2012 Ekim Anneleri

Merhaba anneler ve anne adayları..Dün yazmıstım doktorum bır tarıh vermıyor dıye.bugun kontrole gıttım pazartesı esyalarınla gel sunı sancı verıcez dedı cok heyecanlıyım ve korkuyorum bu konuda bıraz bılgı verırmısınız sunı sancı hakkında cok korkuyorum sunıyle doguran annelerın yorumlarını beklıyorum :)

canım hayırlı olsun merak etmiştim bende seni bu kadar erken doğum yaptığını bilmiyordum neden erken yaptınki? neyse bebeğin ve sen sağlıklısınız önemli olan bu bebeğin hayırlı olsun canım.
benimde eğer kızım dönmezse bir haftam var haftaya bugün sez olacağım nasipse kendine ve bebeğine iyi bak canım

slm millet herkesler ii miii??? kaç kişi kaldı acaba doğum yapmayan kızımda bende allaha şükür iyiyiz bugün 5. günümüz...

bir haftadan beri her gece adet sancısına benzer kasık ve bel ağrısıyla uyanıyorum. 20 dk kadar sıkıntılı bi süreden sonra geçiyo çok şükür. yaşlı teyzeler gibi oldum.yatakta dönemiyorum.dün ev temizliği yaptım bayaa sonrasında 3-4 kez aşağılarda sancılar hissedip ürktüm.o da geçti. benzer şeyler yaşayan var mıdır acabaa
bebek odamız bugün gelecek,perdeleri henüz hiç hazır diil
doktor 2cm açıklığın var pazartesiye kadar çoktan doğurmuş olursun dedi ama bende "tık" yok. bi uzmana danışayım bakalım,2cm açıklıkla gebe bi kadın bir hafta gezip dolanabiliyo muymuş acaba? randevu tarihi bile vermedi dr,"zaten doğuruyosun"diyerekten peeeh.

Hadi gozun aydin canim hayirli ugurlu olsun bebisin nasildi dogumun epidural normal dogumdan memnun kaldinmi en kisa zamanda ayrintilari bekliyoruz

Hadi gozun aydin canim hayirli ugurlu olsun bebisin nasildi dogumun epidural normal dogumdan memnun kaldinmi en kisa zamanda ayrintilari bekliyoruz

bende merak ettim foruma girmediğine göre sanırım doğum yapmıştır inş bir sıkıntı yoktur
aysezzy seninle tarihimiz aynı senin normal doğum mu merak ettim az kaldı bizimkine de ..

Evet canim simdilik normal dogum gorunuyor bugun doktordaydim hersey yolunda dedi bebekte bi problem yok bas gelisi duruyor herseyi guzel dedi nst de cok sancim cikmadi ama haftaya tekrar goruselim dedi bakalim hayirlisi artik ins. Sagsalim bizde bebegimizi kucagimiza aliriz normal dogumu beklemek cok zormus gercekten insanstres oluyo ne zaman olacak nasil olacak diye neyse rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin ins.

ne kadar aynı duygular içerindeyiz aslında, bende ilk bebeğimi kaybettim 8.haftada kalbi durdu diye aynı endişeleri bende yaşıyorum bol bol dua ediyorum yapabileceğimiz bişey yok çünkü bende haftada 1 gidiyorum dediğin gibi ya diğer günler ne durumda bilemiyoruz ki.seni rahatlatmak istemiştim bak aslında bende tedirginmişim

kızlar bebışlerınızın göz rengını anlıyabılıyormusunuz benım kızımın gözlerı babası gıbı yemyesıl hep böyle ıstemıştım ınsallah degışmez

