2012 Ekim Anneleri

kızlarr burdayım dogurmadım kactı sancılarım nişan geldi bekliyorum artık eşim sabaha kadar pantolonu üstünde tetikte bekledi azalınca sancılar gitmeyelim dedim suni için iki gün daha beklicem inş gerek kalmaz

dilfeza şimdi hastanededir belkide dogurmustur Allah yardımcısı olsun
mavibattaniye neyaptı acaba sez e mi girdi

Kizlar ben Kasım annelerindenim artık doguma hazırlanayım diye girip sizin topişinizi okuyorum arada.
Herkes patir patir doğuruyor cok heyecanlı ve cok güzel. Gerçi bizim topikten de doğuran kizlar oldu, Kasım yerine Ekim annesi oldular.
Benim suan hersey yolunda gidiyor normali zorlayacağız, sancı geldiginde evde neler yapmak lazım o konuda sizden fikir almak isterim.
Hepinize sağlıklı kolay doğumlar sağlıklı bebisler diliyorum.
Sevgiler

Günaydın kızlarrrrr

Bende artık anneyim:)) Perşembe günü sabah saat 08:50 de 3.220 kg 50 cm kızımı dünyaya getirdim çok güzel bir duyguymuşşş allah herkese yaşatsın :nazar::nazar::nazar:

Kizlar ben Kasım annelerindenim artık doguma hazırlanayım diye girip sizin topişinizi okuyorum arada.
Herkes patir patir doğuruyor cok heyecanlı ve cok güzel. Gerçi bizim topikten de doğuran kizlar oldu, Kasım yerine Ekim annesi oldular.
Benim suan hersey yolunda gidiyor normali zorlayacağız, sancı geldiginde evde neler yapmak lazım o konuda sizden fikir almak isterim.
Hepinize sağlıklı kolay doğumlar sağlıklı bebisler diliyorum.
Sevgiler

canım hayırlısı olsun şimdiden kız bizden kaç kişi öyle evde sancıyla gittiki benim hatırladığım ya sezeryan yada doğuramadan suni sancı verildi hahahaha bende suniyi bekliyorum artık tepemde hunimle =))) hee bide nişanı gelen arkadaşlar var ...

kızlar bugün benim karnımın içi acıyor sabahtan beri , önce önemsemedim ama devam ediyor , bebeğimde çok nazlı belli belirsiz haraket ediyor , neki bu şimdi :26: telaşlanmaya başladım

canım benimde aynı kasılıyor kasılınca feci bi ağrı giriyor karnımın içine bencede neki bu sncıdır inşallah yaa kız bi sen bi ben kaldı 40 haftada olan diğerleri baksana dün bugün doğurdu

bizim derdimiz milleti geriyor gerçekten herkes doğurdum zannediyor aaa daha doğurmadınmı diyen var karnın çok büyük gününmü doldu diyen ayrı. dr sezeryan yapacam dedi 22 ekimde kaynanam günün doluyomu ozaman hemen neden alalım diyo dönerdi ya çocuk bekleseydi ya oooooo sanki ben düşünmüyorum iyice beni geriyorlar Allah sabır versin de doğumdan sonrası pek iyi geçmeyecek gibi geliyo bana şimdiden bu kadar laf duyuyoruz sonrasında karışan çok olacak sanırım püffffff

allahıma şükür benim kaynanam köyde 40 çıkınca ancA gelir o yüzden biraz rahat olurum bi annem arada darlatırsa o onada zaten nazım geçer oldu bitti bi doğursak =)

evet canım aynıydı 28 eylül bebekleri :) lara dan ses yok evet.ben bir ara iki tane olduğunu düşündüm kafayı yicektim allah sabır versin gerçekten ikiz annelerine.

benimkinde öyle birşey yok canım bence elleme çok fazla.doktora gittiğinizde ona sorarsın olmazsa.

kızının ismi de çok güzelmiş.anlamı ne.

Kizlar lara dogum hikayesini paylasmis,bebislerin de resimlerini koymus,hbrniz olsun...

Kaynanam geliyo,bakalim ne takicak???cok oturmaz insallah,delirtcek beni!!!!

kızlar mavibattaniye bana oğlumla uğrasıyorum dıye mesaj attı.. dogum gerceklestı demek kı ama dogum seklı konusunda fıkrım yok. kısa sure ıcınde buraya gelır bence..

kızlar dün saat 12.00 da dünyalar tatlısı oğlum burak deniz i doğurdum 54 cm 3520 gr normal doğum yaptım ayrıntıları sonra paylaşacağız sımdı eve geldik (henüz sütüm gelmedi:KK43:)
allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın ıns

kızlar dün saat 12.00 da dünyalar tatlısı oğlum burak deniz i doğurdum 54 cm 3520 gr normal doğum yaptım ayrıntıları sonra paylaşacağız sımdı eve geldik (henüz sütüm gelmedi:KK43:)

Gozunaydin canim,masallah..sut icin zorlamaya devam kesinlikle gelicektir,gelmemesi icin hicbir neden yok ki!!!!

