- 4 Ağustos 2012
- 197
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarcımmm oğlum 40+5 günlükken 17 eylül sabahı epidural normal doğumla dünyaya geldi. Kendi gelmeseydi doktorum 18 eylül sabahı hastaneye yatıracak ve suni sancı vererek doğurtacaktı.
bu son zamanlarda herkes böyle geriliyor sanırım eşimde sağolsun alttan alıyor ben bile kendimi çekemiyorum o iyi çekiyo valla :) bende senin gibi gelen giden olsun diyorum bayramada denk gelecek iki ziyaret birden yapar millet ben milletin gelmesinden kasmıyorum kendimi daha çok kayınvaldemlerden kasiyorum. hamileliğimin son zamanlarında aramızda büyük bir tantana koptu o hiç birşey olmamış gibi davranıyor ama ben söylediği sözleri unutamıyorum eşimde onlar büyük idare et falan diye beni susturdu sustuğumada pişman oldum onları sabahtan akşama kadar evimde pek çekemiycem gibi geliyor Allah yardımcım olsun bide enişte var o gelecem diyor adam rahtına düşkün gezmeye gelip 2-3 gün kalmayı düşünüyormuş izin almadan eşyaları kullanma huyu var önünde hizmet bekliyor annem düşünme kızım bunları biz idare ederiz bakarız falan diyor ne yapacam bilmiyorum adama sen gelme diyemezsin ama erkeğin ne işi var ben hastaneden yeni çıkmış olcam loğusa halimle evde rahat rahat gezcem mesela o tatil yapmaya geliyoo öffffff süşününce bile sıkılıyorum
senin gibi benbimde iki yatağım var biri odasında takımı var orda ranza koyduk ama orda yatmam sanırım birde park yatak var yatak odamda en iyisi kapımı kapatıp kendi odamda durayım diyorum gelen olursa iki dakka baksın çocuğa oturma odasına gitsin annemlerle otursun başka yapacak birşey yok zaten
Kızlarcımmm oğlum 40+5 günlükken 17 eylül sabahı epidural normal doğumla dünyaya geldi. Kendi gelmeseydi doktorum 18 eylül sabahı hastaneye yatıracak ve suni sancı vererek doğurtacaktı.
canım hadi gözün aydın yarına da suyun gelir ve doğumun başlar Allah'ın izni ile. Allah yardımcın olsun
hatunlar, çatıda öyle geriliyorum ve kasıyorumki epudurali düşünmeye başladım benim gibi olup doğumda rahat olan var mı acaba?
boşver hayatım en güzel günlerimizi gıcık insanlar için mahvetmeye değmez.benim kayınvalidemde gelirse doğuma gelir 1 mahalle var aramızda ne hamileliğimi gördü,ne aradı,ne sordu benimde göresim yok ama ne yapayımgelsin istiyorum açıkcası oğluşuma neler hazırlamışım görsün valla.ananesi,teyzemler, neler almış oğluşuma görsünde utansın istiyorumsen çekilir odana koyniş koyniş uyursun bebişinle eniştende fazla gezmez heralde ortalarda bizde lohusanın yanına babası bile girmez ayıp olur.
bebisim kuzeyhanim geldi kizlar dun yazmistim suyum geldi diye, aksam ustu artik dayanamayip hastaneye gittik saat 6 da,5 cm acikligim vardi beni yatirdilar ve sancilarim siklasti ve dogum basladi saat 9da normal dogumla oglumu dunyaya getirdim, epidural olacaktim ama doktor dayanabilirsen direk normal olsun dedi, epidural agri acisindan cok iyiymis ama dogumu 12 saate kadar uzatabiliyormusta (valla benim doktor öyle dedi) bende cok beklemek istemedim hadi dedim bi gayret ve cok sukur kuzum geldi 4 kilo 52 cm. bide ben su zamana kadar hic kilosunu bilmiyordum sok olduk esimle cok sukur sagligida iyi, en kisa zamanda dogum hikayemide yazicam darisi bebisini bekleyenlerin basina insalllah, Allaha emanet olun.
