cvp için sağol canım,
bizde 1 hafta 1 günlüğüz aramızda 1 gün var bizim göbekte düşmedi üstelik biz bebeğimin cildindeki kırmızı lekeler nedeniyle her gün banyo yaptık hastanedeki günler de dahil,yine de düşmedi....sen kurtuldun sıra bana gelsin artık çok tedirgin edici şu göbek düşme olayı...
bu arada lilypie tickerını değiştirmişsin ben değiştirmeye çalışıyorum hata veriyor...çizelge formatı desteklenmiyor falan gibi neyi yanlış yapıyorum anlamadım...nasıl değiştirdin sen?
mesajı yeni gördüm,tickerın hayırlı olsun...çok güzel olmuş,hep beraber büyütelim bebişleri...
buda kızım allahım nazarlardan korusun
Eki Görüntüle 526704 Eki Görüntüle 526705
ama ama ama bu çoooooooooooooook çirkin
kızlar ben 34 haftalık dogum yaptıgım ıcın 2 gun oncesıne kadar anca 15 cc kadar sutum vardı.2 gundur arttı ıyce ama ben dahada artırmak ıstıyorum n yapmalıyım herseyı denıyorum ama.ole fazla artmadı yanı...mamada gaz sancısını tetıklıyor tabıı kızım huzursuz..
bende stilltea ve hipp çay işe yaradı,bir de bol sıvı..
ayyyy kızlar biliyorsunuz bizim isim davamız vardı,kızın ismi konuldu, nüfusu, ohoooooooooooooo çoktan çıktı,ismi de kulağına okundu,kayınpeder hala isim derdinde. adam hiç bıkmadı.. eşim de biraz sert olamadı babaya karşı..kararım budur demed,diyemedi..deseydi bu kadar uzamazdı.. geçen gece kayınvalideyle konuşuyorum telde,o isim verilmezse bu eve giremezler diye nasıl bağırıyor arkadan bir duysanız,bir de kayınvalide laf arasında o ismi verirseniz bilezik takacakmiş dedi..kayınpederimi severdim,ama arkadan bir de benim öyle torunum yok dedi,kabul etmiyorum dedi..çok üzüldüm,ama düşündüm de bu sebeple sütümü kaçıramam valla..sakin kalmaya çalışıyorum,sesimi yükseltmiyorum yine de,ama bugün eşime dedim,ne biçim şey ya adı ahmet te olsa mehmet te olsa onun oğlunun yavrusu,canının canı..ne farkeder???? bir de diyor ki 4 çocuğumun ismini de ben verdim,karı kısmına düşmez bu işler,eşim de diyor ben bu ismi koyuyorum,hanım değil ki diyor..yok yok yok..allah ıslah etsin. kalbim çok kırık..bugüne kadar her dediklerine evet dedik,saygıda kusur etmedik,bu geldi başımıza..