burada kızlar söylemişti ilk gün hastanede alınıyormuş zaten 3. günde yine hastanede sarılık için alınıyormuş 5. günde sağlık ocağında zeka testi için alınıyormuş die :26: bende anlamadımki herkese farklı uygulamamı yapıyorlar acaba :26:
bu çatı nedir ben bilmiyorum , benim doktor sadece rahimde açılma varmı die bakıyor oda 2 parmağıyla ve acımıyor hiç , çatı muayenesi farklımı yapılıyorki? benim doktor ultrasonda bebeğin leğen kemiği arasına yerleştiğini görüyorum ben dedi , yani o yüzden gerek duymuyor sanırım çatı muayenesine :44:
ay canım annemle dua ettik sana, Allah yardımcın olsun, annem doğum sancısıdır onlar diyo ama doktorunla irtibata geçmişsindir eminim, Rabbim yar ve yardımcın olsun, dua et, bişeyler oku emi? bizede dua et nolur. ay kızlar birer birer gidiyoz bakalım hadi hayırlısı inş.
ohhhhgünaydın güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah...
kızlarcım bu sabah tam anlamıyla nişanım geldi, gelmeye devam ediyor sakın korkmayın adet döneminde yaşadığımız bir akıntı sanki...
dünden beri adet sancısının kuvvetlisi şeklinde karın ve kasık ağrım var.gelip geçiyor.korkmayın...
sıcak duş aldım 15 dk beni çok rahatlattı, ayakta aldım duşumu adet günlerimize çok benziyor hissettikleriniz.korkmayın...
vee en önemlisi daha düne kadar hiçbişeyim yoktu.sadece perşembe akşamı biraz karnım ağrıdı sanki gaz var gibi.cuma günü kanlı akıntım gelmeye başladı bir kaç saat ağrıdan sonra nişanım tam anlamıyla geldi artık.inanın sizde böyle olacaksınız.doğa'ya yaradana bir kez daha şükrettim.zamanı gelmeden hiçbirşey olmuyomuş.belkide bu gün, belkide yarından daha yakın doğumum bilemiyorum tek bildiğim sona yaklaşıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda bizi yarıda bırakmasın inşallah.
canim benim gözun aydinKizlar ben persembe gunu saat 6 bucuk gibi dogum yaptim
Sabah 8 bucukta yattim 2 tane suni sanci 3 tane acilma ignesi 1 tane agri kesici igne sonrasi dayanamayip epidural aldim
oglum 2840 gr 49 cm minicik bisey
Ebe karnima bastirdigi icin kesi harci popoma dogru cok yirtigim var oturamiyorum
Sutum cok az bebis mamayi zorla yiyor
bu çatı nedir ben bilmiyorum , benim doktor sadece rahimde açılma varmı die bakıyor oda 2 parmağıyla ve acımıyor hiç , çatı muayenesi farklımı yapılıyorki? benim doktor ultrasonda bebeğin leğen kemiği arasına yerleştiğini görüyorum ben dedi , yani o yüzden gerek duymuyor sanırım çatı muayenesine :44:
Slm kizlar ben 9 ekimde yanni kendi dogum gunumde epidural normal dogum yaptim.gayet rahat bir dogundu.yalnizz dogum sonrasi idrarimi yapamadim sonta takili hsla bugun gityim ckardilar ilk yaptim sonra yine yapamadim cok sancilandim tekrar taktilar 10 gun kalicak tekrar yapmayi reniycem bir problemim cikmaz ins epidural olup idrar problemi yasayan varr mi acaba
günaydın güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah...
kızlarcım bu sabah tam anlamıyla nişanım geldi, gelmeye devam ediyor sakın korkmayın adet döneminde yaşadığımız bir akıntı sanki...
dünden beri adet sancısının kuvvetlisi şeklinde karın ve kasık ağrım var.gelip geçiyor.korkmayın...
sıcak duş aldım 15 dk beni çok rahatlattı, ayakta aldım duşumu adet günlerimize çok benziyor hissettikleriniz.korkmayın...