selam kızlar kimse kalmamış şuan tek olarak ben varım :)) herkes bebişlerle uğraşıyor galiba :)) doğum yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlaaarr bizde uykusuz geceler hekes gibi :) şimdi uyuttum hala annemler yanımda 17 gün oldu ama gazımız yeni başladı hiç fırsat olmuyo valla buralara gelmeye neyse uyku düzenimiz olsun bol bol kaynatırız kızlar :KK66: çok öpüyorum :KK54:

kızlarr burdayım dogurmadım kactı sancılarım nişan geldi bekliyorum artık eşim sabaha kadar pantolonu üstünde tetikte bekledi azalınca sancılar gitmeyelim dedim suni için iki gün daha beklicem inş gerek kalmaz

bende dün akşam hastaneye gittim sancı ile. 3 cm açıklık varmış. tabi benimde oraya gidince sancım azaldı. eve gönderdiler. şimdi hafif hafif belimde ve kasıklarımda ağrı var. doktor düzenli olunca gel dedi (yada su gelir-kanamam olursa)

beklediğim gün geldi ama korkuyormuyum ne ?????

evet canım aynıydı 28 eylül bebekleri :) lara dan ses yok evet.ben bir ara iki tane olduğunu düşündüm kafayı yicektim allah sabır versin gerçekten ikiz annelerine.

benimkinde öyle birşey yok canım bence elleme çok fazla.doktora gittiğinizde ona sorarsın olmazsa.

kızının ismi de çok güzelmiş.anlamı ne.

Sonradan okudum laranin hikayesini..kizimin ismini begendigin icin sagol...liva bayrak general gibi bir suru anlami var.arapca.bir de hz.muhammedin sancagi var tum muslumanlarin altinda toplanacagi sancak..liva-ul hamd oradan da esinlendik.lazcada karsuyu ve bahari mujdeleyen demek..

annişler selam süt arttırma için birşey öğrendim sizlerle paylaşayım daha önce paylaşılmış da olabilir.. meyve suyunun içine veya yediğiniz pekmezin içine bir çay kaşığı maya katın bende işe yarayacak gibi çoğu kişiden duydum denedim bende herşeyi deniyoruzz yeterki süt artsın bebişlerimizi doyuralım diye..

slm ekim anneleri bende ekim annesiydim eylülde doğuruverdim hemde 9 eylülde :KK52: hepinize kolaylıklar diliyorum öpüldünüz :emir_bebek:

allahıma şükür benim kaynanam köyde 40 çıkınca ancA gelir o yüzden biraz rahat olurum bi annem arada darlatırsa o onada zaten nazım geçer oldu bitti bi doğursak =)

ay bende uzakta olsaydım keşke hoş bizimki hamilelik süresince gelip bir yardım falan etmedi anca herşeye dili var onu öle yap falan. hiçbirşey yapmayıp çocuk olunca gelip şöyle böyle yap derse kafayı yerim heralde Allah yardımcım olsun ne yaparım bilmiyorum. derler ya eli yok dili var diye bizimki öyle olacak heralde. kendi annem yanımda olur oda dediğin gibi insanın nazı geçiyo biizm istediğimizin dışına çıkmazlar Allah onları başımızdan eksik etmesin aminnnnn

Kizlar lara dogum hikayesini paylasmis,bebislerin de resimlerini koymus,hbrniz olsun...

sendekide bizimkiler gibi galiba. biizmki nerdeyse doğurcam bir zıbın takımı bir çıtçıtlı badi iki takım iç çamaşır aldı 9 ay boyunca bunları aldı anca.güya kızıma bilezik takacakmış ama pek hevesim yok aramız limoni ne yapacağı belli olmaz el gibi uzakta duruyo ne aldım ne yaptım görmedi hiçbirşeyi bende göstermedim. el gibi gelsin elle beraber görsün diye utanacak sanki görünce. uzaklık çok iyi sanırım ya bende ondan uzaklara gitsem ne güzel olacak ahhh hayali bile güzellll :))) doğuracam düşüncelere bak yaaaaa :)))

canım bebeğin hayırlı olsun Allahım sağlıklı uzun ömürler versin. normal doğum yapanlara çok hevesleniyorum ya ne güzel. benim kızım ters duruyor ve bu yüden sez olma ihtimalim var kızım dönsün diye dua ediyorum bakalım hayırlısı olsun

canım benimde aynı kasılıyor kasılınca feci bi ağrı giriyor karnımın içine bencede neki bu sncıdır inşallah yaa kız bi sen bi ben kaldı 40 haftada olan diğerleri baksana dün bugün doğurdu

ben de aynı durumdayım. 40. haftadayım. çarşambaya kadar doğum gerçekleşmezse perşembe günü duruma göre suni sancı yada sezeryan olacağım. Yaradanım sağlıcakla sorunsuz bir şekilde bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

mrb cnm hangi topikten devam ediyoruz sohbetlere burdanmı ayrıca bana link atarmısın doğum hikayeleri ve resimler nerde bulamadım:26:

mrb kızlar bugün lohusalığımın 17.günü bitti ve 18.güne girdim hamd olsun evimdeyim ama hala psikolojik olarak yaşadığım korkuları atlatamadım,doktorum bir sürü antibiyotik verdi ve onları kullanıyorum .doğum sonrası yaşadığım kanamayı hala unutammıyorum ve çok korkuyorum artık olmaz desede doktorum,23 gün sonra tekrar gidip yada arayarak eşimle birlikte olmamda sıkıntı olurmu diye sorucam:KK17:inanın korkudan daha tuvalete gidemiyorum.:KK5:bebeğim daha iyi çok şükür mama--meme karışık veriyorum darısı sizlerin başına kendinize iyi bakın yine görüşürüz

X