mrb kızlar bugün lohusalığımın 17.günü bitti ve 18.güne girdim hamd olsun evimdeyim ama hala psikolojik olarak yaşadığım korkuları atlatamadım,doktorum bir sürü antibiyotik verdi ve onları kullanıyorum .doğum sonrası yaşadığım kanamayı hala unutammıyorum ve çok korkuyorum artık olmaz desede doktorum,23 gün sonra tekrar gidip yada arayarak eşimle birlikte olmamda sıkıntı olurmu diye sorucaminanın korkudan daha tuvalete gidemiyorum. bebeğim daha iyi çok şükür mama--meme karışık veriyorum darısı sizlerin başına kendinize iyi bakın yine görüşürüz
mrb cnm hangi topikten devam ediyoruz sohbetlere burdanmı ayrıca bana link atarmısın doğum hikayeleri ve resimler nerde bulamadım:26:
Kizlar az once kizimin altini acarken gordumgobegimiz dusmus yasasinnnnn
hadı hayırlı olsunnnnnn... bızım salı gunu düştü bugun yıkadık prensimi mışıl mışıl uyudu yavrum suya ihtiyacı varmışmasumcum daha oncekı sayfada yazdım gormedın galıba 2012 ekım bebeklerı buyuyor dıye yenı bır sayfa acsak diye konusmıstuk?bebek paylaşımları ,için
mrb cnm hangi topikten devam ediyoruz sohbetlere burdanmı ayrıca bana link atarmısın doğum hikayeleri ve resimler nerde bulamadım:26:
kizlaaar sabah 8 de hastanede olucam ben hala uyuyamadim çok heyecanlıyım :18:Yaa yarin bu vakitler kucağımda mı olacak bebeğim inanamıyorum ve yarın neler yapicam çok merak ediyorum 2 cm açıklığım var suni sancı verilecek 4
Cm olunca epidural takılacak allahım ne olur hersey guzel olsun yavrum kolayca doğsun dua edin kızlar off
Ohh masallah ece kizima...
Semmy44;bizimki geldi bisey takmadi,getirmis iste oylesine biseyler,almasa da olur du yani,araya da kullanilmis biseyler koymus;verdim geri istemem diye bi de diyo ki bizim orda fakir var ona veriyim,Allah im ya bana niye getirdin dicektim o zaman ama neyse:)))))
kızlar bugün 40+2 olduk ve hala bekliyoruz.kontrole gittim bugün. ne açılma var ne sancı hiç bişey çıkmadı yine. ama eve gelince kasılma sancı ağrı alıp başını gidiyo. en son çarşamba sabahı eşyalarınla gel dedi dr. suni sancı verecekler. açılma olmazsa yine ne yaparım bilmiyorum sezeryan mı olur o zaman dedim o en son çare dedi dr. sancı bekliyorummmm. azda olsa açılma olsa idi suniden de korkmuyorum ama hiç açılma yokmuş o yüzden tedirginim.hakkımızda hayırlısı ne ise olsun artık ne diyelim.dua etmekten başka yapacak bişi yok.
Mrb kizlar 38+5 gunluk hamileyim ve 5gun once alttan muayene sonrasi kanamam olmustu o gunden beri akintim hafif kanli geliyo ve 2bucuk cm acikligim vardi 3saat kasilmam oldu ama simdi gecti biraz once kan pihtisi gibi ufak bisey geldi cok huzursuzum ne yapmaliyim acaba dr ilk kanamam oldugunda 2gun icinde dogumun olur demisti hala bisey yok
selam kizlar nasilsiniz, topik baya dagildi artik eeee bebisler dogunca pek zamanda olmuyor sanirimkimler dogum yapti su bir kac gundur tam takip edemedim de, dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum bende tik yok hala ya, ne sanci ne baska bisey. 9 gunum kaldi zamanimin dolmasina, bakalim gelicekmi benim oglan 9 gune kadar
ne güzel doğurdunda kızının göbeği düştü bile. darısı bizim başımıza biz hala nasıl doğuracağımızı bile bilmiyoruzhayırlısı olsun diyorum artık dua ediyorum bol bol
yaşadıklarının hemen hemen aynısını yaşadım.bana da doktor 2cm açıklığın var bi kaç gün içinde doğurursun dedi ama doğurmadım. Allah ne dilerse o olur. dr ların bişicik bildikleri yok bence. dr yüzünden stresli,korku ve heyecan dolu günler yaşadım halbuki doğumuma 8 gün var.yani 8 günü doldurduktan sonra doğuramayıp stres yaşasam neyse... bence endişelenme,kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ben de ,sabırla bekliyorum...
Gordum canim ama ben bilgisayardan girmiyorum o yuzden artik bu tip uygulamalari yapamiyorum benim icin fark etmez burdan da takip edebilirim veya biri bu dedigin baslikta forum acarsa oraya da yonele bilirim benim icin fark etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?