2012 Ekim Anneleri

çok doğru! tamamıyle katılıyorum. ben aylardır takip ediyorum forumu ve ablam da dr benim. sudan sebeplerle doğal akışı bozup sez yapıyolar. mavi battaniye de normal istiyodu benim gibi ona da her ne dedilerse vazgeçirmiş olacaklar ki bugün sez olacağını okuyup şok oldum resmen. Allah yardımcımız olsun. hastalarını değil de kendilerini ve kazanacakları paraları düşünerek insan sağlığıyla oynayan böyle dr ları Allah başımızdan eksik etsin.

kizlaaar sabah 8 de hastanede olucam ben hala uyuyamadim çok heyecanlıyım :18:Yaa yarin bu vakitler kucağımda mı olacak bebeğim inanamıyorum ve yarın neler yapicam çok merak ediyorum 2 cm açıklığım var suni sancı verilecek 4
Cm olunca epidural takılacak allahım ne olur hersey guzel olsun yavrum kolayca doğsun dua edin kızlar off

kızlar bikaç saattir cok sancım var sanki regl olucakmısım gibi nişanımda geldi bide ishal oldum yarım saat daha devam ederse eşim hastaneye götürücek

ya bu saatte kimbilir hangi doktor var hastanede anestezi uzmanıda yoktur epidural için gündüz gelseydi bu ogluş Allahım napcam ben yaaa

Supreme benimde sancım var ayni oyle adet olacak gibi a anlayamıyorum ya bunlar dogum sancısı mmı allahım bilememek ne kötü

Resmen. 5 dk bir geliyor saplanıyor ve çıkıyor dogum sancısı mı acba allahım vakit biraz daha geçsin istiyorum :S

Suni sancıyı yiyeceğim gün kendi sancılarım başladı kızlar sansa bakın :) sancı araları cok rahat ama sancı girince duramıyorum az once Nisanim da geldi doğuruyorum sonunda galiba

ya bu saatte kimbilir hangi doktor var hastanede anestezi uzmanıda yoktur epidural için gündüz gelseydi bu ogluş Allahım napcam ben yaaa

Mutlaka anestezi doktoru vardır sonuçta acil vakka herşey olabilir, epidural normal mi olacak?İnşallah uygun olursa bende öyle istiyorum..

Benim hastanemde. Ee gece anestezilzleri yapmayanımızın epidural sabahı zor ettim epidural istiyorum şimdi bile dayanamıyorum sancı girince off dogum ani daha zordur :18:
Namazımı kıldım dua ettim şimdi bişeyler yicem 7 den sonra sU bile yasak dedi Dr .. Allahım hersey guzel ilerlesin ne olur kızlar dua edin bana herkez uyuyor sanırım .. Supreme gittin mı hastaneye canım ya merak ettim

günaydın kızlar , supreme ve dilfeza Allah yardımcınız olsun , inşallah kendi sancılarınızla doğum nasip olurda suniye gerek kalmaz , iyi haberlerinizi bekliyorum dua edicem size

dilfeza, supreme Allah yardımcınız olsun inşallah.Sabahın hayrı üstünüze olsun ayyy belkide doğdular çoktan.Bizlerede hayırlısıyla sıra gelsin.
bende bütün gece fosur fosur uyumuşum wc ve dönme molaları hariç.bakalım bu gün neler bekliyo bizi.
artık öküsss gibi yemeyi bu gün bırakıyorum son 2 haftada 4 kilo alıp doğuma gitmenin bir anlamı yok
vee yürüyüşe başlıyorum yürüyebildiğim kadar giderim yavaş yavaş.
Musmutlu,hayırlı hafta sonları

doğurdular mı acaba merak ettim? daha yeni acaba önce kim doğuracak diyorduk,şimdi de en sona kim kalacak acaba?? benim kızım da uyudu ben de kaçtım geldim buralara..

simlara seninle tickerlarımız aynıydı,kızlarımız da aynı gün doğdu,o gün bir de lara doğuracaktı,ama nasıl gelsin ki buralara iki bebekle?? inşallah herkes iyidir...

kız annelerine bir sorum olacak,şu verniks var ya o kızımın iç genital organlarına(dudaklara) iyice bulaşmış,siliyorum çıkmıyor,banyoda da çıkmadı.çok ta zorlamak istemedim..kendi kendine çıkacak bişey de değil..ne yapsam ki??

herkesler doğurmaklara gitmiş galiba :) hadi hayırlısı.güzel haberlerle gelsinler inşallah..

evet canım aynıydı 28 eylül bebekleri :) lara dan ses yok evet.ben bir ara iki tane olduğunu düşündüm kafayı yicektim allah sabır versin gerçekten ikiz annelerine.

benimkinde öyle birşey yok canım bence elleme çok fazla.doktora gittiğinizde ona sorarsın olmazsa.

kızının ismi de çok güzelmiş.anlamı ne.

kızlar bugün benim karnımın içi acıyor sabahtan beri , önce önemsemedim ama devam ediyor , bebeğimde çok nazlı belli belirsiz haraket ediyor , neki bu şimdi :26: telaşlanmaya başladım

bende normal doğumu çok istiyorum ama pek mümkün görünmüyor. çarşamba dönmüşmü diye bakacak bekleyelim diyeceğim şimdi plesenta aşağıya sarkabilir doğum başlar dönmez ağrı çekersin aksilik olur diyecek insanı gerecek bende bebeğim zarar görmesin diye kabul edeceğim kesin ama elimden geldiği kadar beklemek istediğimi söyleyeceğim umarım yardımcı olur.

amin canım gerçekten Allah yardımcımız olsun hepimizin doktorların eline kalıyor bizim halimiz. ters olmasa başka bir bahane bulacaklar kesin yani. Allah hayırlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.
dilfeza, supreme Allah yardımcınız olsun herşey yolundadır inş güzel haberlerinizi bekliyoruz

Merhaba hanımlar,
çarşamba günü acil sezaryenle doğum yaptım, bir sürü sebebten ötürü.
Doğuma giden arkadaşlara allah kolaylık versin.
Oğlum 3,800 gr 51 cm doğdu. Allah'a şükür iyiyiz. Bende bugün daha iyiyim.

kızlar bugün benim karnımın içi acıyor sabahtan beri , önce önemsemedim ama devam ediyor , bebeğimde çok nazlı belli belirsiz haraket ediyor , neki bu şimdi :26: telaşlanmaya başladım

geçenlerde banada olmuştu karnımın içi acımıştı ama fazla sürmedi bende anlamadım bebeğin olduğu yer olunca neresi acıyor anlamıyor insan. yat dinlen bebeğini dinle hareketlerini izle çok dayanılmayacak olursa dr sor ona göre gidersin. insan bilmeyince endişeleniyor belkide normaldir son zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…