2012 Ekim Anneleri

Allah yardımcın oldun cnm bence normali dene iri denilen cogu bebek burada ufak çıktı hakkınız D en hayırlısı olsun ins :)

Aklima gelmiyo degil ama boyle bi vebali goze alamamki. ya vakumla cekerlerse yada omzunda kolunda hasar kalirsa vicdan azabindan naparim. ne guzelde sancim var yoksa. gerci catimda darmis. hayirlisi budur insallah. sen yarinmi doguma girecektin cnm

kızlarrrrr dun nısanım gelmişti yaaa hala bekliyorum sımdı dayanamadım acile gittim 2 cm mış açıklık cumaya kadar bekleyelım ıstersen sunı sancı verelım dedı doktor bıraz da bekleyelım dedım,ay bıze ne oldu ya doğuramıyoruz:2:

Aklima gelmiyo degil ama boyle bi vebali goze alamamki. ya vakumla cekerlerse yada omzunda kolunda hasar kalirsa vicdan azabindan naparim. ne guzelde sancim var yoksa. gerci catimda darmis. hayirlisi budur insallah. sen yarinmi doguma girecektin cnm
Ayy ağzın bal yesin ins kız yarın doğururum :) valla bende açıklık cumartesiden beri var ama sancı yok cuma gunü aciklik varsa yine , suniyi denicem galiba bakalım.. Sende haklisin cnm bebeğin gerekten iriyse riske girmek istememen normal hayırlısı olsun hakkınız da ins ..
kızlarrrrr dun nısanım gelmişti yaaa hala bekliyorum sımdı dayanamadım acile gittim 2 cm mış açıklık cumaya kadar bekleyelım ıstersen sunı sancı verelım dedı doktor bıraz da bekleyelım dedım,ay bıze ne oldu ya doğuramıyoruz:2:
Bence senin Nisan gelmiş sancıda gelir yakında zaten aciklik ta var olmadı suniyle dene bence açılma sansin yüksek çünkü 2 cm aciklik zaten var bende suniyi denemeyi düşünüyorum açıklığım 2-3 se yine

Sevcanyk epidural normal :nazar:

Are. Epidural normal dogum :):nazar:

Oglusum12 : Sezeryan oldu :) :nazar:

Dilfeza

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Ege2011

Frhnrfhn

Leyli2212 Sezeryan oldu :):nazar:

Nilidil. Normal dogum yaptı :nazar:

Yarenay

Serap5858. Normal dogum :):nazar:

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Derinada07

Carmentta

Mustu.

Will. Sezeryan oldu :):nazar:

Simlara Sezeryan oldu :) :nazar:

Mavibattaniye

Melek01

Nursesila Sezeryan oldu :) :nazar:

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Ela2012. Normal dogum :):nazar:

Nergis67. Normal dogum oldu :):nazar:

Destes

Arcak81

Oreiro. Sezeryan :):nazar:

Meganejem normal dogum :) :nazar:

Peluscuk35. Spinal Sezeryan :):nazar:

Pourqua. Epidural normal dogum :) :nazar:

Kadersiz. Normal dogum :) :nazar:

Morvenfb.

Annecik3838

Askitom. Normal dogum :):nazar:

Dilek62. Normal dogum :) :nazar:

Semayasar83. Epidural Normal dogum:) :nazar:

Kızlar en son normal dogum listemiz buydu :) yarısı Sezeryan olmak zorunda kalmış neyse ki saglikla kavuştular kuzucuklarina :) darısı bize Rabbim ins :)

Son düzenleme:
haydi bakalım uyumaya,yarın güzel haberlerle buluşalım inşşş,allah hepimize rahatlık versin hamişlerim

Allah yardımcın oldun cnm bence normali dene iri denilen cogu bebek burada ufak çıktı hakkınız D en hayırlısı olsun ins :)

Ayy ağzın bal yesin ins kız yarın doğururum :) valla bende açıklık cumartesiden beri var ama sancı yok cuma gunü aciklik varsa yine , suniyi denicem galiba bakalım.. Sende haklisin cnm bebeğin gerekten iriyse riske girmek istememen normal hayırlısı olsun hakkınız da ins ..

