yaşadıklarının hemen hemen aynısını yaşadım.bana da doktor 2cm açıklığın var bi kaç gün içinde doğurursun dedi ama doğurmadım. Allah ne dilerse o olur. dr ların bişicik bildikleri yok bence. dr yüzünden stresli,korku ve heyecan dolu günler yaşadım halbuki doğumuma 8 gün var.yani 8 günü doldurduktan sonra doğuramayıp stres yaşasam neyse... bence endişelenme,kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ben de ,sabırla bekliyorum...
kızlar yarın doğuma gideceğim allahın izniyle sağsalim kucağıma alsam kuzumu uyumam lazım hiç uykum yok bi stres var galiba üzerimde korkudamı var ne dua edin bana lütfen yarın kucaklım kuzumu inşallah
Evet canım tam bu sıralar doğurmak uzereydim :)dilfeza şimdi hastanededir belkide dogurmustur Allah yardımcısı olsun
mavibattaniye neyaptı acaba sez e mi girdi
Ya kizlar dilfezadan haberi olan varmi dogurdumu ki acep nasillardir acaba
günaydın kızlar , ben artık isyan edicem , cumartesi doktordaydık , yok gene yok hiç gelmeye niyeti yok kızımınsabrımın sınırındayım Allah yardımcım olsun
Merhaba kızlar,
Yarın kızımı kucağıma alalı tam bir hafta olacak. ilk günler sürekli meme başındayken sonra birden çok uyumaya başladı meğer sarılık değeri yükselmiş, bir gün çok uğraştık zorla uyandırıp dayadık memeyi neyse ki düştü değer. şimdi ise seyrek uyanıyor yine ben uyandırıyorum. Bakıyorum üç saate yaklaşıyor, kıyamasam da uyandırıyorum.5 dakika emiyor sonra tekrar memede uyuyor. Maşallah kakası çok bol. sık sık da yapıyor, yan, şimdi bu kadarcıkla doyuyor mudur? Nasıl anlayacağım? Uyandırmkatan vazgeçip kendi kendine uyanmasını mı beklesem acaba?
Ne dersiniz annişler, ne yapsam?
kızlar yarın doğuma gideceğim allahın izniyle sağsalim kucağıma alsam kuzumu uyumam lazım hiç uykum yok bi stres var galiba üzerimde korkudamı var ne dua edin bana lütfen yarın kucaklım kuzumu inşallah
Evet canım tam bu sıralar doğurmak uzereydim :)
ya kızlar kusura bakmayın ancak vakit bulabildim hastane kalabalığı oğlum emzirme vs derken size buradan yazdığım sabah hastaneye gittik 9 da serum verilmeye başlandı ben gece 5 den beri sancı çektiğim icin açılmam çabuk oldu 12:20 de dogumhaneye aldılar ve 20 dk sonra oğlum 50 cm 3550 gr doğdu epidural normal dogum yaptım şükürler olsun hikayemi de daha ayrı yılı yazicm ins kızlar darısı size ins :) sutum henüz cok yok pompaya artırmaya çalışıyorum neyse şimdi kaçmam lazım azcik uyuyayım
tatlım seni anlıyorum ama bak ne güzel söylemişsin sabırr onun tarihi saati dolmadı anneciği, sağlıkla gelsinde.cumartesi arkadaşım uğramış kızı 13 aylık son adet tarihini bilmediği için hatta adet olamadığı için tedavi aşamasında hamile kaldı ve doğum için 42 hafta beklemiş, araya bayram gireceği için arefe günü sezeryana yatmış vee kimse ilgilenmemiş çünkü bayram tatili başlamış, lavman yapmamışlar, hemen eve çıkarmışlar, benini kesmişler, anlattı durdu keşke bekleseydim hangi akla hizmet gününü beklemedim dedi valla bana moral oldu umarım sanada olur canım.
Veee son 3 günümüüüüz:) heyecanla oğlumu beklemeeeek:) kızlar sez ile doğumdan spnra emzirme atleti rahat giyilirmi? Bel kısmı hafif sıkıyoya o sorun olurmu??