Selam arkadaşlar carşamba gunu spinal anestezi ile sezeryan olucam fakat endişeliyim arastırmalarıma gore kimi çok memnun kimi bas veya bel agrısından muzdarip belkide cesaret edemez genel anestezi isterim ama dr um rahat edersin cok konforlu bir ameliyat olacak bebege hemen adapte olursun ve sutun gelir diyo tecrube eden yada fikri olan varmı
Selam arkadaşlar carşamba gunu spinal anestezi ile sezeryan olucam fakat endişeliyim arastırmalarıma gore kimi çok memnun kimi bas veya bel agrısından muzdarip belkide cesaret edemez genel anestezi isterim ama dr um rahat edersin cok konforlu bir ameliyat olacak bebege hemen adapte olursun ve sutun gelir diyo tecrube eden yada fikri olan varmı
amin cnm benim allah razı olsunnnnOfff.
Ben gerçekten sıkılmaya başladım artık. Tüm gece deliksiz uyumama rağmen sabah baş ağrısı ile uyandım. Artık bilinç altım ne kadar sancı bekliyorsa migrenimi tetikliyor.
Her kontrole gidişte bir gelişme bekle...
hııhh. bu sefer yatışım yapılacak doğuracağım de...
ama bir cacık olmasın.
Nst de sancın çıksın ama açılma olmasın...
Defalarca muayene ol, çatala çıkı dur...
Yok ben açılmayacağım, iyice kafama girmeye başladı bu düşünce.
Hep dua ediyorum zorlu bir doğum olacaksa sezaryen için Allah'ım işlerimizi yola koy diye.
Kısmet artık.
Gözün aydın Brck. Seni merak ediyordum.
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin arkadaşım.
çok sağolun kızlar bugün 27 günlüğüzz oğluşumlaaaBrck kac kere aklima geldin,dedim napti bu kiz,hayirlisiyla dogurmussun,gozunaydin...
maşallah diyorum normal olmuş hemde bebeğinle sana sağlıklı ömürler diliyorum canım hayırlı olsun.
bende çok istiyorum normal olmasını inş kızım dönerde bende sizin gibi normal doğurabilirim. bebeğin hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebişini.
canım çok zor bir durum ama kendini fazla üzmemeye çalış çünkü bebeğin hissediyor. insanın baktığı büyüttüğü hayvanı çocuğu gibi oluyor biliyorum benim bir kuşum ve bir köpeğim var onlara birşey olmasına dayanamam seni çok iyi anlıyorum daha önce bende kaybettim böyle evden cenaze çıkmış gibi olmuştu herkes ağlamaklıydı geçiyoo ama nasıl geçiyo onu yaşayan biliyor tabi. bebeğini düşün sadece o hissedip üzülmesin
Kızlar benim oğlumda memede uyuyorr...yatırıyorum hemen kalkıyor..
geceleri elini kolunu bağlıyorum anca rahat ediyor:)
çok ağlayınca ben çok üzülüyorum panik oluyorum..
vede çok kusuyor kızlar salı doktora gidicez bakalım ne söylicek doktor amcamız..sürekli emmek istiyor ve yediğini kusuyor..
bana özel msjla cvp verin kızlar geçmiş zor oluyor aynı sorunları yaşayan varsa..
merhaba bayanlar..
Sizleri uzun zamandır takıp edıyorum..bebegını kucagına alanlara hayırlı olsun dıyorum :) bana bı kaç konuda yardımcı olrsanız sevınırım..ben SAT tarıhımı hatırlamıyorum malesef..doktorum tahmını dogum trıhı 13 Ekım dedı.kılosu 3500 boyu 51 cm.ama devlet hastanesı oldugu ıcın kendı doktorum degılde baska doktora gıtmek zorunda kaldım kendı doktorumun randevuları doluydu.gıttıgım doktor ne zaman olur bılemeyız bellı olmaz bebek kendı bılır gıbı seyler söyledı.E ya geç kalırsam ve bebegım zarar görurse..şu tarıhte gel sezeryn yapıcam falanda demedı...Agrım sancımda yok..NST de sancıda çıkmıyor.Açılma 1 parmak dedı ondanda anlamadım bişey :/ 40ın ıcındeyım doktorumun verdıgı tarıhıde gectım ama hala tık yok..
kımse yardımcı olmayacak mı
balımmm özelden yazdım ama burdan da yazayımbizde öyleyiz bol kuskuslu büyüyoruz işte
ağlamamızın tek çaresi olarak Bright Starts ana kucağımızı görüyoruzderdimize derman oldu ama geceleri asla yatmıyor onda sanki anlıyor gibi sallanan beşiğine koyuyoruz tıngır mıngır zar zor uyutmaya çalışıyoruz
canım bir başka doktora daha gitmeyi dene.ne zaman gelir belli olmaz deyip başından savmış gibi.günü geçince pisliğini yutma riski var tabi.ya kendi doktoruna ulaşmaya çalış ya da bir başka yere git.
amin cnm benim allah razı olsunnnn
çok sağolun kızlar bugün 27 günlüğüzz oğluşumlaaa
hala doğuramayan varmı yaww:)
çok sagol canım sesımı duydugun ıcın..bende ondan korkuyorm ıste pislıgını yutması falan ürkütüyr benı..ılk dogumun 42.haftaya kdr dogar dedı basından savdı..ıılk dogumlarda sunı sancıda verılmıyormus sanırım o yuzden bekletıyo benı