canım bende aynıyım canım gerçi günüm dolmadı ama suni verilecek bana da ama hiiçç korkma burda bi arkadaşım var 37 haftada bebeğin suyu azalmış diye suni sancı vermişler 4 saate doğurmuş ki onunda açılması yokmuş sadece diyor sancı geldiğinde oturma yürü çömel allah yardımcımız ollsun artık
herkes yavaş yavaş kavuşuyo bebişlerine ne güzel..bizim de biraz gaz sancılarımız başladı.kıvranıp duruyo yavrumdün kontrolümüz vardı.sarılığımız geçmiş çok şükür.1 haftada 200gr almış oğluşum.sizin bebişlerin kilo alımı nasıl??dr biraz az dedi bize.arada mama ver dedi.biraz küçük olduğumuz için mama da ver arada çabuk büyüsün dedi.3 kilo olduk daha yeni...sağ göğsümde bol bol süt var.ama soldan çok az geliyo.var mı sizde de böyle bi durum?sol göğsüm çok yara oldu ondan mı acaba diyorum.sağdan bi seferede sağınca 125cc falan çıkıyo ama soldan 50cc ancak çıkıyo.anlamadım gitti.oğlum da solu emdiği zaman doymuyo tabi.ben de hep solu veriyorum emdikçe artar diye.ahh bi de şu yaralar tamamen geçseydi
Merhaba güzel anneler..kızımı dün epidural normal doğumla dünyaya getirdim..darısı tüm isteyenlerin başına..
maşallah canım gözün aydın..Dün saat 10:45 te 39+3 günde oglusum 3230 gr 50 cm dogdu normal dogum oldu ayrıntıları bı ara yazarım suan hastanedeyız bu da benım minik oglumun ılk resımlerınden bırı duygularım tarif edilir gibi değil allah hepimize evlatlarımızı bağışlasın doğumu bekleyen arkadaşlarda inşallah en kısa zamanda evlatlarınızı kucağınıza alırsınız allahım yardımcınız olsun..
Eki Görüntüle 532773
Merhaba güzel anneler..kızımı dün epidural normal doğumla dünyaya getirdim..darısı tüm isteyenlerin başına..
kızlar merhaba,
ben de perşembe günü suni sancıyla normal doğum yapmayı planlıyorum. tabi masalımız daha erken gelmezse. bu sabah tuvalete kalktığımda kahverengi şeffaf karışımlı birşey geldi.jöle gibi.genelde üşüttüğümde olan bi akıntıya benziyordu.acaba bu nişan mı emin olamadım.ne dersiniz?
11ekimde yapılan ameliyat sonrasında bebeğimin nefes alıp vermesinde ciddi bir düzelme olmuş çok şükür.Dua edenlerden Allah razı olsun.Dün başlamışlar ağızdan mama ile beslemeye.Anne sütünü saklıyordum dondurucuda ne olur ne olmaz diye.Meleğim Allahımın izniyle anne sütünden de yararlanacak çok şükür.O kadar stresliyim ki uzaktan bilgi alıyoruz yogun bakımda oldugu için.Sürekli aklım orada.Başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum,yine aklıma geliyor kapısının önünden geçtikçe içim yanıyor.Bir bebek gördüğümde kötü oluyorum
arkadaşlar ben yeni topik açtım,birbirimize duyurup oradan devam edelim isterseniz...
ilk sayfaya kopyalama işlemini ben yapamam sanırım...
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/565653-2012-ekim-bebekleri-buyuyor.html#post26890213
canım.hayırlı olsun..allah analı babalı büyütsün..nasıldı epidural? kolay oldu mu doğumun? bende epidural normal istiyorum allah nasip ederse..bende henüz sancı vs bişi yok amaMerhaba güzel anneler..kızımı dün epidural normal doğumla dünyaya getirdim..darısı tüm isteyenlerin başına..
maşallah canım oğluşuna..çok tatlı...allahım hayırlı bir şekilde büyütmeni nasip etsin..darısı başımıza inşallah..Dün saat 10:45 te 39+3 günde oglusum 3230 gr 50 cm dogdu normal dogum oldu ayrıntıları bı ara yazarım suan hastanedeyız bu da benım minik oglumun ılk resımlerınden bırı duygularım tarif edilir gibi değil allah hepimize evlatlarımızı bağışlasın doğumu bekleyen arkadaşlarda inşallah en kısa zamanda evlatlarınızı kucağınıza alırsınız allahım yardımcınız olsun..
Eki Görüntüle 532773
11ekimde yapılan ameliyat sonrasında bebeğimin nefes alıp vermesinde ciddi bir düzelme olmuş çok şükür.Dua edenlerden Allah razı olsun.Dün başlamışlar ağızdan mama ile beslemeye.Anne sütünü saklıyordum dondurucuda ne olur ne olmaz diye.Meleğim Allahımın izniyle anne sütünden de yararlanacak çok şükür.O kadar stresliyim ki uzaktan bilgi alıyoruz yogun bakımda oldugu için.Sürekli aklım orada.Başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum,yine aklıma geliyor kapısının önünden geçtikçe içim yanıyor.Bir bebek gördüğümde kötü oluyorum
Selam Hanımlar,
Ben 40+2'deyim. Artık çok stresliyim. Biliyorum er geç doğacak ama çok çok çok sıkıldım her an işaret beklemekten. Bebeklerine kavuşan anneler inanın çok şanslısınız . Ben şu an öyle sinirliyim ki kimseyle konuşmak dahi istemiyorum
Dün saat 10:45 te 39+3 günde oglusum 3230 gr 50 cm dogdu normal dogum oldu ayrıntıları bı ara yazarım suan hastanedeyız bu da benım minik oglumun ılk resımlerınden bırı duygularım tarif edilir gibi değil allah hepimize evlatlarımızı bağışlasın doğumu bekleyen arkadaşlarda inşallah en kısa zamanda evlatlarınızı kucağınıza alırsınız allahım yardımcınız olsun..
Eki Görüntüle 532773
ramazanda bulup, daha göbek bağı düşmemişken evime aldığım şu halimla bakıp büyüttüğüm kuzum temmuzum,pisiciğimi dün akşamdan beri bulamamaktaydım bahçedeydi en son.bu sabah kanlar içinde bulduk araba çarpmış, ve o artık melek oldu.ağlıyorum,durduramıyorum kendimiallahım başka acı verme
vee dün akşam ağrılarım başladı galiba bütün gün bebişim aşağıya indi, her 1 dk da wc ye gittim.akşam durmadan içimde hareket etti,rahmimde kaşıntı gibi acı gibi şeyler hissettim.duşumu aldım,abdestimi aldım gece bişey olursa diye,şimdi hafifledi.hayırlısı olsun bakalım.