vee en önemlisi daha düne kadar hiçbişeyim yoktu.sadece perşembe akşamı biraz karnım ağrıdı sanki gaz var gibi.cuma günü kanlı akıntım gelmeye başladı bir kaç saat ağrıdan sonra nişanım tam anlamıyla geldi artık.inanın sizde böyle olacaksınız.doğa'ya yaradana bir kez daha şükrettim.zamanı gelmeden hiçbirşey olmuyomuş.belkide bu gün, belkide yarından daha yakın doğumum bilemiyorum tek bildiğim sona yaklaşıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda bizi yarıda bırakmasın inşallah.
Gunaydin hanimlar. Biz 17 ekim saat 13.50 de minik oglusum dunyaya gozlerini acti. ameliyat rahat gecti. ama takilan sonda,2. gun baslayan bel agrisi ve gogus uclarimin agrili kanamasi disinda bir sorun yasamadik. sutum azar azar geliyor. gunde 3 lt su iciyorum.
Kizlar ben persembe gunu saat 6 bucuk gibi dogum yaptim
Sabah 8 bucukta yattim 2 tane suni sanci 3 tane acilma ignesi 1 tane agri kesici igne sonrasi dayanamayip epidural aldim
oglum 2840 gr 49 cm minicik bisey
Ebe karnima bastirdigi icin kesi harci popoma dogru cok yirtigim var oturamiyorum
Sutum cok az bebis mamayi zorla yiyor
canim benim gözun aydinbenimde popoma dogru bir kac dikis var bugun daha iyiyim, gecicek insallah agrilarimiz sutunde baslar canim benimde ilk iki gun kolostrum denen o sivi geldi 3. gun sutum tam gelmeye basladi cok sukur.
Kizlar bu arada doguma gideken kombinizi acipta gidin ben eve girince sitma tuttu beni cok usudum ve karnim cok acidi
Daha yeni yeni gecmeye basladi
Ben doguma girmeden hem lagma hem sonta yapildi epiduralle normal dogurdum dogumdan 6 saat sonra hala tuvaletimi yapamadigim icin sonta taktilar 2 kili yapmisim sasirdim sonra bol bol su icip tuvaletimi yaptim zorla yoksa
ya şu sonda işini hiç sevmedim sez olacağım ameliyattan hiç korkmuyorumda sondadan korkuyorum valla. birileri demişti takarken çıkarırken acıyo baya diye zor falan aklımda o kalmış ama sezde uyuşunca takıyorlarmış sanırım hissetmiycem inş yani çıkarırken bir canım yanacak heralde inş acımaz şimdiden geriyo beni yaa
ya şu sonda işini hiç sevmedim sez olacağım ameliyattan hiç korkmuyorumda sondadan korkuyorum valla. birileri demişti takarken çıkarırken acıyo baya diye zor falan aklımda o kalmış ama sezde uyuşunca takıyorlarmış sanırım hissetmiycem inş yani çıkarırken bir canım yanacak heralde inş acımaz şimdiden geriyo beni yaa
benim sez oldu ve takarken de çıkarken de uyuşukluğum yoktu.. ve hiç ama hiççççç acımadı...benim en çok canımı yakan şey elimin üstündeki damar yolu oldu..bir de yataktan ilk kalkış çok zor kızlar haberiniz olsun..
bugün 39 haftalık olduk.pazartesi yine çağırdı doktorumuz.40 haftayı bekleyecekmıyız dedım.beklicez dedı.40 gecerse bekleyecekmıyız dedım.beklıcez dedı.adam ınat ettı normal yaptıracak bana.zorunlu olmadıkcaq sezeryanı dusunme dıyor.doktoruma cok guvenıyorum ama bı yandanda korkuyorum ve bıranonce bende sizler gıbı kucagıma almak ıstıyorum bal dudaklı kızımı.bugun ultrasonda gördum bal dudaklımı :)inşallah bayramdan once dogururum doktorum burda olmayaacakmış cunku