2012 Ekim Anneleri

kişiden kişiye değişir tabi ama içimi rahatlattın çok sağol canım. hayırlısı artık

herkes yavaş yavaş kavuşuyo bebişlerine ne güzel..bizim de biraz gaz sancılarımız başladı.kıvranıp duruyo yavrum dün kontrolümüz vardı.sarılığımız geçmiş çok şükür.1 haftada 200gr almış oğluşum.sizin bebişlerin kilo alımı nasıl??dr biraz az dedi bize.arada mama ver dedi.biraz küçük olduğumuz için mama da ver arada çabuk büyüsün dedi.3 kilo olduk daha yeni...sağ göğsümde bol bol süt var.ama soldan çok az geliyo.var mı sizde de böyle bi durum?sol göğsüm çok yara oldu ondan mı acaba diyorum.sağdan bi seferede sağınca 125cc falan çıkıyo ama soldan 50cc ancak çıkıyo.anlamadım gitti.oğlum da solu emdiği zaman doymuyo tabi.ben de hep solu veriyorum emdikçe artar diye.ahh bi de şu yaralar tamamen geçseydi

Merhaba güzel anneler..kızımı dün epidural normal doğumla dünyaya getirdim..darısı tüm isteyenlerin başına..

bizim de gaz sancılarımız oluyor tabi zaman zaman..bazen bakmışsın çok rahat geçiyor ..biz sarılık olmadık hiç.iki gün önce 15 günlüktü kızım kontrolümüz vardı 650 gr almış toplam.bize gayet iyi dedi.benimde sanki sağ göğsümde daha çok var gibi..benim sağ göğsüm yara olmuştu çok ama ondan daha çok geliyor.bence çok ağlamıyorsa mama vermesen emdikçe artar süütün.mamanın tadını aldılar mı bir kere memeyi emek zor geliyor.ya da mamayı kaşıkla ver.yaralar içinde ben mustela kullanıyorum geçirdi gayet iyi şu anda..

günaydın ekim anneleri sanırım herkes doguranlar topiğine geçdi.kimsecikler kalmadı topikde...

ramazanda bulup, daha göbek bağı düşmemişken evime aldığım şu halimla bakıp büyüttüğüm kuzum temmuzum,pisiciğimi dün akşamdan beri bulamamaktaydım bahçedeydi en son.bu sabah kanlar içinde bulduk araba çarpmış, ve o artık melek oldu.ağlıyorum,durduramıyorum kendimi allahım başka acı verme

vee dün akşam ağrılarım başladı galiba bütün gün bebişim aşağıya indi, her 1 dk da wc ye gittim.akşam durmadan içimde hareket etti,rahmimde kaşıntı gibi acı gibi şeyler hissettim.duşumu aldım,abdestimi aldım gece bişey olursa diye,şimdi hafifledi.hayırlısı olsun bakalım.

kızlar merhaba,

ben de perşembe günü suni sancıyla normal doğum yapmayı planlıyorum. tabi masalımız daha erken gelmezse. bu sabah tuvalete kalktığımda kahverengi şeffaf karışımlı birşey geldi.jöle gibi.genelde üşüttüğümde olan bi akıntıya benziyordu.acaba bu nişan mı emin olamadım.ne dersiniz?

Dün saat 10:45 te 39+3 günde oglusum 3230 gr 50 cm dogdu normal dogum oldu ayrıntıları bı ara yazarım suan hastanedeyız bu da benım minik oglumun ılk resımlerınden bırı duygularım tarif edilir gibi değil allah hepimize evlatlarımızı bağışlasın doğumu bekleyen arkadaşlarda inşallah en kısa zamanda evlatlarınızı kucağınıza alırsınız allahım yardımcınız olsun..

maşallah canım gözün aydın..
Merhaba güzel anneler..kızımı dün epidural normal doğumla dünyaya getirdim..darısı tüm isteyenlerin başına..

