Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bgün doktora gittim..bebişim 3650 olmuş..tombikleşiyoruz giderek...sancım 50 lerde çıktıç dr bişey demedi..normal demekki..suyumuz biraz azalmış.arefe günü 40. haftam doluyor..tekrar çağırdı..suyun ozamana kadar idare eder dedi..arefe tekrar bakacak..drumuna göre en fazla 41 bekleriz dedi..suni veya sez yaparız dedi..42 taraftarı değil kesinlikle..sıkıntı olabilir. eskiden ultrason olmadığı için bekleniyormuş bahtımıza ne olursa diye dedi.şimdi bebğin kakasını yapma ihtimali var. bunu bile bile 42 yi bekleyeyemem dedi. szi beklermisinz dedi..normalde 41 i bile bbeğin durumuna göre bakarız dedi. suyu iyiyse iadere edecekse beklerizyoksa bekleyemeyiz dedi..dr güveniyorum..arefe günü ne derse ona göre davranırım artık..en azından bile bile sez yapmayacağını biliyorum..
evet 41 neysede 42 tehlikeli olabilir o zaman inat etmenin anlamı olmaz suni sancı denerler sanırım inş kalmayız 42 ye de stres yaşamayız bende bayramın 4. günü tekrar gidicem kontrole benim doktorumda 41 doldurucak sakınca yok dedi bakalım daha 39+1 deyim gerek kalmaz belki senin hakkın da da hayırlısı olsun inş zaten kilosuna bakılırsa 42 ye kalamazsın
bebişlerimiz bayram hediyesi versin inş bize arefe günü bolca dua etmek lazım sağlıkla zamanında gelsin diye
kızlar sinirlerim çok bozuk...kayınvalidem bende, annemde bende.annem her işimi yapıyor, gece uyumuyor bebeğimle bana bakıyor, gelen misafirlerimi karşılıyor üstelik birde kaynanama hizmet ediyor sinir oluyorum benim annemin ona hizmet etmeye ne mecburiyeti var...
kayınvalidem sigara içip gelip çocuğumu elliyor, onun eli oğluma değdikten sonra bebeğimin heryerini siliyorum. oğlum daha savunmasız küçücük bir can dikkat etmemiz gerekiyor.çocuğumun üstünü battaniyelerini yıkamaktan canım çıkıyor sigara kokuyor diye.
salı günü çabucak gelsede defolup gitse rahatlasam.
ben merttuğ u doğmuş sayıyorum :) hadi hayırlısı... böylelikle kalanlar
tosun86
bambina
zafi
semmy44
hakan_emine
ben de bugün itibariyle 40+0 oldum. kuaföre gidip temizlik işlerini yaptım. bu gidişle bi kez daha kuaföre giderim ben. geleceği yok bebişin çünkü :)) ama burcu konusunda tereddüt yaşıyorum. akrep olsun çok isterim. akrebin başlangıcı yengecin son günü olmasını da hiiiiiç istemiyorum. Allah hayırlısını versin tabi de gönlümden geçen bu. akrebe kadar dayanır mı yavruş acaba?
tosun86
bambina
zafi
semmy44
hakan_emine
ben de bugün itibariyle 40+0 oldum. kuaföre gidip temizlik işlerini yaptım. bu gidişle bi kez daha kuaföre giderim ben. geleceği yok bebişin çünkü :)) ama burcu konusunda tereddüt yaşıyorum. akrep olsun çok isterim. akrebin başlangıcı yengecin son günü olmasını da hiiiiiç istemiyorum. Allah hayırlısını versin tabi de gönlümden geçen bu. akrebe kadar dayanır mı yavruş acaba?
tosun86
bambina
zafi
semmy44
hakan_emine
Canim niye direk vermek yerine,sagip ver dedi,bilmedigim icin soruyorum...
evet çok az kaldık..bende cuma günü kendim hallettim temizlik işini..15 gün iadere eder. ozamanna kadarda doktorunverdiği süre bitecek zaten..sanırım bir daha yapmam..
bende akrep olmasını istemiyorum hiç..okuduğum şeyler pek iç açıcı değil..sen neden istiyorsunki bu kadar
hanımlar kocişlerden doğum hediyesi istediniz mi?güsel bi şeyler aldırabildiniz mi? :)
oğluşum12,merhaba.
sen tandem tarama testini yaptırdın mı arkadaşım?
bilgin var mı yaptırmalı mıyız acaba?
canım çünkü göğüslerimden kan geliyor uçları feci durumda iyileşene kadar böle devam edicez
hanımlar kocişlerden doğum hediyesi istediniz mi?güsel bi şeyler aldırabildiniz mi? :)
Canim ilk defa senden duydum simdi netten baktim cok ayrinti bulamdim sali dr kontrolumuzde soracagim mutlaka...
Ay canim ya gogsunu sikip sutunu sur,cabucak gecer insallah...