bende merak ettim foruma girmediğine göre sanırım doğum yapmıştır inş bir sıkıntı yokturYa kizlar dilfezadan haberi olan varmi dogurdumu ki acep nasillardir acaba
kızlar slmmmm uzun zaman oldu giremeyeli nasılsınız geçmişi okuyamadım nerdeyse1 aydır girmiyorum çünkü buarada ayın 25inde gelmesini beklediğimiz oğlum 1 ay önce çıktı geldi 24 eylülde doğum yaptım sezeryanla bugünde 20lik kırkımız çıktı ananeye geldik büyüyoruz ah bide gaz derdimiz olmasa herşey süperr
Evet canım tam bu sıralar doğurmak uzereydim :)
ya kızlar kusura bakmayın ancak vakit bulabildim hastane kalabalığı oğlum emzirme vs derken size buradan yazdığım sabah hastaneye gittik 9 da serum verilmeye başlandı ben gece 5 den beri sancı çektiğim icin açılmam çabuk oldu 12:20 de dogumhaneye aldılar ve 20 dk sonra oğlum 50 cm 3550 gr doğdu epidural normal dogum yaptım şükürler olsun hikayemi de daha ayrı yılı yazicm ins kızlar darısı size ins :) sutum henüz cok yok pompaya artırmaya çalışıyorum neyse şimdi kaçmam lazım azcik uyuyayım
ya kızlar kusura bakmayın ancak vakit bulabildim hastane kalabalığı oğlum emzirme vs derken size buradan yazdığım sabah hastaneye gittik 9 da serum verilmeye başlandı ben gece 5 den beri sancı çektiğim icin açılmam çabuk oldu 12:20 de dogumhaneye aldılar ve 20 dk sonra oğlum 50 cm 3550 gr doğdu epidural normal dogum yaptım şükürler olsun hikayemi de daha ayrı yılı yazicm ins kızlar darısı size ins :) sutum henüz cok yok pompaya artırmaya çalışıyorum neyse şimdi kaçmam lazım azcik uyuyayım
bende merak ettim foruma girmediğine göre sanırım doğum yapmıştır inş bir sıkıntı yoktur
aysezzy seninle tarihimiz aynı senin normal doğum mu merak ettim az kaldı bizimkine de ..
canım beklemek değil sorun , bebeğim için tabiki beklerim ama gün geçtikçe soru işaretleri artıyor , kakasını yapsa nerden bilicem meselaveya plasentaya bişey olsa , doktorum hala haftada 1 çağırıyor , cumartesi gittiğimde herşey yolunda dedi ama 1 hafta var sonraki randevuya , 1 haftada herşey olabilir , canım ona sıkılıyor düşünmemeye çalışıyorum ama zaten ilk bebeğimizin 8 haftada kalbi durmuştu , birkez daha kaldıramam , birde cumartesi 3600 ölçtü bebeği doktor , eğer 4 olursa zaten sez oluyor diyorlar , kafam çok karışık , canım sıkılıyor ister istemez
canım hayırlı olsun merak etmiştim bende seni bu kadar erken doğum yaptığını bilmiyordum neden erken yaptınki? neyse bebeğin ve sen sağlıklısınız önemli olan bu bebeğin hayırlı olsun canım.
benimde eğer kızım dönmezse bir haftam var haftaya bugün sez olacağım nasipse kendine ve bebeğine iyi bak canım
bir haftadan beri her gece adet sancısına benzer kasık ve bel ağrısıyla uyanıyorum. 20 dk kadar sıkıntılı bi süreden sonra geçiyo çok şükür. yaşlı teyzeler gibi oldum.yatakta dönemiyorum.dün ev temizliği yaptım bayaa sonrasında 3-4 kez aşağılarda sancılar hissedip ürktüm.o da geçti. benzer şeyler yaşayan var mıdır acabaa
bebek odamız bugün gelecek,perdeleri henüz hiç hazır diil
doktor 2cm açıklığın var pazartesiye kadar çoktan doğurmuş olursun dedi ama bende "tık" yok. bi uzmana danışayım bakalım,2cm açıklıkla gebe bi kadın bir hafta gezip dolanabiliyo muymuş acaba? randevu tarihi bile vermedi dr,"zaten doğuruyosun"diyerekten peeeh.
günaydın kızlar , ben artık isyan edicem , cumartesi doktordaydık , yok gene yok hiç gelmeye niyeti yok kızımınsabrımın sınırındayım Allah yardımcım olsun
canım beklemek değil sorun , bebeğim için tabiki beklerim ama gün geçtikçe soru işaretleri artıyor , kakasını yapsa nerden bilicem meselaveya plasentaya bişey olsa , doktorum hala haftada 1 çağırıyor , cumartesi gittiğimde herşey yolunda dedi ama 1 hafta var sonraki randevuya , 1 haftada herşey olabilir , canım ona sıkılıyor düşünmemeye çalışıyorum ama zaten ilk bebeğimizin 8 haftada kalbi durmuştu , birkez daha kaldıramam , birde cumartesi 3600 ölçtü bebeği doktor , eğer 4 olursa zaten sez oluyor diyorlar , kafam çok karışık , canım sıkılıyor ister istemez
kızlarr 41. haftamdayım hala gelmedi ogluşş sanki hayatım boyunca hamile kalacak gibi hissediyorum yarın doktor var sabah bakalım ne olucak inş acılma vardır
bir haftadan beri her gece adet sancısına benzer kasık ve bel ağrısıyla uyanıyorum. 20 dk kadar sıkıntılı bi süreden sonra geçiyo çok şükür. yaşlı teyzeler gibi oldum.yatakta dönemiyorum.dün ev temizliği yaptım bayaa sonrasında 3-4 kez aşağılarda sancılar hissedip ürktüm.o da geçti. benzer şeyler yaşayan var mıdır acabaa
bebek odamız bugün gelecek,perdeleri henüz hiç hazır diil
doktor 2cm açıklığın var pazartesiye kadar çoktan doğurmuş olursun dedi ama bende "tık" yok. bi uzmana danışayım bakalım,2cm açıklıkla gebe bi kadın bir hafta gezip dolanabiliyo muymuş acaba? randevu tarihi bile vermedi dr,"zaten doğuruyosun"diyerekten peeeh.
doğumdan sonra anca girebildim cnm çok sağol allahım tez vakitte senide kurtarsın inşallah bende son zamanlarda gebelik şekeri çıktı buna bağlı olaraktan suyum fazlaydı o yüzden suyum fazla olduğu için erkenden geldi bende doğurdum hayata 1 ay daha önce atıldık şimdide büyüyoruz bebeğimde iyi çok şükür bende iyiyim çok çabuk toparladım hiç korkma sezeryandan hiç pişman olmadım inan 1 hafta sonra alındı dikişlerim dikişlerimin acısı değil banyo yapamamak sinirimi bozdu acımı düşünmedim bile ki yoktu acı felan sende kendine iyi bak tatlım zorlu bi maraton seni bekliyo gece uykularınında tadını çıkar çünkü uzun bir süre ayrı kalcaksınız gee uykusuyla :))))))))))))