Bence senin Nisan gelmiş sancıda gelir yakında zaten aciklik ta var olmadı suniyle dene bence açılma sansin yüksek çünkü 2 cm aciklik zaten var bende suniyi denemeyi düşünüyorum açıklığım 2-3 se yine

Valla canim hic belli olmaz ben bebegin hareketleri az diye aksamda nst ye girdim hemsire nasil ya senin sancin var dedi. belim agiriyordu ama onun sanci oldugunu anlamadim. sonrada 4 saat hastanede kaldim iki kerede aciklik varmi yokmu die muayene oldum. tam supriz oldu. umarim allah gonlunne gore verir. bakarsin yarin dogurursun.

muhtemel doğum tarihim 21 ekim.n önce çatı muayenesi için dr a gittik. çok da korkulacak bi şey değilmiş. ama sonrasında kanamam oldu.hatta kanama 1 gün boyunca sürdü. herkes yaşadı mı acaba bu durumu? doğumuma 14 gün kalmış olmasına rağmen "sen bir haftada doğurursun"dedi. 2 cm açıklığın var dedi. bebek odamız henüz gelmedi. 21 ekime o kadar alıştırdım ki kendimi erken olmasını bebişim açısından da istemiyorum. dr un muayenesi sonrası kanamaya başlayınca acaba o mu doğumu tetikledi diye düşünmeye başladım. artık korkarak yaşıyorum her an her şey olabilir diye....
bir başka sıkıntım da aylardır gittiğim dr um bana normal doğum taraftarıymış gibi davranıp son 15 günden beri "sezaryen"i övüp övüp durması.dr uma güvenim sarsıldı.ama ben de her şeyin doğal olmasında kararlı olduğumu söyledim. pek hoşnut olmadı bu durum karşısında. basbayağı söylediği sözler beni korkutma maksatlıydı. (ben hayatta doğum sandalyesine oturamam,ben de 2 çocuğumu sezaryenle dünyaya getirdim,yok efendim eşin keyif almaz artık senden vb......) kadın doğum doktorlarının kolaya kaçıp ya da para için böyle şeyler yapması hiiiiç etik değil bana kalırsa. şu an doğumuma dr umun girmesini bile istemiyorum. sıradan işi bilen ebelerle doğurmak istiyorum :KK43:

canım hangi hastaneye gidiyorsun sen? doktorunun adını paylaşır mısın bizimle.
benim doktorum da son günlerde nedense ilgisiz davranmaya başladı, iki gündür gidiyorum ilgisiz davranıyor, dün alttan muayene olmam gerekirken sırf asistanı üstten hazırladı diye neyse bu sefer üstten bakalım zaten bundan sonra 3-4 günde bir geleceksin bir sonrakinde bakarız alttan dedi.
para konusu dünden beri benimde aklıma takıldı, bir çok tahlil istedi, özel sağlıkla gidiyorum sanırım doğum için teminatım yetmeyecek. normal olacağım gibi görünüyor şu an gittiğim hastanede normal 2900 TL sezeryan 3800 civarı demişlerdi... umarım doktorlarımız para konusunu düşünüp boş yere sezeryalmazlar bizleri

kızlar bu sabah ilk günaydın benden olsun :)

dün biz de gittik kontrole 37+2 olduk bugün. Dr çatı muayenesini yaptı herkes korkulacak bişey yok diyordu ama benim canmım çok yandı ne yalan söyliyim :KK43:.hemşirenin elini sıka sıka hal oldum. neyse çatım iyiymiş ve şuan açıklık yok dedi dr. haftaya tekrar gideceğiz bakalım.bugün nst çektireceğim yine. daha öncekinde 42 lerde çıkmıştı 3 kez sancı var ama az demişti dr. doğum sancısı seviyesi kaç arkadaşlar? kıyaslama yapmak gerekirse diye merak ettim. doğuran arkadaşlar bilgi verebilir mi?
haftaya bakalım nasıl olacak açılma olacak mı? plesenta yaşlanmaya başlamış normaldır bu haftalarda dedi dr. bu yüzden erken doğum yapmayız ama dedi.ben de bekliyorum bakalım nasıl gelişecek süreç.dün Masalımızın odasını düzenleyip eşyalarını dolaba yerleştirdik.hastane çantamı da sonunda hazırlayabildim.artık bi tık daha rahatım...

Son düzenleme:
ben de herkes gibi güzel bir doğum hikayesi yazmak isterdim.Ama bebeğim bugün ameliyata alınacak.Psikolojim çok kötü..Dualarınızı eksik etmeyin..Çünkü o henüz 4günlük.doğum hikayemi anlattım okuyanlar hatırlamıştır

teyzeleri oğlumun ilk gecesi :) :nazar:
doğduğunda mosmordu ve ben çok korktum..neyseki şimdi normale döndü :):nazar:

:nazar:Maaşallah:nazar:

$09102012139.jpg

ben de herkes gibi güzel bir doğum hikayesi yazmak isterdim.Ama bebeğim bugün ameliyata alınacak.Psikolojim çok kötü..Dualarınızı eksik etmeyin..Çünkü o henüz 4günlük.doğum hikayemi anlattım okuyanlar hatırlamıştır

Gunaydin tatlim rabbim bebegini sana bagislasin dogum hikayeni okuyamadim sanada gecmis olsun allah yardimcin olsun lohusayiz dua edemiyoruz ama iyi temenlilerimiz seninle....

