ama doktorun bayram nedeniyle beklemek istememesi sezaryen bahanesi olmamalı bence sen bekle çünkü daha erken , başka bir doktora daha git derim , son haftalarda zor olur değiştirmek ama doktorun keyfine görede doğurulmazki :26: canları yeterki sez yapmak istesin , hemen felaket senaryoları yazıp bizide korkutuyorlar
Resmen. 5 dk bir geliyor saplanıyor ve çıkıyor dogum sancısı mı acba allahım vakit biraz daha geçsin istiyorum :S
Umarım bir nefeste kurtulursunuz ay çok heyecanlı :)
ya bu saatte kimbilir hangi doktor var hastanede anestezi uzmanıda yoktur epidural için gündüz gelseydi bu ogluş Allahım napcam ben yaaa
doğurdular mı acaba merak ettim? daha yeni acaba önce kim doğuracak diyorduk,şimdi de en sona kim kalacak acaba?? benim kızım da uyudu ben de kaçtım geldim buralara..
simlara seninle tickerlarımız aynıydı,kızlarımız da aynı gün doğdu,o gün bir de lara doğuracaktı,ama nasıl gelsin ki buralara iki bebekle?? inşallah herkes iyidir...
kız annelerine bir sorum olacak,şu verniks var ya o kızımın iç genital organlarına(dudaklara) iyice bulaşmış,siliyorum çıkmıyor,banyoda da çıkmadı.çok ta zorlamak istemedim..kendi kendine çıkacak bişey de değil..ne yapsam ki??
cevap vermeden edemedim bu konuyu çok araştırdığım için benim oğlumda dönmedi malesef hatta dr.um 28.haftada dönmez artık dedi herkes ne alaka dedi ve ben araştırdım 36.haftaya kadar dönebilirmiş senin 38.hafta dönse bile kanala girmesi durumu varmış ne yazıkki bende normal doğum istememe rağmen 38+1de sezeryan oldum kolay bir doğum diliyorum
çok doğru! tamamıyle katılıyorum. ben aylardır takip ediyorum forumu ve ablam da dr benim. sudan sebeplerle doğal akışı bozup sez yapıyolar. mavi battaniye de normal istiyodu benim gibi ona da her ne dedilerse vazgeçirmiş olacaklar ki bugün sez olacağını okuyup şok oldum resmen. Allah yardımcımız olsun. hastalarını değil de kendilerini ve kazanacakları paraları düşünerek insan sağlığıyla oynayan böyle dr ları Allah başımızdan eksik etsin.
kızlar bugün benim karnımın içi acıyor sabahtan beri , önce önemsemedim ama devam ediyor , bebeğimde çok nazlı belli belirsiz haraket ediyor , neki bu şimdi :26: telaşlanmaya başladım