Offf.Bu normal doğum gerçekten marifetmiş ben bunu anladım.. Arkadaşım beklemesi bile iş yahu.. Nezaman ne olacağı belli değil. Evi hep toplu tut, banyon tuvaletin hep temiz kalsın, etraf dağılmasın, üstün başın düzgün olmaz ters zamanda yakalanırsın diye dolapta kullanılmamak üzere kıyafet beklet, eşini sürekli tembihle, ( öyle olursa şunu yap, böyle olursa bunu yap diye ). Beşiğini hazrıla yavrunun ama geleceği tarih belli değil. Kirlenmesin diye üstünü ört, sürekli duş al, kendini temiz tut. Bavulları hazırla nerede duracağına karar ver ve dahası.... Arkadaşım doğursak da hayatımıza dönsek be... Bir süre de gelen gidenle uğraşırız ama sonra yavrumuzla, eşimizle düzenimizi kurarız olur biter... Normal doğumcular allah hepimize yardım etsin. Bol sancılı günler diliyorum
Ben gerçekten sıkılmaya başladım artık. Tüm gece deliksiz uyumama rağmen sabah baş ağrısı ile uyandım. Artık bilinç altım ne kadar sancı bekliyorsa migrenimi tetikliyor.
Her kontrole gidişte bir gelişme bekle...
hııhh. bu sefer yatışım yapılacak doğuracağım de...
ama bir cacık olmasın.
Nst de sancın çıksın ama açılma olmasın...
Defalarca muayene ol, çatala çıkı dur...
Yok ben açılmayacağım, iyice kafama girmeye başladı bu düşünce.
Hep dua ediyorum zorlu bir doğum olacaksa sezaryen için Allah'ım işlerimizi yola koy diye.
Kısmet artık.
Gözün aydın Brck. Seni merak ediyordum.kızlar herkese merhaba...
18 eylülde sezeryan doğumla oğluşumu kucağıma aldım..bugün 21 günlüğüz...
ben çok iyiyim...oğluşumda çok iyi maşallah...ama bebek büyütmek çok zorrrrr....
uyumayı özledim...
sizler nasılsınız...giremiyorum nete kimler doğum yaptı
oğlum 3.220 50 cnm doğdu
bende 57 le hamile kaldım 63 le doğuma girdim 55-56 lara düştümmmm
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin arkadaşım.