimiz bayram hediyesi versin inş bize arefe günü bolca dua etmek lazım sağlıkla zamanında gelsin diye

evet 41 neysede 42 tehlikeli olabilir o zaman inat etmenin anlamı olmaz suni sancı denerler sanırım inş kalmayız 42 ye de stres yaşamayız bende bayramın 4. günü tekrar gidicem kontrole benim doktorumda 41 doldurucak sakınca yok dedi bakalım daha 39+1 deyim gerek kalmaz belki senin hakkın da da hayırlısı olsun inş zaten kilosuna bakılırsa 42 ye kalamazsın
bebişlerimiz bayram hediyesi versin inş bize arefe günü bolca dua etmek lazım sağlıkla zamanında gelsin diye

inşşallah bir an önce alırız hepimiz kucağımıza..en azından çok beklyemeyeceğm artık bunu bilmek güzel..en fazla 10 gün sonra..(41 dolacak)bebişimi alacağım inşallah..artık çok yorucu..bebişin yeri daraldıkça daha çok acıtıyor..itiyor sürekli, ittikçe çatlıyorum onlarda kaşınıyor..alerji oldu bütün vücudum..kaşınmaktan kanıyor..

ben merttuğ u doğmuş sayıyorum :) hadi hayırlısı... böylelikle kalanlar
tosun86
bambina
zafi
semmy44
hakan_emine

ben de bugün itibariyle 40+0 oldum. kuaföre gidip temizlik işlerini yaptım. bu gidişle bi kez daha kuaföre giderim ben. geleceği yok bebişin çünkü :)) ama burcu konusunda tereddüt yaşıyorum. akrep olsun çok isterim. akrebin başlangıcı yengecin son günü olmasını da hiiiiiç istemiyorum. Allah hayırlısını versin tabi de gönlümden geçen bu. akrebe kadar dayanır mı yavruş acaba?

kızlar sinirlerim çok bozuk...kayınvalidem bende, annemde bende.annem her işimi yapıyor, gece uyumuyor bebeğimle bana bakıyor, gelen misafirlerimi karşılıyor üstelik birde kaynanama hizmet ediyor sinir oluyorum benim annemin ona hizmet etmeye ne mecburiyeti var...
kayınvalidem sigara içip gelip çocuğumu elliyor, onun eli oğluma değdikten sonra bebeğimin heryerini siliyorum. oğlum daha savunmasız küçücük bir can dikkat etmemiz gerekiyor.çocuğumun üstünü battaniyelerini yıkamaktan canım çıkıyor sigara kokuyor diye.
salı günü çabucak gelsede defolup gitse rahatlasam.

ben olsam yumuşak yumuşak söylerim. "anneciğim sigara içtiniz çok zararlıymış,6 saat etkisi geçmiyomuş,bebeğe çok yaklaşmayın" falan derim. ya da eşinn uyarsa ya daha güzel olur. bebeği sakınması gereken sadece biz diiliz babaları da bu işi pekala yapabilir di mi. ama ne düşüncesiz insanlar var ya. bu düşüncesizler de genelde erkek anaları :)şaka bi yana çok ayıp ya, katlanamıyoum böyle şeylere.

tosun86
bambina
zafi
semmy44
hakan_emine

ben de bugün itibariyle 40+0 oldum. kuaföre gidip temizlik işlerini yaptım. bu gidişle bi kez daha kuaföre giderim ben. geleceği yok bebişin çünkü :)) ama burcu konusunda tereddüt yaşıyorum. akrep olsun çok isterim. akrebin başlangıcı yengecin son günü olmasını da hiiiiiç istemiyorum. Allah hayırlısını versin tabi de gönlümden geçen bu. akrebe kadar dayanır mı yavruş acaba?

evet çok az kaldık..bende cuma günü kendim hallettim temizlik işini..15 gün iadere eder. ozamanna kadarda doktorunverdiği süre bitecek zaten..sanırım bir daha yapmam..

bende akrep olmasını istemiyorum hiç..okuduğum şeyler pek iç açıcı değil..sen neden istiyorsunki bu kadar

tosun86
bambina
zafi
semmy44
hakan_emine

merhaba
ben de okuyan takıp eden ama pek yazmayan gruptan pınar..
normal dogumu beklıyorum
kocaelı den..
an ıtı barıyle 39+2 yım:)
benım de doktorum 41 ı bekleyecek..pazt kontrol var. bakalım durumlar nasıl

tosun86
bambina
zafi
semmy44
hakan_emine

merhaba
ben de okuyan takıp eden ama pek yazmayan gruptan pınar..
normal dogumu beklıyorum
kocaelı den..
an ıtı barıyle 39+2 yım:)
benım de doktorum 41 ı bekleyecek..pazt kontrol var. bakalım durumlar nasıl

oğluşum12,merhaba.
sen tandem tarama testini yaptırdın mı arkadaşım?
bilgin var mı yaptırmalı mıyız acaba?

