2012 Ekim Anneleri

Doğum yapan arkadaşlar bebeğinde sarılık olan varmı ne yapıyorsunuz? biz bugün 7. günü bitirdik hala sarılık var doktor cumartesi günü artık azalması lazım hastaneye yatıracak kadar çok değil hep emzir mama ver dedi ama hala sarı... çok üzülüyorum ne yapabilirim?

selam annişlerrr 4 günüm kaldı ama ne sancı ne nişan nu su hakgetire.... iki gündürde ajdardan şu şarkıyı söylüyorum yüksek sesle turp gibiyim turp turppppp çikita muzzzzz :KK70: :KK70: :KK70:

valla canımmm bazen inanılmaz hareketli bazende ne yaparsam yapayım oynamıyor huyu değişti sanırım.... ama kasılmalarım artmaya başladııı bugünlerde geceleri özellikle hem aşağıdan giren hemde rahmimdeki kasılmalarım var senin sancıların nasıl???

Benim hic sancim olmadi simdiye kadar cok tuhaf:/ yalanci sanci fln nedir hic bilemiorum ama son zamanlarda enfeksiyon gecirdm galiba atesim surekli cikiyo parolla indiriyorum:KK43: halsizligim cok var:KK43: yarin olsun da biran once hersey yolundami anlayayim :KK43:

erken dogurmus bırı olarak benden sıze tavsıye..eger kı bebegınızın hareketlerı azaldıysa ve sankı boyle cok ıcten gelıyorsa en fazla 3-4 gun ıcınde dogurursunuz.tecrubeyle sabıttır.herkeste aynı olmayabılır ama ben doguma gıttmeden oncekı gece esımle cay bahcesınde otururken ben dogurucam cok yakın dedım ardan 24 saat gecmedı dogurdum:KK16::KK16::KK16:

Ayyyy deme oyleee heyecanlandim:) baska hicbi belirtim yokki amaaa:/ sende baska ne belirtiler vardi cnm?

merhaba kızlar , nasılsınız bugün? miniklerden gelmeye karar veren varmı ?

merhaba canım ben hiç dogurucak gibi degilim günden güne daha iyi oluyorum ogluşunda rahatı yerinde heralde cıkmıyo ohhh ekmek elden su gölden bende olsam bende cıkmam :KK70:

Az once tvde izledim, kadinin biri birkac gunluk bebegini tuvalete birakip kacmis.. Biz simdiden bu kadar endiseliyken nasi bi anne bunu yapabilir aklim almiyor:KK43: yazik yavrucaga:KK43:(

selam annişlerrr 4 günüm kaldı ama ne sancı ne nişan nu su hakgetire.... iki gündürde ajdardan şu şarkıyı söylüyorum yüksek sesle turp gibiyim turp turppppp çikita muzzzzz :KK70: :KK70: :KK70:

al benden de o kadar canım, 3 günüm kaldı ama tık yok, sen ne yapmayı düşünüyorsun ? fikir alış verişi yapalım :KK1::KK1:

ben günüm dolsun, az daha bekleyim sonra sezeryan isteyim bari diyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bu normal doğum gerçekten marifetmiş ben bunu anladım.. Arkadaşım beklemesi bile iş yahu.. Nezaman ne olacağı belli değil. Evi hep toplu tut, banyon tuvaletin hep temiz kalsın, etraf dağılmasın, üstün başın düzgün olmaz ters zamanda yakalanırsın diye dolapta kullanılmamak üzere kıyafet beklet, eşini sürekli tembihle, ( öyle olursa şunu yap, böyle olursa bunu yap diye ). Beşiğini hazrıla yavrunun ama geleceği tarih belli değil. Kirlenmesin diye üstünü ört, sürekli duş al, kendini temiz tut. Bavulları hazırla nerede duracağına karar ver ve dahası.... Arkadaşım doğursak da hayatımıza dönsek be... Bir süre de gelen gidenle uğraşırız ama sonra yavrumuzla, eşimizle düzenimizi kurarız olur biter... Normal doğumcular allah hepimize yardım etsin. Bol sancılı günler diliyorum :KK16:

al benden de o kadar canım, 3 günüm kaldı ama tık yok, sen ne yapmayı düşünüyorsun ? fikir alış verişi yapalım :KK1::KK1:

ben günüm dolsun, az daha bekleyim sonra sezeryan isteyim bari diyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Valla bana sormadın arkadaşım ama atladım hemen :KK70: Ben günü geçsin istemiyorum açıkçası... Önümüzdeki pazartesi günü doluyor benimkinin. Gelmez ise salı günü yatırsın benidr.um. Ne yapalım kısmet deriz artık. Belki suni muni verir işe yarar. Onu da deneyeceğim çünkü. Birde bu rahim yumuşatıcı ila. veriyorlarmış ya. Açılma kolaylaşıyormuş. Bakalım... Sen ne düşünüyorsun ?