çok sevindim senin adına..inşallah bir an önce kurtulursun nsağlıkla..slm kızlarcım.doktora gittik sabah kan,idrar,nst ve ultrason istedi doktorumuz.idrarı vermeye gitmiştim kiii oda neee nişan denilen şey gelmeye başlamışyani kanlı akıntı gibi birşey ayy heyecanlandım.sonra tekrar doktora ultrasona hocam dedim galiba nişan dediğiniz şey gelmeye başlamış bende aa dedi ne güzel.ultrasonda herşey yolunda biraz suyumuz azalmış ama yeterli dedi kilomuz 3 kiloyu biraz geçmiş olacakmış doğumda ama boyumuz 52-53 cm olmuş çıbıkk kraker olmuş benim oğluşum,yesin ki annesi onu maşallah minik pisime
ve vajinal muayenemi yaptı tekrar evet dedi açılman başlamış yumuşamaya başlamış rahim.ama daha bebek yukarıda çarşambaya kadar bekleyelim birşey olmazsa ben burdayım dedi ne kadar şanslıyım Allahım doktorumda hastanede olacak inşallah bayrama kadar birşeyler olacak hayırlısıyla.öğleden sonra nst ye gireceğim sıra çoktu.bakalım ağrımız varmı.hadii kızlar sizlerden de hayırlı haberler duyalım
gözün aydın..Selam kızlar
15.10.2012 de 38 + 5 de 2.990 kiloda normal doğum ile kızım ece dünyaya geldi. Müsait olunca detayları yazacağım. Görüşmek üzere
içimden bi ses sanki kasıma kalacaksın diyor..en son ben doğuracakmışım gibi hissediyorum..benim bıdık kıpır kıpır rahatı iyi:)bizimde bugün kontrolümüz vardı oğluşum 3300 olmuş maşallah suyu iyi dedi doktor nst de sancı çıkmadı gene çatımda müsaitmiş ama hiç açılma yok dedi Allahtan bayramın 4. günü nöbetçiymiş bdtnin hemen ertesi günü yani o zaman gene gel dedi 40 geçebilirsin normal bu dedi şuan sezeryan muhabbeti yapmıyor şükür sadece kilosu için 2 hafta daha vakit var dedi bakalım inş oğlum o zamanı beklemez arefe günü doğsa şahane olcak öyle mübarek bi gün ki hem doğum sancısı yaparken edilen dualar hemde arefe günü edilen dualar geri çevrilmez ne güzel bir taşla iki kuş vurmuş olurdum yaDD
bu arada 3-5 kişi kaldık heralde kızlar bakalım kimler kasıma kalıcak:)
ben hiç çatı muayenesi olmadım..sanırım doğum anına kadarda olmayacağım..kızlar bişey sorcam, çatı da zorlanıyomusunuz?? ben çok zorlanıyorum, doktor zor bakıyo, çok geriliyorum ve elimde değil kasıyorum kendimi, siz alıştınız mı?? bende mi sorun var?
bugün sağlık ocağındaki ebe aradı.doğurdunmu diye.. doğurdum sanmış.topuk kanını unutursun diye aradım dedi..yok doğurmadım dedim..o zaman bayramda doğurursun galibadedi..ozamanda tatil bayramdan sonraya kalır dedi..ilki doğR doğmaz alınyor ama diğerini tam bilmiyorumkızlar aklıma geldide eğer bayramda veya arefe doğum olursa e 3. gün kan alınması gerekiyormuş hastanede bebekten , bayrama denk geliyor , bebek doktoru hastanede olurmu acaba? birde 5. gün sağlık ocağında kan alınıyormuş , bayramda kapalı die biliyorum ben , napıcaz bu durumda? varmı bilgisi olan ?
kizlarr bende daha dogurmadimmmm bayram bitisi bekliyoruz ins.kizim hayirlisiyla gelir.bu arada topuk kani ilk 24 saatte alinirsa dogru sonucu vermeyebilirmis,once bebegin beslenmesi gerekiyormus.3ile 6.gunu arasi diyorlar en uygunu.
kızlarcım iyi akşamlar sancılarım başladı çok şükür.5 dk da bir adet sancısının kuvvetlisi, karnımı geren kasıklarıma inen bir ağrım oluyor 4-5 sn sürüyor böylemi oluyor kızlarcım?????
kızlarcım iyi akşamlar sancılarım başladı çok şükür.5 dk da bir adet sancısının kuvvetlisi, karnımı geren kasıklarıma inen bir ağrım oluyor 4-5 sn sürüyor böylemi oluyor kızlarcım?????
Canim bu gunler topuk kani icinse,ilki dogardogmaz hastanede,ikincisi 10. Gun ister s ocagi ister hastanede aldiriyorsun.obur gunleri ben bilmiyorum...
hatunlar, çatıda öyle geriliyorum ve kasıyorumki epudurali düşünmeye başladım benim gibi olup doğumda rahat olan var mı acaba?