evet çok az kaldık..bende cuma günü kendim hallettim temizlik işini..15 gün iadere eder. ozamanna kadarda doktorunverdiği süre bitecek zaten..sanırım bir daha yapmam..

bende akrep olmasını istemiyorum hiç..okuduğum şeyler pek iç açıcı değil..sen neden istiyorsunki bu kadar

hayatımdaki hiçbi teraziden hayır görmeyişim sebeplerden biri :) çoğu dengeyi değil dengesizliği anlatmıştır benim için. iyileri de vardır elbet :) Akrep’lerin yaşamın her alanında tutkuları vardır. Arzulu, kararlı, enerjik, kendilerine güvenen insanlardır. Cesurdurlar, tutuğunu koparırlar ve başladıkları işleri yarım bırakmazlar. Güçlerini bakışlarından anlamak kolaydır, bakışlarıyla duygu ve düşüncelerini karşı tarafa kolayca iletebilirler. gibi gibi :)

bende sureklı takıpte ama pek yazmayan annelerdenım.persembe gunu normal doktor kontrolune gıdıp dogurup gelerek aılemı telasa sokmuslugum var:KK9: yuksek tansıyon nedenıyle acıl yatısım yapıldı ve saat 15:18 de sunı sancıyla normal dogumla kızım nisanurumu kucagıma aldım:KK16:.fakat dogum anım okadar cabuk oldukı doktorumuz yetısemeden ebemızın kucagına fırladı kızım ve buyuzden 2 dıkısım olmasına ragmen ayakta duramıyorum:)olsun kızçeme deger Allah tum ısteyen kullarına yasatsın inş:KK52:

hanımlar kocişlerden doğum hediyesi istediniz mi?güsel bi şeyler aldırabildiniz mi? :)

hiç bir hediye görmedim canım...annem ve babam beni düşünür bir tek onlar bana hediye bilezik aldılar...gerçi bütçemiz el vermiyor hediye için...mevlütte giymek için kıyafet alacak eşim oda hediyedir bir yerde :)

oğluşum12,merhaba.
sen tandem tarama testini yaptırdın mı arkadaşım?
bilgin var mı yaptırmalı mıyız acaba?

Canim ilk defa senden duydum simdi netten baktim cok ayrinti bulamdim sali dr kontrolumuzde soracagim mutlaka...

canım çünkü göğüslerimden kan geliyor uçları feci durumda iyileşene kadar böle devam edicez

Ay canim ya gogsunu sikip sutunu sur,cabucak gecer insallah...

hanımlar kocişlerden doğum hediyesi istediniz mi?güsel bi şeyler aldırabildiniz mi? :)

nedense her 2 dogumumda dogum gunu ayımla bır denk geldıgı ıçın hem dogum hem dogum gunu hedıyesı olarak aldım :))
oglumu dogurunca laptop almıştı esım 5 sene once kızımı doguruncada araba aldı 3 gunluk arabam var gerci arabayı zaten alıcaktık ama manası oldu ışte:)

buda arabam ılk geldıgınde camdan cekmıştım
$19102012(003).jpg

ben hediye istedim ama doğumdan baya sonraya erteledimde, küpe istiyorum doğum hatırası kalsın istiyorum çünkü. ama sanırım alamaz şimdi eşim, daha bebişin beşiğini bile almadık. arabasınında.

ha beşik demişken hala karar veremedimki sallanan tahta beşiklerden mi alsam, park yatak mı? park yatak hiç güzel sallanmıyo, bebek bi doğsun huyuna suyuna göe karar verelim, uyumsı problem olmayan bi bebek olursa park yatak alırız, uyutamazsak sallanan beşiklerden alırız diye son noktayı koyduk, yani bi anlamda kızımız secicek sağlıkla gelirse :) siz ne tavsiye edersiniz??

Canim ilk defa senden duydum simdi netten baktim cok ayrinti bulamdim sali dr kontrolumuzde soracagim mutlaka...

Ay canim ya gogsunu sikip sutunu sur,cabucak gecer insallah...

sağlık bakanlığının topuk kanı uygulamasının benzeri ama bakanlığınki 3 hastalığa bakıyor bu test 35 tane hastalık inceliyormuş neyse benimki yaptır dedi bakalım senin ki ne diyecek açıkçası o topuktan o kan alınma anını bir daha kaldıramıcam ben....

Sevgili anneler ve anne adayları :)
Yarın sabah yatışım yapılıyor sunı sancıyla normal doguma alınıcam.cok streslı ve heyecanlıyım ayrıca korkuyorum ..Sancıdan, doğum anından, acılardan herşeyden..Dualarınızı eksık etmeyın benden hepınıze ıyı aksamlar :)

X