Bende sondadan cok etkilenmedim.dedigin gibi ilk kalkmak benim icinde fenaydi...
Bu arada kizlar 9 aydir sonunda yuzustu yatiyorum:))))en cokozledigim seydi....
muayene filan umrumda değil, acısada dayanyorum, sadece bu kadar kendimi kasmam normal doğum yapmama engel olur diye korkum, yoksa yavruşum için herşeye değer, yeterki sağlıklı olsun. bugun yine kontrolumuz vardı, nst de yine hiç sancı çıkmadı, muayene gene aynı, hiçbi doğum emaresi yokmuş. bebişin durumu iyiymiş, suyuda.kakasınıda yapmamış. doktorum beklemek istiyomusun diye sordu bende 41e kadar evet dedim. 40+2 olduk. perş 41 olucaz, bakalım belki bi anda başlayıverir. artık daha sakinim, bekliycem sabırla. kaka yeme diye bişey olmasaydı 43e bile razıydm ama napalım, ha kızlar bu arada sancılanan, doğumu başlayan durumu hakkında yazanlar nolur 2 satırda olsa bi fırsat bulup yazsınlar, hepimiz aynı haftalardayız ya, insan merak ediyo, birbirimize destek olalım nolur. mesela ben bugun buyuk bi heyecanla mertug için girdim kadınlar kulubune, hatta sabah nstde bile aklımdaydı ama hastanede internet yoktu giripte bakamadım :) sagolsun o da son durumunu yazmış açık açık, inş Rabbim bi avazda hepimizi kurtarsın, sabrın sonu selamet olsun. sağlıkla olsun inş.
ohhhhhadi bakalim mertugcum oglusun ben geliyorum demis dualarim seninle canim Allah senide bir avazda kurtarsin insallah cok guzel bir duyguymus kucaga almak
benim sez oldu ve takarken de çıkarken de uyuşukluğum yoktu.. ve hiç ama hiççççç acımadı...benim en çok canımı yakan şey elimin üstündeki damar yolu oldu..bir de yataktan ilk kalkış çok zor kızlar haberiniz olsun..
Hic acimiyo canim bende cok korkuyodum ucu demirli falan zannediyodum yumusacik plastik bisey zaten jel surup sokuyolar kayip gidiyo hic korkma
kızlar selam
dün sabah spinal ile sezeryan oldum ve bebişimi kucğıma aldım çok şükür. bugün eve öıktık bile.. allah doğumunu bekleyen herkese kolay ve rahat bir doğum nasip etsin inşallah
hepinizi kucaklıyor ve öpüyoruz
aaaaaaaaa benim doktorum 40ın çıkana kadar soluna yatmaya devam dedi,ben de korkuyorum yüzüstü yatmaya..iç dikişlerimde hala acı var,az az..
sağolun kızlar biraz olsun rahatladım bende öyle demir falan birşey zannediyordum herkeste farklı oluyor sanırım inş benimde sizinki gibi acımaz. yataktan ilk kalkmak çok zor diye duymuştum başı dönüyormuş insanın sanırım birde dikişler falan acıyormuş ama iyileşmenin tek yolu yürümekmiş Allah kolaylık versin doğum yapacak herkese. damar yolu öyle açıkken çocuğu kolunla nasıl tutup emziriyorsun o biraz zor oluyor sanırım
hayırlı olsun canım sen atlattın sıra bizlerde inş nasipse. bu spinal le spidural arasındaki farklı araştırdım ama pek bir fark gelmedi bana sen memnunmusun bu spinal anesteziden?
kızlarrrr 16 ekim salı saat 14.50 de EPİDURAL NORMAL DOGUM ile oglumu kucagıma aldım..(suni sancı verdiler) epidurali herkese tavsiye ediyorum ayrıntıları daha sonra yazarım
selam kızlar bişey sorucam göğüs ucu çatlaklarıyla başım dertte bebeğime pompayla sütümü sağıp öle vermem gerekiyort bugün doktorum söledi yalnız aranızda pompayla sağıp ne kadar ml veriliyor bilen varmı yani biberona koyup ne kadar ölçü vermem gerek acil cvp verirseniz sevinirim bu arada bebeğim 6 günlük
İlk haftada 60 cc lik vermen gerekir canim ikinci haftada 90 cc ye cikaricanbu olculeri mama kutusunda gordumde soyluyorum benim sutum yetmiyor maalesef takviye ediyorum ayrica anne sutu 6 saat oda sicakliginda kalabiliyor
aaaaaaaaa benim doktorum 40ın çıkana kadar soluna yatmaya devam dedi,ben de korkuyorum yüzüstü yatmaya..iç dikişlerimde hala acı var,az az..