2012 Ekim Anneleri

bugün bende dr daydımm , herşey yolundaymışş artık heran doğabilir dedii , bayramın ilk 2 günü benim doktorum nöbetçiymiş , nst de sancı 25 filandı hep , geçen hafta 75 lere çıkmıştı, tüm gün kasılan karnım doktora gidince pamuk gibi yumuşacık oluyooo :)

bebişim 3 400 gr çıktı 50 cm ama doktorum usg fazla tartıyo gibi dedi 3 200 gr bence dedi ... suyum filanda iyimiş haftaya bidaha gel dedi ...

takvimin bile pes etmişşş bitmiş :) bebişş hadi gelll artıkkkkk dışarda seni öpmek isteyen annen baban var amaaa
Bitti valla neyse bi ümit belki yarın belki yarından da yakın .. Bi arkadasım 2 bebeğini de sancısı gelmeden 2-3 cm açıklıkla gidip devamını suni sanciyla açtılar ve epiduralle doğurdu bana açıklık varsa sancıyı bekleme suni ol sonra da epidural taktir hissetmiyorsun sanciyi suni de olsa diyor ..du bakalım cumaya kdr daha beklicem ins yoksa suni isticem galiba

İyi bakalım maşallah senin ki bekletmez gelir sancın şimdiden varsa . O usg yı hic sorma zaten gecen nasıl korktum ya baska bi Dr gittim pzrtsi bu cocuk cok iri 4500 demez mı sok oldum ama değil dedi Dr Rum hala da icim de bi korku şüphe var artık Allah'a emanet doğurucam bakalım :)

iyi geceler annişler 1 gün sonra benim takvimde pes edicek ben hala burdayım korkarımki hepinizin dogumuna kadar refakatçilik yapıcamm

sizlerin hep ultrasonla aynımı çıkıyor değerleri bebeğinizin.benim hep farklı çıkıyor.öyleki artık bebeğim kaç haftalık anlamıyorum.

sizlerin hep ultrasonla aynımı çıkıyor değerleri bebeğinizin.benim hep farklı çıkıyor.öyleki artık bebeğim kaç haftalık anlamıyorum.

4. 5. aylarda farklı cıkıyodu bikaçgün önde fln diye ama son aylarda hep aynı cıkıyo yada biriki gün oynuyo canım

Teşekkür ederim canım benim, ettiğin güzel dualar seni de bulsun. Ben de sana hayırlı, sağlıklı ve kolay bir doğum diliyorum. Allah hepimizin evladını bizlere, bizleri onlara bağışlasın...

Canım göğüs ucu kremlerindense bepanten ya da terramicin merhemi öneririm, emzirmeden önce sütünle silebilirsin.

Kizlar hastaneden yeni geldim. sancilarim basladi yuzlerde. doktor yatiralim yada duzene girsin oyle gel dedi. acikligim yokmus. gerci acikliga gerek yok cunku bugun kontrolum vardi bebek iri sez. Olmani oneririm dedi. Sancilarin siklasip dpgum sancisi oldugundan emin olmaya calisiyorlar. bugun tam 38+0 im.

muhtemel doğum tarihim 21 ekim.n önce çatı muayenesi için dr a gittik. çok da korkulacak bi şey değilmiş. ama sonrasında kanamam oldu.hatta kanama 1 gün boyunca sürdü. herkes yaşadı mı acaba bu durumu? doğumuma 14 gün kalmış olmasına rağmen "sen bir haftada doğurursun"dedi. 2 cm açıklığın var dedi. bebek odamız henüz gelmedi. 21 ekime o kadar alıştırdım ki kendimi erken olmasını bebişim açısından da istemiyorum. dr un muayenesi sonrası kanamaya başlayınca acaba o mu doğumu tetikledi diye düşünmeye başladım. artık korkarak yaşıyorum her an her şey olabilir diye....
bir başka sıkıntım da aylardır gittiğim dr um bana normal doğum taraftarıymış gibi davranıp son 15 günden beri "sezaryen"i övüp övüp durması.dr uma güvenim sarsıldı.ama ben de her şeyin doğal olmasında kararlı olduğumu söyledim. pek hoşnut olmadı bu durum karşısında. basbayağı söylediği sözler beni korkutma maksatlıydı. (ben hayatta doğum sandalyesine oturamam,ben de 2 çocuğumu sezaryenle dünyaya getirdim,yok efendim eşin keyif almaz artık senden vb......) kadın doğum doktorlarının kolaya kaçıp ya da para için böyle şeyler yapması hiiiiç etik değil bana kalırsa. şu an doğumuma dr umun girmesini bile istemiyorum. sıradan işi bilen ebelerle doğurmak istiyorum

Allah yardımcın oldun cnm bence normali dene iri denilen cogu bebek burada ufak çıktı hakkınız D en hayırlısı olsun ins :)

Ayrıca bsms nin de nisanı gelmişti ne oldu acaba ??
morwenfb de açılma 4 cm dü yarın suni verilecekti Allah yardımcısı olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…