Allah yardımcın oldun cnm bence normali dene iri denilen cogu bebek burada ufak çıktı hakkınız D en hayırlısı olsun ins :)
Ayy ağzın bal yesin ins kız yarın doğururum :) valla bende açıklık cumartesiden beri var ama sancı yok cuma gunü aciklik varsa yine , suniyi denicem galiba bakalım.. Sende haklisin cnm bebeğin gerekten iriyse riske girmek istememen normal hayırlısı olsun hakkınız da ins ..Aklima gelmiyo degil ama boyle bi vebali goze alamamki. ya vakumla cekerlerse yada omzunda kolunda hasar kalirsa vicdan azabindan naparim. ne guzelde sancim var yoksa. gerci catimda darmis. hayirlisi budur insallah. sen yarinmi doguma girecektin cnm
Bence senin Nisan gelmiş sancıda gelir yakında zaten aciklik ta var olmadı suniyle dene bence açılma sansin yüksek çünkü 2 cm aciklik zaten var bende suniyi denemeyi düşünüyorum açıklığım 2-3 se yinekızlarrrrr dun nısanım gelmişti yaaa hala bekliyorum sımdı dayanamadım acile gittim 2 cm mış açıklık cumaya kadar bekleyelım ıstersen sunı sancı verelım dedı doktor bıraz da bekleyelım dedım,ay bıze ne oldu ya doğuramıyoruz:2:
Aramıza hosgeldiiiinamanınnn kıslar takvimim bitmiş ya benim:2:
haydi bakalım uyumaya,yarın güzel haberlerle buluşalım inşşş,allah hepimize rahatlık versin hamişlerim
Allah yardımcın oldun cnm bence normali dene iri denilen cogu bebek burada ufak çıktı hakkınız D en hayırlısı olsun ins :)
Ayy ağzın bal yesin ins kız yarın doğururum :) valla bende açıklık cumartesiden beri var ama sancı yok cuma gunü aciklik varsa yine , suniyi denicem galiba bakalım.. Sende haklisin cnm bebeğin gerekten iriyse riske girmek istememen normal hayırlısı olsun hakkınız da ins ..
Bence senin Nisan gelmiş sancıda gelir yakında zaten aciklik ta var olmadı suniyle dene bence açılma sansin yüksek çünkü 2 cm aciklik zaten var bende suniyi denemeyi düşünüyorum açıklığım 2-3 se yine
muhtemel doğum tarihim 21 ekim.n önce çatı muayenesi için dr a gittik. çok da korkulacak bi şey değilmiş. ama sonrasında kanamam oldu.hatta kanama 1 gün boyunca sürdü. herkes yaşadı mı acaba bu durumu? doğumuma 14 gün kalmış olmasına rağmen "sen bir haftada doğurursun"dedi. 2 cm açıklığın var dedi. bebek odamız henüz gelmedi. 21 ekime o kadar alıştırdım ki kendimi erken olmasını bebişim açısından da istemiyorum. dr un muayenesi sonrası kanamaya başlayınca acaba o mu doğumu tetikledi diye düşünmeye başladım. artık korkarak yaşıyorum her an her şey olabilir diye....
bir başka sıkıntım da aylardır gittiğim dr um bana normal doğum taraftarıymış gibi davranıp son 15 günden beri "sezaryen"i övüp övüp durması.dr uma güvenim sarsıldı.ama ben de her şeyin doğal olmasında kararlı olduğumu söyledim. pek hoşnut olmadı bu durum karşısında. basbayağı söylediği sözler beni korkutma maksatlıydı. (ben hayatta doğum sandalyesine oturamam,ben de 2 çocuğumu sezaryenle dünyaya getirdim,yok efendim eşin keyif almaz artık senden vb......) kadın doğum doktorlarının kolaya kaçıp ya da para için böyle şeyler yapması hiiiiç etik değil bana kalırsa. şu an doğumuma dr umun girmesini bile istemiyorum. sıradan işi bilen ebelerle doğurmak istiyorum
ben doğurmadım Cnm daha, bekliyoruz,son tarih cuma(null)
ben de herkes gibi güzel bir doğum hikayesi yazmak isterdim.Ama bebeğim bugün ameliyata alınacak.Psikolojim çok kötü..Dualarınızı eksik etmeyin..Çünkü o henüz 4günlük.doğum hikayemi anlattım okuyanlar hatırlamıştır
Kızlar günaydın... Bekliyorum hergün belki kendi sancım gelir diye ama yok yok yokkkk...!!! Benim sonum belli oldu. Yarın sabah 8.30 da dr.un yanında olacağız. Önce muayene edeceğim demiş eşime. Acaba tekrar mı bakacak açılmam var mı yok mu diye? Merak ediyorum. Neyse canım bakacaksa bakacak artık. Bunları düşünecek halim mi kalmış sanki ? Zaten suniyi verdiklerinde herkes bakacak :) OOooffff işe yarar mı acaba ya bu suni sancı ? Hiç ümitli değilim. Geçen gün de halan geldi. Madem açılmamışsın. Suni muni boşver. Okadar saat çekersin bir işe yaramaz. Birde az açılırsan altını keserler dikerler boşver falan dedi.. Sez. oluver ne tutturmuşsun illa normal diye dedihahahah.... Herkes anlıyor takıntımı
ben de herkes gibi güzel bir doğum hikayesi yazmak isterdim.Ama bebeğim bugün ameliyata alınacak.Psikolojim çok kötü..Dualarınızı eksik etmeyin..Çünkü o henüz 4günlük.doğum hikayemi anlattım okuyanlar hatırlamıştır
Aramıza hosgeldiiiin
ya bu altta tcheri nasıl silebilirim bilen varnı kızlar ?
ayy şu takvimimin resmini cekmek istiyorumm