Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şekerım uzun zamandır gorusemıyoruz nasılsın?nasıl gıdıyor hamılelık.umarın bıran once pırtlatırsın sende.
beklemek zor ama bu bızdıklara bakmak dahada zor onuda soylıyım.sorun yaratmak ıcın dogmuslar valla
ama yınede cok guzel bır duygu
Valla tatlım nasıl olayım artık son demlerindeyim valla bende yoruldum eminim kızımda yorulmuştur. Ama hala bekliyoruz bakalım çarşambaya kadar doğurmazsam çarşamba 16:30 da kont var gitcerm gene doktoruma:)))
Valla tatlım nasıl olayım artık son demlerindeyim valla bende yoruldum eminim kızımda yorulmuştur. Ama hala bekliyoruz bakalım çarşambaya kadar doğurmazsam çarşamba 16:30 da kont var gitcerm gene doktoruma:)))
Cnm ben de bekleyenlerdenim... Benim de yarin kontrolum ama 2 gundur bebegim cok az ve derinden hareket ediyor eskisi gbi can yakmiyo endiseleniyorum seninkinin hareketleri nasill??
keske bende yasayabılseydım o beklemelerı.cok heycanlı ve guzel olurdu herhalde.ama benım en guzel 1.5 ayım yok....
evettt heycanlııı ama belli bir süreden sonra tahammülü kalmamaya başlıyor insanınnn
hep bır farklı oluyorsun premature annesı olarak.kızım 1 aylık.goren herkes ayyy cok mınık bu kac gunluk 1 hafta oldu mu dıyolar?hep boyle olucak onun ıcın cok uzuluyorum.herkes yenıdogan ıcın kıyafet alırken ben 1 aylık kızıma yenıdoganların kını bıle gıydıremıyorum.esya bulamıyorum.butun cesıtlerı aldım toplasan 5 tulumu var yetmıyor hergun yıkıyoruz.yetısmıyor..or cok zor allah ımseye yasatmasın.yınede sukur ama ınsallah yasıtlarını yakalar
merhaba kızlar , nasılsınız bugün? miniklerden gelmeye karar veren varmı ?
gönlünü ferh tut tatlım eminim ki yakalayacaktır en azından gözün görüyor ne yedi ne içti biliyorsun bununda üstesinden gelir bizim kızz merak etme sen...
hep bır farklı oluyorsun premature annesı olarak.kızım 1 aylık.goren herkes ayyy cok mınık bu kac gunluk 1 hafta oldu mu dıyolar?hep boyle olucak onun ıcın cok uzuluyorum.herkes yenıdogan ıcın kıyafet alırken ben 1 aylık kızıma yenıdoganların kını bıle gıydıremıyorum.esya bulamıyorum.butun cesıtlerı aldım toplasan 5 tulumu var yetmıyor hergun yıkıyoruz.yetısmıyor..or cok zor allah ımseye yasatmasın.yınede sukur ama ınsallah yasıtlarını yakalar
günaydın kızlar...
bu sabahta bi belirti yok kızımın hareketleri daha yavaş sadece o kadar.ne zaman doğurucaz yahu?39 haftaya girdim. artık gelsin bu hafta kızım istiyorum. yarın dr kontrolümüz var bakalım durum ne? gece çok rahat uyudum hava serinledi diye sanırım. ama beklemek çok yorucuymuş
evdeki son işlerimi yapayım bari. çalışmayıp evde olmakta sıkıcıymış.vakit geçmiyor bi türlü
neyseki kız canım , çıtı pıtı bişey olur , hiç belli olmaz belkide ileride çok buylu posluda olabilir , artık genlerine bağlı , sen şimdiden bunları düşünme hiç , yanlız benim kardeşim 15 yaşında ve 1.90 oldu boyu , ailede o kadar uzun yok , sürekli büyüme sütü içmişti bebekken , o çok etkiliyor gelişimi , 6 aydan sonra veriliyor tabii , yanlız birde yan etkisi var o büyüme sütünün , ergenliğe daha erken giriyormuş çok tüketenler
valla canım genetık olursa süper olur.ben 168 felan boyum.bızım sulalemız uzun.esımde oyle.kısa hıc yok boylu poslu olabılır yanı.41 cm dogdu ama 4 haftanın sonunda 46 cm dı.hızla buyuyor dedı doktorumuz ama bakalım normal mıadına 10 un var daha bakalım ondan sonra gorucez nasıl buyuyor.asısınıda oldu kızım hepatıt b 2 dozu2 ayda 4 ası var ne yapcz bılmıyorum cıyak cıyak bagrıyor kucuk tosun
olur o zaman canım boşuna telaşlanıyorsun , içerde beslemek kolay , emmek için uğraşmak yok , ekmek elden su gölden :)) ama dışarısı öyle değil tabiii , çok iyi gelişmiş bile şimdiden , ya ben hepatit aşısı kendim oldum gebelikte , bebeğimedemi yapıcaklarki doğunca :26: o halde birde hastane hemde sağlık ocağı git gel git gel öffff şimdiden zor geldi
birde 6 aylıkken yapıyorlar toplamda 3 doz