2012 Ekim Anneleri

canım bende çanakkaledeyim doğum yaptığım hastanede yoktu sordum...telefon numarasıda yok.eşimle aynı iş yerinde çalışıyor eşi.eşim şu an doğum izninde onun eşide doğum iznindedir muhtemelen.

şişşşştttt hamişler sorumu arada kaynatmayın..bozuluyorum haaaaa::))

benim öyle olmuyo hiç , arada bir adet ağrısı gibi bişey oluyor ama oda fazla sürmüyor , sertleşme çok oluyor karnımda sadece , bu havalarda çok dikkat etmek gerek ama yoksa üşütürüz oda sancı yapar

geçmiş olsun canım umarım artık herşey yoluna girer

Aaaa su mu veriyorsun ki bebeğe? Verilmez, ilk altı ay sütün yettiği sürece su dahil hiçbir ek gıda verilmez, su verirsen yeterli süt alamaz bu sefer. Onlar su ihtiyaçlarını sütümüzden alıyorlar, sen istersen bir doktoruna danış canım. Ya da internetten de bakabilirsin

Son düzenleme:
şafak 7 kızlar , haftaya bugün beklenen doğum tarihimiz , bakalım son haftamızda gelicekmi kızım :26: oğluşların arasında kaldık bu arada oğluş dedikte hiç oğluş resmi göremedik , neden böyle oldu acaba ? oğluşlar çokmu çirkin yoksa

benim bildiğimde verilmez su 6 ay , birde bebekler 2 günlük besinleriyle doğarmış yani doğduktan sonra 2 gün süt gelmese bile mama vermeye gerek yokmuş 3 ve fazlasında mecburen veriliyor tabiii

şişşşştttt hamişler sorumu arada kaynatmayın..bozuluyorum haaaaa::))

Canım benim suyum gelmeden önceki birkaç gün karnıma sancı giriyordu artı kasıklarım ve karnım dayak yiyip de morarmış gibi acıyordu. Sanırım doğumdan birkaç gün önceki gerilme dedikleri şey bu. Seninki de benzer birşey mi bilmiyorum ama yorma kendini bu günlerde sana tavsiyem.

Kızlar size gülücük gönderiyoruuuuz

Maaşallah oğluşuma, hepimizinkine maaşallah

Son düzenleme:
Slm kixlar 7ekim gecesi 37 + 5 deyken saat 3te aniden duyumun bosslmasiyla hastaneye geldik.epidural normal dogumla kixim 9ekim sast 11 ci varinda (benim dogdugum gunde dogdu:)darisi basiniza ins
Ay cnm masallah :) bi an önce anlat doğumunu merak ettim. Bende oyle yapicam ins
Kızlar bgn nişanım geldi,heyecan bastı..korku,merak,heyecan çok fenayım

Hadi bakalım doğumun baslar ins en kısa zaman da :)

Canikolarrrr,
Nasilsiniz,cok ozledim hepinizi...biz iyiyiz cok sukur,kilo vermemiz durdu ama ben de zombi oldum geceleri surekli agzina mama meme sokusturuyorum.e tabi uyku hic yokama cani sagolsun minnosumun,onun karni doysun da..
Dogum yapan tatliciklarim hepinizin miniklerini opuyorum,sizleri tebrik ediyorum.
Daha dogum yapmayan kizlar,Allah size de bu duyguyu saglikla tattirsin,cok guzel bir duygu,sukurler olsun.ama bebis bakimi ilk gunlerde biraz zormus tabi,onu anladimGozunuz korkmasin,cok da guzel bir duygu.
Bebisi doganlara bi sorum var,gunde kac kere kaka yapiyor minnakiniz?benim ki surekli yapiyo,temiz bezi hic sevmiyo,hemen kirletiyo kedicigim,siz de durum nasil,altini degistkrirken de hemen yapiyo

hayırlısı olsun ne diyelim benimde bdt 22 ekim ama bakalım ne zaman geleceğiz

hiç inanmak istemedim ama galiba yaşlıların dedikleri doğru çıkacak erkek bebek gününü doldurmadan doğmaz dediler, 40 haftayı tam doldurur 41.haftaya uzar dediler yoksa doğrumu
ayni sekilde bende bekliyorum mertugcum bizim bdt lerde cinsiyette ayni, heralde bizim ogluslar son gunlerini bekleyecek valla bende tik yok kiz ayni zamanlarda doguralim, ne sen benden önce ne ben senden önce valla benim hepten psikolojim bozulur

canim cok gecmis olsun, cok sukur evinize de gelmissiniz sende kendine ve bebisine iyi bak canim, Allaha emanet olun.

Kızlar size gülücük gönderiyoruuuuz

Eki Görüntüle 530175

Maaşallah oğluşuma, hepimizinkine maaşallah

ayyy maşallah, barekallah, subhanallah diyorum, çok çok tatlı yaaa, Allah ömrünü, kaderinin, ahlakını da güzel etsin inşallah
bu arada paylaşımlarını okuyorum da sütle ilgili olan çok bilinçli ve eğitimli bir annesin, yalan yanlış bilgiler arasında böylesine doğru bilgileri görmek çok güzel
biz de bi doğursaydık da kurtulsaydık, zira son zamanlar çok fena

tatlım ben sana söz verdim ya dönmem gali sözümden bende de tık yok hayatım daha yeni hafif sancılarım çıktı nst de oda 40 ayakta kalıncada hep çişim var gibi oluyo hepsi bu bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ama benim çatı muayenemde rahmin kuyu gibi dedi derinmiş yani biraz zor olabilir doğumun dedi yinede sezeryana sancım gelene kadar karar vermeyeceğiz, son anda karar vereceğiz inşallah.
beklemedeyiz mey deyy meyy deyy

sağolasın canım bak azra yazmış ii olduklarını içime doğdu herhalde hemen haber aldık ne güzel.

coyotemm seni görmek ne güzel

canım temiz bezi bizde hiç sevmiyoruz altını alırken çırr diye koy veriyor bazen birde pipiden yukarı doğru fıskiye şeklinde çıkan çişi hiç saymıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…