slm kızlarcım.doktora gittik sabah kan,idrar,nst ve ultrason istedi doktorumuz.idrarı vermeye gitmiştim kiii oda neee nişan denilen şey gelmeye başlamışyani kanlı akıntı gibi birşey ayy heyecanlandım.sonra tekrar doktora ultrasona hocam dedim galiba nişan dediğiniz şey gelmeye başlamış bende aa dedi ne güzel.ultrasonda herşey yolunda biraz suyumuz azalmış ama yeterli dedi kilomuz 3 kiloyu biraz geçmiş olacakmış doğumda ama boyumuz 52-53 cm olmuş çıbıkk kraker olmuş benim oğluşum,yesin ki annesi onu maşallah minik pisime
ve vajinal muayenemi yaptı tekrar evet dedi açılman başlamış yumuşamaya başlamış rahim.ama daha bebek yukarıda çarşambaya kadar bekleyelim birşey olmazsa ben burdayım dedi ne kadar şanslıyım Allahım doktorumda hastanede olacak inşallah bayrama kadar birşeyler olacak hayırlısıyla.öğleden sonra nst ye gireceğim sıra çoktu.bakalım ağrımız varmı.hadii kızlar sizlerden de hayırlı haberler duyalım
günaydın kızlar benim son 2 günüm kaldı heyecan iyice artıyor bebeeğiime kavuşmak istiyorum artık onu kacağıma alıp kokusunu içime çekmek istiyorum. ama aynı zamanda çok gerginim acayip sinirliyim nedense. hastaneden eve gelince çok kalabalık olacağız gibi geliyor kendi ailem neysede o curcunayı çekemiycem gibi geliyo bunu düşününcede kasılıyorum. bebeğin odası oturma odasına çok yakın en iyisi yatak odasına gidip bebeğimle kapımızı kapatıp dinlenmek diye düşünüyorum sinirsiz depresyonsuz loğusalık geçiririz inşşşş
bu arada mertuğ kontrole gidecektin ne oldu açılman falan varmıymış canım
gözün aydın canım belli bir günü beklemek daha rahat oluyor hayırlısıyla kucağına alırsın inş bebişinin kilosu boyu çok iyi canım normal standartlarda benimkide o civarda iyi demişti dr sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
slm kızlarcım.doktora gittik sabah kan,idrar,nst ve ultrason istedi doktorumuz.idrarı vermeye gitmiştim kiii oda neee nişan denilen şey gelmeye başlamışyani kanlı akıntı gibi birşey ayy heyecanlandım.sonra tekrar doktora ultrasona hocam dedim galiba nişan dediğiniz şey gelmeye başlamış bende aa dedi ne güzel.ultrasonda herşey yolunda biraz suyumuz azalmış ama yeterli dedi kilomuz 3 kiloyu biraz geçmiş olacakmış doğumda ama boyumuz 52-53 cm olmuş çıbıkk kraker olmuş benim oğluşum,yesin ki annesi onu maşallah minik pisime
ve vajinal muayenemi yaptı tekrar evet dedi açılman başlamış yumuşamaya başlamış rahim.ama daha bebek yukarıda çarşambaya kadar bekleyelim birşey olmazsa ben burdayım dedi ne kadar şanslıyım Allahım doktorumda hastanede olacak inşallah bayrama kadar birşeyler olacak hayırlısıyla.öğleden sonra nst ye gireceğim sıra çoktu.bakalım ağrımız varmı.hadii kızlar sizlerden de hayırlı haberler duyalım
hadi bakalım çok sevindim senin adına ee artık başlamış sayılır doğum inş bebişinde kanala inerde normal doğum yaparsın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
seni anlıyorum canım geçen gün anacığımın kalbini bile kırdım geriliyorum arada,delleniyorum resmenben önlemimi baştan aldım şekerim hem yatak odama yatak hazırlayacağım, hemde oğluşumun odasına tek kişilik yatak aldık onu hazırladım hangisinde rahat edersem orada yatacağım beşiğide yanıma almak 2 dakika evimde geniş her iki odada hazır.hem deli gibi hazırlık yaptım gelen giden çok olsun istiyorum,çay bardaklarım,şekerlerim tabak çatal peçetelerim bile hazır,hemde öfff diyorum inşallah şu gelmez bu gelmez çok tutarsızım çokk.ama ailenin ilk torunu anne tarafımdan 78 yaşındaki büyükbabam,anneannem bile bu bebişi bekliyor sağlık versinde rabbim hepsini atlatacağız inşallah.baktık çok kalabalık uyuyo rolü yaparız
bugün 40 +2 yiz benim keyifçi kızımla , hamilelik takvimim bile bitti gitti , artık uyuyamıyorum , oturamıyorum yatamıyorum , ayağa kalkamıyorumne yapacağımı şaşırdım , kızım doğum pozisyonunda , çatım çok acıyor , dememkki açılıyor ama ne su ne nişan ne sancı yok bugün doktor kontrolümüz var , son gittiğimde eğer doğum başlamazsa 23 ünde alalım seni dedi ama sez filan demedi :26: yani tam 41. hafta doluyor 23 ünde , demekki benim doktorum 41. haftanın dolması gerektiğini düşünüyor , bende ne kadar acı çeksemde son günlerde yinede beklerim ama bu bebeğin kakasını yapma meselesini hatırladıkça canım sıkılıyor , acaba kakasını yapsa ne kadar süre içinde müdahale edilmeli ? kafamda bisürü şeyler kurup duruyorum anlayacağınız , bi taraftanda 41. haftadayım , sez oliyim artık bu kadar beklemek yeter diyorum , diğer taraftan sezaryen hiç ama hiç istemiyorum , geçen hafta 3600 dü bebeğim eğer aynı hızla kilo aldıysa 4 oldu zaten , doğurabilirmiyim 4 kg acaba diyorum öffffff ya öffff , bugün doktorumuz ne diyecek bakalım , inşallah en hayırlısı olur ben ve bebeğim için ve tabii benim gibi doğumu bekleyen herkes için Allah yardımcımız olsun
