Kizlar ben Kasım annelerindenim artık doguma hazırlanayım diye girip sizin topişinizi okuyorum arada.
Herkes patir patir doğuruyor cok heyecanlı ve cok güzel. Gerçi bizim topikten de doğuran kizlar oldu, Kasım yerine Ekim annesi oldular.
Benim suan hersey yolunda gidiyor normali zorlayacağız, sancı geldiginde evde neler yapmak lazım o konuda sizden fikir almak isterim.
Hepinize sağlıklı kolay doğumlar sağlıklı bebisler diliyorum.
Sevgiler
kızlar bugün benim karnımın içi acıyor sabahtan beri , önce önemsemedim ama devam ediyor , bebeğimde çok nazlı belli belirsiz haraket ediyor , neki bu şimdi :26: telaşlanmaya başladım
bizim derdimiz milleti geriyor gerçekten herkes doğurdum zannediyor aaa daha doğurmadınmı diyen var karnın çok büyük gününmü doldu diyen ayrı. dr sezeryan yapacam dedi 22 ekimde kaynanam günün doluyomu ozaman hemen neden alalım diyo dönerdi ya çocuk bekleseydi ya oooooo sanki ben düşünmüyorum iyice beni geriyorlar Allah sabır versin de doğumdan sonrası pek iyi geçmeyecek gibi geliyo bana şimdiden bu kadar laf duyuyoruz sonrasında karışan çok olacak sanırım püffffff
evet canım aynıydı 28 eylül bebekleri :) lara dan ses yok evet.ben bir ara iki tane olduğunu düşündüm kafayı yicektim allah sabır versin gerçekten ikiz annelerine.
benimkinde öyle birşey yok canım bence elleme çok fazla.doktora gittiğinizde ona sorarsın olmazsa.
kızının ismi de çok güzelmiş.anlamı ne.
kızlar dün saat 12.00 da dünyalar tatlısı oğlum burak deniz i doğurdum 54 cm 3520 gr normal doğum yaptım ayrıntıları sonra paylaşacağız sımdı eve geldik (henüz sütüm gelmedi)
allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın ıns
kızlarr burdayım dogurmadım kactı sancılarım nişan geldi bekliyorum artık eşim sabaha kadar pantolonu üstünde tetikte bekledi azalınca sancılar gitmeyelim dedim suni için iki gün daha beklicem inş gerek kalmaz
evet canım aynıydı 28 eylül bebekleri :) lara dan ses yok evet.ben bir ara iki tane olduğunu düşündüm kafayı yicektim allah sabır versin gerçekten ikiz annelerine.
benimkinde öyle birşey yok canım bence elleme çok fazla.doktora gittiğinizde ona sorarsın olmazsa.
kızının ismi de çok güzelmiş.anlamı ne.
allahıma şükür benim kaynanam köyde 40 çıkınca ancA gelir o yüzden biraz rahat olurum bi annem arada darlatırsa o onada zaten nazım geçer oldu bitti bi doğursak =)
Kizlar lara dogum hikayesini paylasmis,bebislerin de resimlerini koymus,hbrniz olsun...
Kaynanam geliyo,bakalim ne takicak???cok oturmaz insallah,delirtcek beni!!!!
kızlar dün saat 12.00 da dünyalar tatlısı oğlum burak deniz i doğurdum 54 cm 3520 gr normal doğum yaptım ayrıntıları sonra paylaşacağız sımdı eve geldik (henüz sütüm gelmedi)
allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın ıns
canım benimde aynı kasılıyor kasılınca feci bi ağrı giriyor karnımın içine bencede neki bu sncıdır inşallah yaa kız bi sen bi ben kaldı 40 haftada olan diğerleri baksana dün bugün doğurdu
Kizlar lara dogum hikayesini paylasmis,bebislerin de resimlerini koymus,hbrniz olsun...
Kaynanam geliyo,bakalim ne takicak???cok oturmaz insallah,delirtcek beni!!!!