amin canım..seninde gözün aydın..allah analı babalı büyütsün

11ekimde yapılan ameliyat sonrasında bebeğimin nefes alıp vermesinde ciddi bir düzelme olmuş çok şükür.Dua edenlerden Allah razı olsun.Dün başlamışlar ağızdan mama ile beslemeye.Anne sütünü saklıyordum dondurucuda ne olur ne olmaz diye.Meleğim Allahımın izniyle anne sütünden de yararlanacak çok şükür.O kadar stresliyim ki uzaktan bilgi alıyoruz yogun bakımda oldugu için.Sürekli aklım orada.Başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum,yine aklıma geliyor kapısının önünden geçtikçe içim yanıyor.Bir bebek gördüğümde kötü oluyorum

Canim benimle ayni bdt yani daha zamanin var neden suni sanci istiyorsyn erken deil mi:26:

geçmiş olsun canım,inşallah her haber iyi gelir..biz de senin adına seviniriz,allah sabır versin bu zor günler de geçecek.. bak beslenmeye başlamış bile..

Selam Hanımlar,

Ben 40+2'deyim. Artık çok stresliyim. Biliyorum er geç doğacak ama çok çok çok sıkıldım her an işaret beklemekten. Bebeklerine kavuşan anneler inanın çok şanslısınız. Ben şu an öyle sinirliyim ki kimseyle konuşmak dahi istemiyorum

canım.hayırlı olsun..allah analı babalı büyütsün..nasıldı epidural? kolay oldu mu doğumun? bende epidural normal istiyorum allah nasip ederse..bende henüz sancı vs bişi yok ama beklemedeyiz..
maşallah canım oğluşuna..çok tatlı...allahım hayırlı bir şekilde büyütmeni nasip etsin..darısı başımıza inşallah..

allah yardımcınız olsun canım..kolay bi süreç değil belki ama allahın izni ile atlatıcaksınız yawruna kavuşucaksın inşallah..kendini üzmemeye çalış olur mu?

canım ben 38+6dayım buna reğmen stresteyim seni düşünemiyorum bile. beklemek gerçekten yorucuymuş çokgece rüyamda doğum yaptığımı gördüm. bebeğimi öpüp kokladığımı artık kucağıma almak istiyorum.her arayan soruyo doğurmadın mı daha diye? geriliyorum. hiç işaret filan yok mu sende de? bende kanama olmuştu hafif. nişan diye düşünmüştüm. dr randevumuz vardı, oda bi açılma yok demişti ama hafif sancım çıkmıştı hepsi o. üç gündürde sürekli midem bulanıo anlamadım ne oluyo? salı randevumuz var. inş salıya kadar doğum ile ilgili bi işaret gelir

Selam arkadaşlar carşamba gunu spinal anestezi ile sezeryan olucam fakat endişeliyim arastırmalarıma gore kimi çok memnun kimi bas veya bel agrısından muzdarip belkide cesaret edemez genel anestezi isterim ama dr um rahat edersin cok konforlu bir ameliyat olacak bebege hemen adapte olursun ve sutun gelir diyo tecrube eden yada fikri olan varmı

maşallah diyorum normal olmuş hemde bebeğinle sana sağlıklı ömürler diliyorum canım hayırlı olsun.

bende çok istiyorum normal olmasını inş kızım dönerde bende sizin gibi normal doğurabilirim. bebeğin hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebişini.

canım çok zor bir durum ama kendini fazla üzmemeye çalış çünkü bebeğin hissediyor. insanın baktığı büyüttüğü hayvanı çocuğu gibi oluyor biliyorum benim bir kuşum ve bir köpeğim var onlara birşey olmasına dayanamam seni çok iyi anlıyorum daha önce bende kaybettim böyle evden cenaze çıkmış gibi olmuştu herkes ağlamaklıydı geçiyoo ama nasıl geçiyo onu yaşayan biliyor tabi. bebeğini düşün sadece o hissedip üzülmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…