bizimde bugün kontrolümüz vardı oğluşum 3300 olmuş maşallah suyu iyi dedi doktor nst de sancı çıkmadı gene çatımda müsaitmiş ama hiç açılma yok dedi Allahtan bayramın 4. günü nöbetçiymiş bdtnin hemen ertesi günü yani o zaman gene gel dedi 40 geçebilirsin normal bu dedi şuan sezeryan muhabbeti yapmıyor şükür sadece kilosu için 2 hafta daha vakit var dedi bakalım inş oğlum o zamanı beklemez arefe günü doğsa şahane olcak öyle mübarek bi gün ki hem doğum sancısı yaparken edilen dualar hemde arefe günü edilen dualar geri çevrilmez ne güzel bir taşla iki kuş vurmuş olurdum yaDD
bu arada 3-5 kişi kaldık heralde kızlar bakalım kimler kasıma kalıcak:)
bizimde bugün kontrolümüz vardı oğluşum 3300 olmuş maşallah suyu iyi dedi doktor nst de sancı çıkmadı gene çatımda müsaitmiş ama hiç açılma yok dedi Allahtan bayramın 4. günü nöbetçiymiş bdtnin hemen ertesi günü yani o zaman gene gel dedi 40 geçebilirsin normal bu dedi şuan sezeryan muhabbeti yapmıyor şükür sadece kilosu için 2 hafta daha vakit var dedi bakalım inş oğlum o zamanı beklemez arefe günü doğsa şahane olcak öyle mübarek bi gün ki hem doğum sancısı yaparken edilen dualar hemde arefe günü edilen dualar geri çevrilmez ne güzel bir taşla iki kuş vurmuş olurdum yaDD
bu arada 3-5 kişi kaldık heralde kızlar bakalım kimler kasıma kalıcak:)
canım hayırlısıyla doğum yaparsın inş istediğin gibi sağsalim kucağına alırsın. sen normal doğumda sancıyla dua edersinde sez olacaklar acı çekmiyor onlarınki nasıl oluyor acaba? ben nasipse pazartesi sez olacam olurken bende duamı edeyim Allah kabul eder inş. gerde pekl kimse kalmadı sanırım onlarda hayırlısıyla doğum yaparlar inş
nasıl benziyoruz, bebişlerimizin kilosu bile çok yakın, bendede tık yok ve bende arefe oluverse mubarek gün diye dua ediyorum, hatta olmazsada arefe dua ederim bolca ins kabul olur diyorum :) kızzz kasım filan deme ekimde hepimiz sağlıkla stressiz alalım inş bebişleri kucağımıza.:26:
kızlar bişey sorcam, çatı da zorlanıyomusunuz?? ben çok zorlanıyorum, doktor zor bakıyo, çok geriliyorum ve elimde değil kasıyorum kendimi, siz alıştınız mı?? bende mi sorun var?
canım 1 haftada 400gr alması çok zor, en fazla 150 gr alır, panik yapma
kızlar aklıma geldide eğer bayramda veya arefe doğum olursa e 3. gün kan alınması gerekiyormuş hastanede bebekten , bayrama denk geliyor , bebek doktoru hastanede olurmu acaba? birde 5. gün sağlık ocağında kan alınıyormuş , bayramda kapalı die biliyorum ben , napıcaz bu durumda? varmı bilgisi olan ?
bugün 40 +2 yiz benim keyifçi kızımla , hamilelik takvimim bile bitti gitti , artık uyuyamıyorum , oturamıyorum yatamıyorum , ayağa kalkamıyorumne yapacağımı şaşırdım , kızım doğum pozisyonunda , çatım çok acıyor , dememkki açılıyor ama ne su ne nişan ne sancı yok bugün doktor kontrolümüz var , son gittiğimde eğer doğum başlamazsa 23 ünde alalım seni dedi ama sez filan demedi :26: yani tam 41. hafta doluyor 23 ünde , demekki benim doktorum 41. haftanın dolması gerektiğini düşünüyor , bende ne kadar acı çeksemde son günlerde yinede beklerim ama bu bebeğin kakasını yapma meselesini hatırladıkça canım sıkılıyor , acaba kakasını yapsa ne kadar süre içinde müdahale edilmeli ? kafamda bisürü şeyler kurup duruyorum anlayacağınız , bi taraftanda 41. haftadayım , sez oliyim artık bu kadar beklemek yeter diyorum , diğer taraftan sezaryen hiç ama hiç istemiyorum , geçen hafta 3600 dü bebeğim eğer aynı hızla kilo aldıysa 4 oldu zaten , doğurabilirmiyim 4 kg acaba diyorum öffffff ya öffff , bugün doktorumuz ne diyecek bakalım , inşallah en hayırlısı olur ben ve bebeğim için ve tabii benim gibi doğumu bekleyen herkes için Allah yardımcımız olsun