doğumdan sonra anca girebildim cnm çok sağol allahım tez vakitte senide kurtarsın inşallah bende son zamanlarda gebelik şekeri çıktı buna bağlı olaraktan suyum fazlaydı o yüzden suyum fazla olduğu için erkenden geldi bende doğurdum hayata 1 ay daha önce atıldık şimdide büyüyoruz bebeğimde iyi çok şükür bende iyiyim çok çabuk toparladım hiç korkma sezeryandan hiç pişman olmadım inan 1 hafta sonra alındı dikişlerim dikişlerimin acısı değil banyo yapamamak sinirimi bozdu acımı düşünmedim bile ki yoktu acı felan sende kendine iyi bak tatlım zorlu bi maraton seni bekliyo gece uykularınında tadını çıkar çünkü uzun bir süre ayrı kalcaksınız gee uykusuyla :))))))))))))

kızlar selam..
sessiz bi topic. kimsecikler kalmadı. bebişi doğuran bebişi ile ilgilenmekten hali ile fazla uğrayamıyor. çok sıkıldım bende. kaç kişi kaldı ki doğurmayan üç beş..allah kalanlara hayırlı doğımlar nasip etsin.
benim üç gündür midem bulanıo. anlamadım niye? ishalde oldum. hafif kasılmalarım var karnım taş gibi oluo. sonra normale dönüyo. yarın dr randevumuz var. inş açılma vs bişi vardır yaa normal doğumu beklemek gerçektende zormuş belli değil ki cadı kızımın ne zaman geliceği

Canım mide bulantısı; ishal ve kasılma doğum belirtileri arasında. aynı belirtiler bende de var. İnşaallah yarın güzel haberlerle dönersin

Canım benzer belirtiler var bende de ama sıklaşmıyor sancılar. Dinlenince geçiyor. 2 cm açıklıkla gezen çok kadın var; hatta 3-4 cmle gezen bile var.

günaydın kızlar , ben artık isyan edicem , cumartesi doktordaydık , yok gene yok hiç gelmeye niyeti yok kızımın sabrımın sınırındayım Allah yardımcım olsun

Canım Allah yardımcımız olsun. Benim bdt dolalaı 3 gün oldu. Yaşamayan bilmiyor gerçekten. Sinir ve stres istemesek de oluyor. 39. haftaya kadar heyecan; 39dan sonra stres; 40la beraber sinir

Canım bebek kakasını yaparsa suyun yeşil geliyormuş ama düşünme bunu. 41. haftan dolmadan böyle bişey olmaz. Plesantan yırtılsa kanaman olur ama ona da müdahale edebilir drlar. Hatta bir arkadaşın başına gelmişTi bu topikte. Kanama ile uyanmış ve hastaneye gitmişti ama bebeği de kendi de sağlıklı şimdi. bunlar çok ekstrem durumlar ama yine de müdahele edilebilir; korkma sakın.

bahsettiğin ağrılar bende de var adet sancısı gibi bir haftayıda geçti bu aralar daha da yoğunlaştı iş yapınca artıyor sanırım dr birşey demiyor zaten kızım ters durduğu için haftaya pazartesi sez olacağım gibi görünüyor. bunlar doğumun belirtilerimi bende merak ediyorum bu şekilde çatımız falan mı açılıyor acaba doğumamı hazırlanıyor vucüt bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızda

güzel dileklerin için teşekkrler canım. senin gibi atlatırız inş. sezeryanda dikiş yapılmıyor diye biliyorum ben yapıştırma yöntemi uygulanıyor sende yapmadılar sanırım arkadaşım yeni oldu dr yapıştırma yapmış hastaneye göre değişiyor sanırım hangisi daha iyi acaba merak ettim şimdi. sezeryandan korkmuyorumda dikişlerim olacak genelde yalnızım ailem yakınımda değil o yüzden normal istemiştim hayırlısı olsun kızımı sağsalim kucağıma alayımda gerisi önemli değil

Dlfezacım en sonunda kavuşmuşsun oğluşuna Maşallah allah analı babalı büyütsün. Maşallah doğumun rahat geçmesine de sevindim. Darısı başımıza artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…