coyotemm seni görmek ne güzel
canım temiz bezi bizde hiç sevmiyoruzaltını alırken çırr diye koy veriyor bazen birde pipiden yukarı doğru fıskiye şeklinde çıkan çişi hiç saymıyorum
kızlar sanırım gebelik daha kolaymış
kızlar benim sütüm kızıma yetmiyor maalesef mama takviyesi yapıyoruz pre aptamil kullanıyorum burda bir arkadaş bu mamanın yurtdışında yasaklandığını söyledi sizler böyle bişey duydunuz mu? benım doktorum bu mamayı önermişti o yüzden bundan verdik ama var mı önerebiliceğiniz başka mama*
kızlar biz niye doğuramıyoruz yaa bugün kont vardı pazartesi suniyle yatış yapıyoruz 2 gün suni sancı vereceklermiş yine doğuramazsam sezeryan 2 gün insan suni sancı çekermi yaa zaten bu sefer çatı muayenesinde anırdım resmen kan da geliyor benim oğlan geçe haftaya göre kendini yukarıda çekmiş napcam yaa kendime olan güvenimde gitti nasıl doğurcam yaa
kızlar biz niye doğuramıyoruz yaa bugün kont vardı pazartesi suniyle yatış yapıyoruz 2 gün suni sancı vereceklermiş yine doğuramazsam sezeryan 2 gün insan suni sancı çekermi yaa zaten bu sefer çatı muayenesinde anırdım resmen kan da geliyor benim oğlan geçe haftaya göre kendini yukarıda çekmiş napcam yaa kendime olan güvenimde gitti nasıl doğurcam yaa
Canim 2 gun boyuunca sanci mi cekecekmissin gercekten... Allah kolaylik versin. Benim oglum da gelmiyor. Cuma gunu yaiyorum hastaneye. Bugun dr.la koustuk. Once muayene edecekmis. Ona gore ne yapacagina karar verecek saniyorum. En son konusmamiz once suni sanci deneyecektik. Ama oyl 2 gun falan demedi...
evet canım öyle dedi pazartesi sabah yatış salıya kadar sancı vericez olmazsa sezeryan dedi işte mahfoldum yaa psikolojim bozuldu niye gelmiyo bu çocuk haftasındanda ne kadar önde nolur doğsun artık doğsunlar artık hayırlısıyla
Slm kizlar Cumartesi saat 14.06 da epidural normal dogumla oğlumu dünyaya getirdim.3280 gr 51 cm. Allaha cok şükür hersey cok guzel değişik bı duygu tabi.bisi danışacam size bu arada göğüslerim emzirirken cok acıyor resmen ağladım dün gece cok yara oldular bı çözüm biliyomusunuz
Slm kizlar Cumartesi saat 14.06 da epidural normal dogumla oğlumu dünyaya getirdim.3280 gr 51 cm. Allaha cok şükür hersey cok guzel değişik bı duygu tabi.bisi danışacam size bu arada göğüslerim emzirirken cok acıyor resmen ağladım dün gece cok yara oldular bı çözüm biliyomusunuz
Maşallah cnm ya dogum hikayeni ayrıntılı bekliyoruz en kısa zamanda :)Slm kizlar Cumartesi saat 14.06 da epidural normal dogumla oğlumu dünyaya getirdim.3280 gr 51 cm. Allaha cok şükür hersey cok guzel değişik bı duygu tabi.bisi danışacam size bu arada göğüslerim emzirirken cok acıyor resmen ağladım dün gece cok yara oldular bı çözüm biliyomusunuz
merhaba hanımlar.aylardır sizleri takip ediyor ama bi türlü siteye üye olamıyodum. (teknik aksaklıklardan ötürü) ben de ekim ayı annesi olucam inşallah son 11 günüm kaldı. doğum çizelgemi geç de olsa eklemek istiyorum ama beceremedimdoğum yapmış annelere geçmiş olsun,bebişleri Allah analı babalı büyütsün.
Evet bugün 40+1 olduk yarında evlilik yıldönümüm oglusum bize hediye gibi gelse yarın bari Yaa
Cumaya kdr su filan gelmezse yada bebeğimin hareketlerinde bi anormallik olmazsa cuma gidicem valla açıklığım 3-4 cm varsa suni isticem galiba korkuyorum cok ta riske atmak istemiyorumDr suyun filan iyi dedi bebeğim de hareketli maşallah ama korkuyorum yine de :18:
slm kızlar..bzde az önce doktordan geldik...herşey yolunda..bebişim maşallah 3300 olmuş..suyu kan akışı iyi dedi..nst normal çıktı..hiç bir doğum belirtim yokmuş(( çatı mayenesi yapmadı hala.. yine bdt tarihini (25 ekim)söylei doğum için..21-22 si gibi gel dedi..anlamadım gitti doktoru..hala haftalık çağırmıyor..bayramda burda olcakmısınız dedim. 1.günü yani 25 ekimde yokum dedi..muhtemelen ogün doğum olmaz..olacağını zannetmiyorum ama bellide olmaz dedi. eğer ben olmazsam özel hastanede bir tanıdığıma yada ssk da birine yönlendiririm dedi.. 20 gündür bu günü bekliyorum gene istediğim cevabı alamadım daha doğrusu tatmn olmadım.oğlm her zamanki gibi yüzünü hiç göstermedi.arkası dönükmüş sıpanın. doğumda süpriz yapacak belli oldu..daha hiç yüzünü göremedim.. üstüne 3 buçuk kilo almışım 20 günde..moralim bozuldu (( kilolara taktım iyice..20 kiloyla kapatırım diyordum bu gidişle 25 ilekapanacak..eve geldim sinirimden ağladım...
karnımdaki kaşıntıyı söyledim..her zamanki gibi normal, gebeliğe bağlı... oluşur dedi..çıkar çıkmaz unuttum dediği şeyi:)) ama ben dayanamıyorum kaşıntıya..yarın cildiyeye gideceğim.. bizden böyle..bebişimle ilgili güzel haber aldım ama töbe töbee benim canım sıkkın yinede..sanırım kiloyu birde kaşıntıyı taktım..ablamı aradım haber ver demişti..oda kızdı..kendine sorunmu arıorsun bak herşey yolundaymış dedi. daha 2 haftan var acele etme dedi...
valla doğuramadın gitti:)) öyle seni düşünüyorummm yaaaa ....
inşallahhhhhh yarın hayırlısıylaaa sağlıkla sıhhatle kolaylıklaaa doğuruverirsin minik kuzunuuu :)
Valla cnm ya doğmadı gitti :S amiiiiiiin ins yarın bu saatlere doğurmuş olurum