Gunaydın hala dogramayanlar ve dogurup bebıslerıyle koyun koyuna yatanlar.gece kızım uyumadı sabah 5.*30 a kadar dayanabıldım.sonra yarım saat kaynanam baktı.berbat bı geceydı.bırde benım ılk baslarda sutum yok dıye mamaya basladık.sımdı gogusum patlıycak ama emen yok.canım cok acıyor.dk bası sagamıyorumda.offf offf

Kızlar günaydın... Bekliyorum hergün belki kendi sancım gelir diye ama yok yok yokkkk...!!! Benim sonum belli oldu. Yarın sabah 8.30 da dr.un yanında olacağız. Önce muayene edeceğim demiş eşime. Acaba tekrar mı bakacak açılmam var mı yok mu diye? Merak ediyorum. Neyse canım bakacaksa bakacak artık. Bunları düşünecek halim mi kalmış sanki ? Zaten suniyi verdiklerinde herkes bakacak :) OOooffff işe yarar mı acaba ya bu suni sancı ? Hiç ümitli değilim. Geçen gün de halan geldi. Madem açılmamışsın. Suni muni boşver. Okadar saat çekersin bir işe yaramaz. Birde az açılırsan altını keserler dikerler boşver falan dedi.. Sez. oluver ne tutturmuşsun illa normal diye dedi :KK9: hahahah.... Herkes anlıyor takıntımı :KK70:

Gunaydin ekim anneleri esim yarin donuyor isleri birikdi. Ben turkiyede kaliyorum esim rahatsiz olurum diye goturmuyor anneme geldim bi sure burda kalcam.

Kizimin bebek sekerlerini gordum masanin ustunde icim acidi uzuldum sanirim bu donemi biraz zor geciricem rabbim sabir versin.....

Kızlar günaydın... Bekliyorum hergün belki kendi sancım gelir diye ama yok yok yokkkk...!!! Benim sonum belli oldu. Yarın sabah 8.30 da dr.un yanında olacağız. Önce muayene edeceğim demiş eşime. Acaba tekrar mı bakacak açılmam var mı yok mu diye? Merak ediyorum. Neyse canım bakacaksa bakacak artık. Bunları düşünecek halim mi kalmış sanki ? Zaten suniyi verdiklerinde herkes bakacak :) OOooffff işe yarar mı acaba ya bu suni sancı ? Hiç ümitli değilim. Geçen gün de halan geldi. Madem açılmamışsın. Suni muni boşver. Okadar saat çekersin bir işe yaramaz. Birde az açılırsan altını keserler dikerler boşver falan dedi.. Sez. oluver ne tutturmuşsun illa normal diye dedi :KK9: hahahah.... Herkes anlıyor takıntımı :KK70:

canım benım sunı sancı verdıklerı zaman sezeryandan sonra bıle sancın oluyor.korkutmak ıstemem ama bende kalp atıslarımız dustu.ben kendımden gecmek uzereydım hıcbısey hatırlamıyorum.sadece esımın bır bana bır nst cıhazına bakıpta nerdeyse aglamak uzere olan yuz ıfadesı var bende gerısı yok.oyle bır durumda bırde herkes kosturuyor.eger yanımda hemsıre olmasaydı o an suan ne ben nede kızım hayatta degıldık.

Canim Allah yardimciniz olsun,melekler yaninda olacak bebeginin onlar koruyacak emin ol...

Aramıza hosgeldiiiin :KK9:
ya bu altta tcheri nasıl silebilirim bilen varnı kızlar ?

ayy şu takvimimin resmini cekmek istiyorumm :KK70:

Kizlar Allah kolaylik versin diyorum,en buyuk korkumdu takvim bitecek ve ben hala bekleyecegim diye:KK39::KK39::KK39:

Fericin;beninde duzensiz sancilarla gidip cati muayenesi olduktan sonra basladi kanamam ve durmadi,2cm aciklikti ebe 2 gune dogurursun dedi ve ben gecesine dogurdum,cok beklemez yani:)))

X