Bitti vallatakvimin bile pes etmişşş bitmiş :) bebişş hadi gelll artıkkkkk dışarda seni öpmek isteyen annen baban var amaaa
İyi bakalım maşallah senin ki bekletmez gelir sancın şimdiden varsa . O usg yı hic sorma zaten gecen nasıl korktum ya baska bi Dr gittim pzrtsi bu cocuk cok iri 4500 demez mı sok oldum ama değil dedi Dr Rum hala da icim de bi korku şüphe var artık Allah'a emanet doğurucam bakalım :)bugün bende dr daydımm , herşey yolundaymışş artık heran doğabilir dedii , bayramın ilk 2 günü benim doktorum nöbetçiymiş , nst de sancı 25 filandı hep , geçen hafta 75 lere çıkmıştı, tüm gün kasılan karnım doktora gidince pamuk gibi yumuşacık oluyooo :)
bebişim 3 400 gr çıktı 50 cm ama doktorum usg fazla tartıyo gibi dedi 3 200 gr bence dedi ... suyum filanda iyimiş haftaya bidaha gel dedi ...
iyi geceler annişler 1 gün sonra benim takvimde pes edicek ben hala burdayımkorkarımki hepinizin dogumuna kadar refakatçilik yapıcamm
ayy şu takvimimin resmini cekmek istiyorumm
Cek Bencede cnm :) bu arada benim dün bitti takvim yani refakatçilige başladım bileeee
Aynen oyle hakkımız da hayırlısı olsun ins ne diyelim dolu dolu bi gebelik geçirdik :))sen benden iki gün öndesin bide ne diyim kader arkadaşıyız
Aynen oyle hakkımız da hayırlısı olsun ins ne diyelim dolu dolu bi gebelik geçirdik :))
sizlerin hep ultrasonla aynımı çıkıyor değerleri bebeğinizin.benim hep farklı çıkıyor.öyleki artık bebeğim kaç haftalık anlamıyorum.
4. 5. aylarda farklı cıkıyodu bikaçgün önde fln diye ama son aylarda hep aynı cıkıyo yada biriki gün oynuyo canım
ayyy maşallah, barekallah, subhanallah diyorum, çok çok tatlı yaaa, Allah ömrünü, kaderinin, ahlakını da güzel etsin inşallah
bu arada paylaşımlarını okuyorum da sütle ilgili olan çok bilinçli ve eğitimli bir annesin, yalan yanlış bilgiler arasında böylesine doğru bilgileri görmek çok güzel
biz de bi doğursaydık da kurtulsaydık, zira son zamanlar çok fena
evet canım pek bi dolu geçirdik gebeligimizi ben diyim 9ay10gün sen de 10 ay =))
Slm kizlar Cumartesi saat 14.06 da epidural normal dogumla oğlumu dünyaya getirdim.3280 gr 51 cm. Allaha cok şükür hersey cok guzel değişik bı duygu tabi.bisi danışacam size bu arada göğüslerim emzirirken cok acıyor resmen ağladım dün gece cok yara oldular bı çözüm biliyomusunuz
Kizlar hastaneden yeni geldim. sancilarim basladi yuzlerde. doktor yatiralim yada duzene girsin oyle gel dedi. acikligim yokmus. gerci acikliga gerek yok cunku bugun kontrolum vardi bebek iri sez. Olmani oneririm dedi. Sancilarin siklasip dpgum sancisi oldugundan emin olmaya calisiyorlar. bugun tam 38+0 im.