kızlar herkese merhaba...
18 eylülde sezeryan doğumla oğluşumu kucağıma aldım..bugün 21 günlüğüz...
ben çok iyiyim...oğluşumda çok iyi maşallah...ama bebek büyütmek çok zorrrrr....
uyumayı özledim...
sizler nasılsınız...giremiyorum nete kimler doğum yaptı
oğlum 3.220 50 cnm doğdu
bende 57 le hamile kaldım 63 le doğuma girdim 55-56 lara düştümmmm

Bu normal doğum gerçekten marifetmiş ben bunu anladım.. Arkadaşım beklemesi bile iş yahu.. Nezaman ne olacağı belli değil. Evi hep toplu tut, banyon tuvaletin hep temiz kalsın, etraf dağılmasın, üstün başın düzgün olmaz ters zamanda yakalanırsın diye dolapta kullanılmamak üzere kıyafet beklet, eşini sürekli tembihle, ( öyle olursa şunu yap, böyle olursa bunu yap diye ). Beşiğini hazrıla yavrunun ama geleceği tarih belli değil. Kirlenmesin diye üstünü ört, sürekli duş al, kendini temiz tut. Bavulları hazırla nerede duracağına karar ver ve dahası.... Arkadaşım doğursak da hayatımıza dönsek be... Bir süre de gelen gidenle uğraşırız ama sonra yavrumuzla, eşimizle düzenimizi kurarız olur biter... Normal doğumcular allah hepimize yardım etsin. Bol sancılı günler diliyorum :KK16:

aynısını düşünüyorumm bende kaç gündürrrr ...... tamı tamına hissettiklerimi yazmışsınn arkadaşım :) valla marifettt .... üstüne bide benim eşim sık sık şehir dışına çıkmak zorunda kalıyo , iyice stres oluyorum , ya o yokken olursa napıcam diye:KK53:

kızlar herkese merhaba...
18 eylülde sezeryan doğumla oğluşumu kucağıma aldım..bugün 21 günlüğüz...
ben çok iyiyim...oğluşumda çok iyi maşallah...ama bebek büyütmek çok zorrrrr....
uyumayı özledim...
sizler nasılsınız...giremiyorum nete kimler doğum yaptı
oğlum 3.220 50 cnm doğdu
bende 57 le hamile kaldım 63 le doğuma girdim 55-56 lara düştümmmm

aaaa brck herkes seni merak ediyoduuuu hoşgeldin :)))

maşallah bebişine...

aklına gelebilicek herkes doğurdu :) bitek biz normalciler burda bekliyoruz kös kös :)

Hayırlı doğumlar herkese kızlar...
ben korka korka ağlaya ağlaya ameliyathanede yalvara yalvara..
doktrum gelmedin kesmeyin ben uyanırım diye diye doğuma girdim :)
ama hemen ayıldım çok şükür..
göğüs yarası beraber bişi ağlaya ağlaya emzirdim halada geçmiş değil kızlar.

kızlar yardım edin oğlum önce düzenli uyuyordu her 3 saatte bir kalkıyordu ama 3 günden beri her saat kalkıyor neredeyse!! gaz sancısı var galiba çünkü kıvranıyor, ve kucağımıza aldığımızda altından çıkarıyor yada kaka yapıyor, birde sürekli emmek istiyor acaba doymuyormu çok şükür sütümde var ama bilemiyorum ne yapsam o öyle olunca bende çok üzülüyorum, çarşamba doktora gitcez..

cok dogru ya, valla ne zaman gelcekleri belli olmadigi icin hep tetiktesin, beklemekte cok sIkIcI olmaya basladi artik. son haftalar gercekten insana cok rahatsizlik veriyor valla hamileligimin basindan beri o kadar rahattim ki ne bulanti ne baska bisey hic bir sIkIntIm yoktu ama su son 2-3 hafta kala mahvoldum:KK49: artik gelsin bebisim diyorum, heleki su son gunlerin tadini cikar diyenleri girtlaklayasim geliyor:KK47:

cok dogru ya, valla ne zaman gelcekleri belli olmadigi icin hep tetiktesin, beklemekte cok sIkIcI olmaya basladi artik. son haftalar gercekten insana cok rahatsizlik veriyor valla hamileligimin basindan beri o kadar rahattim ki ne bulanti ne baska bisey hic bir sIkIntIm yoktu ama su son 2-3 hafta kala mahvoldum:KK49: artik gelsin bebisim diyorum, heleki su son gunlerin tadini cikar diyenleri girtlaklayasim geliyor:KK47:

o zaman ılk sırada ben varım.sende 2 gun uyuma bak nasıl keske hamıle olsaydmda uykum kacsaydı dıycksın.bebekler ıcerde karnı tok altı temız suyun ıcınde gayet huzurlular.ama dısarı cıkınca huzursuzluk aclık gaz sancısı...ahhhh ahhh.bıı dogran drrtlı bırde bekleyen dertlı....:KK5::KK14:

aynısını düşünüyorumm bende kaç gündürrrr ...... tamı tamına hissettiklerimi yazmışsınn arkadaşım :) valla marifettt .... üstüne bide benim eşim sık sık şehir dışına çıkmak zorunda kalıyo , iyice stres oluyorum , ya o yokken olursa napıcam diye:KK53:

Canim senin isin de zormus. Esin gittiginde tamamen yalniz mi kaliyorsun? Ailenden veya onun ailesinden kimse yok mu en azinan.... Gerci insanin kocasi gibi de olmaz da. Bir destek en azindan... Allah hepimize yardim etsin insallah.

merhaba arkadaşlar çok fazla yorumlarınızı okuyamadaım ama bende suan 36+0 hamıleyım saırsızlıkla gun sayıyorum hamılelıgım suresınce sıkıntı cekmedım ama son ayımda yuvarlanıyorum resmen:)doktorum normal mı sezeryanmı yorum yapmıyor o yuzden ne zaman doğum gerceklesmır bılemıyorum bır kac gundur nette takıldıgımda bır sey okudum 36 haftalıkken doktor catına bakıyormus ona gore sana nasıl doğum yapabılecegını soyluyormus en son 34 haftalıkken gıttım doktora yarın gıdecegım acaba bu gıttgımde bunun kontrolunu yapacakmıdır? yanı doktorlr son haftalarda alttan muayne edıyorlarmı? bılgılendırebılırsenız sevınırım..:KK17:

kızlar yardım edin oğlum önce düzenli uyuyordu her 3 saatte bir kalkıyordu ama 3 günden beri her saat kalkıyor neredeyse!! gaz sancısı var galiba çünkü kıvranıyor, ve kucağımıza aldığımızda altından çıkarıyor yada kaka yapıyor, birde sürekli emmek istiyor acaba doymuyormu çok şükür sütümde var ama bilemiyorum ne yapsam o öyle olunca bende çok üzülüyorum, çarşamba doktora gitcez..

valla bende emziriyorum sürekli ve 3 saatte birde mama veriyıorum ona rağmen hep aranıyor,doyduğunu bilmiyor.. sonrada kusuyor ve hep gaz aynı sizdeki gibi.. birde sarılık sorunu olduğu için doktor hep emecek dedi... ama böyleoluncada gaz ve kusma aldı başını gitti... hayırlısı ne diyelim sağlıklı olsunda bebişler...

Günaydın Kızlar,
Ya bu doğum sancıları nasıl bişey?:26::26::26: Benim sabaha karşı adet sancısı gibi aşırı ağrılarım oldu. Belimden kasıklarıma yayılıyordu. Ama düzenli ve sıklıkla giren ağrılar değil. Ağrımaya bir başlıyor ve geçmiyor. Aynı yoğunlukla devam ediyor. Uyanınca geçti şimdi. Dün gece de böyle olmuştu. Tuvalete gidip nişan gelmiş mi diye kontrol etmekten bi hal oldum. :KK53::KK53::KK53::KK53: Yalnız bu sabah bebeği daha da aşağıda hissettim:KK30::KK30::KK30::KK30:. Anlamıyorum ya ben doğum sancılarını???:KK53::KK53::KK53::KK53:
Bende de aynı ağrılar var kaç gündür açıklıkta var ama sancı devam etmiyor tam olarak kesiliyor ve ne suyum ne Nisan gelmedi 2 kere alttan muayene oldum yinede bisey gelmedi hele dünkü kontrolde doktor soktu parmaklarını ohh karıştırdı baya :KK52::KK53:
Evet canım marifet makalım bize de nasip olacak mı bu kadar bekleye :) benim evim temizlenince k.v geldim ev tertemiz bekliyor Allah'tan yoksa hergun evin icinde gezinip kullanınca pislenir ister istemez. Kendim ginde 2-3 kere kayna suyla duş alıyorum özellikle alt tarafa. sonra kaynar suya oturuyorum. Bakalım yarın son gün ne olacak :26:

X