muhtemel doğum tarihim 21 ekim.n önce çatı muayenesi için dr a gittik. çok da korkulacak bi şey değilmiş. ama sonrasında kanamam oldu.hatta kanama 1 gün boyunca sürdü. herkes yaşadı mı acaba bu durumu? doğumuma 14 gün kalmış olmasına rağmen "sen bir haftada doğurursun"dedi. 2 cm açıklığın var dedi. bebek odamız henüz gelmedi. 21 ekime o kadar alıştırdım ki kendimi erken olmasını bebişim açısından da istemiyorum. dr un muayenesi sonrası kanamaya başlayınca acaba o mu doğumu tetikledi diye düşünmeye başladım. artık korkarak yaşıyorum her an her şey olabilir diye....
bir başka sıkıntım da aylardır gittiğim dr um bana normal doğum taraftarıymış gibi davranıp son 15 günden beri "sezaryen"i övüp övüp durması.dr uma güvenim sarsıldı.ama ben de her şeyin doğal olmasında kararlı olduğumu söyledim. pek hoşnut olmadı bu durum karşısında. basbayağı söylediği sözler beni korkutma maksatlıydı. (ben hayatta doğum sandalyesine oturamam,ben de 2 çocuğumu sezaryenle dünyaya getirdim,yok efendim eşin keyif almaz artık senden vb......) kadın doğum doktorlarının kolaya kaçıp ya da para için böyle şeyler yapması hiiiiç etik değil bana kalırsa. şu an doğumuma dr umun girmesini bile istemiyorum. sıradan işi bilen ebelerle doğurmak istiyorum