2012 Ekim Anneleri

Ben de keseyi dün alttan muayenede gördüm. 2 hafta sonraki randevuda kalp atışlarını duyabileceğim kısmetse. Herkesin hakkında hayırlısı olsun, fazla da kasmayın, olacağına varıyor herşey.

Aramıza hos geldın canım Allah tamamına erdırsın ınsallah senın de deneyımlerınden yararlanmak ısterız elbette :)

Bende ıstah artısı olmadı mıde bulantıları da baslamadı daha ama mıdemde eksıme oluyor gazım var

bendede öyle iştah artması olmadı midemde bulanmıyor çok şükür mide yanmamda yok. sadece kokulara hassasiyet var. bugün mesela tavuk kokusu beni bitirdi. sigara içiyordum ama onun kokusuda çokkk kötü geliyor artık.

kızlar süt içiyormusunuz? neler yiyorsunuz?
ben 2 bardak süt içiyorum
1-2 kayısı kurusu yiyorum
ceviz alacam sonra onuda yiyeceğim.
kuru üzüm ve kurukara dut yiyorum 2-3er tane. onun dışında bişey yemiyorum. varmı öneriniz??

Ben duzenlı oarak balık yagı hapı ıcıyorum hamıle kalmadan oncede ıcıyordum ama hamıle kalınca gunde ıkı tane ıcılmesı gerekıyormus bız esımle pek balık yemıyoruz bebegın beyın gelısımı acısından omega 3 onemlıymıs meyve pek yemezdım ama hamıle haberımden sonra bol bol meyve yıyıyorum nar da cok faydalıymıs ama tanelerıyle yenecekmıs ben daha almadım kuru kayısı yıyıyorum ayran ıcıyorum dısarıda yemek yerken bıle sıgara zaten ıcmıyordum alkol olarak sarap ıcerdık arada ona da son verdım bu ıkı gundur kırmızı et yedım bol bol su ıcıyorum salam sucuk sosıs yemeyın dıyorlar

iştah artması varmı sizde kızlar mide bulantınız başladımı

benim bazı yiyeceklere karşı tiksinti bazılarını da isteme gibi bir durum oldu.mesela tatlıya karşı soğudum,hiç yemek istemiyorum.maydonozun üstüne limon sıkıp yiyorum deli gibi.eşim şaşırdı bu akşam yemekte beni öyle görünce bide mide yanması oluyor bende de.

canım nar yeme sakın... düşük yapıyor diye duymuştum ben. sanırım saraçoğlundan.
ayrıca balık yağıda bi yerde okudum bebeğin doğumdan sonra obezite olmasını sağlıyormuş. vee zaten bebek çok kilolu doğuyormuş. dr vermediği sürece onuda içme bence. yani dra sor sonra iç derim ben. tabi sen daha iyi bilirsin ama benim duyumum bu.
onun dışında meyva ye çok güzel. bende yiyeceğim ama taşıyamıyorum o yüzden alamadım daha. yarın eşim evde alacaz inşallah bizde.

canım maydonuzda yemememiz gerek. düşük yapıyor oda. Allah korusun sakın lütfen yeme. hatta maydonuz söktürücüdür o yüzden biliyorum. onun yerine dere otu ye canım. nane ye ıspanak ye bunlar faydalı...

Bugun cagla sıkelı gosterdı nar ı o soyluyordu hamılelıgımde yedım faydalı dıye dusuk tehlıkesı yarattıgını duymadım ama sormak lazım tabı doktora balık pek yemedıgım ıcın balık yagı hapı kullanıyorum mutlaka

Ikı gundur halsızlık oldu bende arada goz kapaklarım agırlasıyor uyku basıyor

mehaba anne adayları heyecanınızı anlıyorum bende 2011 kasım annesiyim.mutlu huzurlu bir hamilelik diliyorum size.kese,kalp atışı ahhh ah çok güzel heyecanlar sizi bekliyor. umarım benim gibi aşırı bulantılarınız olmaz hergün ceviz yemeyi ihmal etmeyin ben tiksinerek yiyodum o ayrı :) 9ayın tadını çıkarın bol boool uyuyun, gezin tozun. hayatınız inanılmaz şekilde değişecek bu hem çok güzel hemde biraz zor oluyor çünkü.sormak istediğiniz bişey olursa seve seve yardımcı olurum:))

çok teşekkürler... Allah bağışlasın oğlunuz 2,5-3 aylık olmuş.. Bizde görürüz o günleri inşallah...

çok teşekkürler... Allah bağışlasın oğlunuz 2,5-3 aylık olmuş.. Bizde görürüz o günleri inşallah...

sağol canım sağlıkla kavuşursunuz inşallah kuzucuklara.doğan büyüyo diye klasik bi söz vardır doğru valla ama ilk 40gün hiç büyümiycek diye düşünüyo insan.bende haftaları sayardım ne zaman gelcek diye şimdi bile inanamıyorum doğurdum bitti diye:)

amin inşallah... ben şimdiden bi karnım büyüsün diyorum bi hemen geçsin doğsun diyorum bi diyorum zaman donsun valla çok garip bişey bu ilk hamilelik anları. yeni yeni alıştım gerçi daha. Allahın izniyle pazartesi kalp atışı var.

annesi nasıl oğluşun uslumu yaramazmı? seni üzüyormu? nasıl gidiyor annelik...

Ne olurrr acill yardım edin arkadaslar bende dun hamılelıgımı ogrendım cokkk mutluyum fakat adete bırgun kala test yaptırdım arkadaslar 130 cıktı degerlerımın yuksek oldugunu ıkız olma ıhtımalı oldugunu soledıler sızın degerlerınız kac cıktı acabaa lutfeeenn yardım edın catlıcammmmmmm lutfennnnnn

oyy pıtpıtları duyarsın inş.annesi. benim oğlan uslu sayılır en büyük dert GAz gaz çıkarsa rahatız.daha erken ama aman diyim göğüs bakımını ihmal etmeyin.ben spinal sezeryanla doğum yaptım. meme ağrısından doğum acısını hiiiç hatırlamıyorum.malesef herkeste oluyo. ilk günler 10 tane doğurayım bu memeler acımasın diyodum :)) şimdi sizde araştırıp lansinoh kremi bulacaksınız çatlaklar için hiç bi işe yaramıyo bilginize vakti gelince 4aydan itibaren başlayın zeytinyağla göğüs uçlarına sürün. oyy tabi önünüzde daha bi sürü heyecan var pıt pıtlar ,tarama testleri, cinsiyet 2li tarama testinde öğrendim ben 12haftalıkken erkekse erken belli oluyo

canım çok değil değerin. benim sat yok ondan net cevap veremem ama menbeta arkadaşımın 26.gün 180 falan çıkmıştı. gerçi oda ikiz olabilir belli değil.
istemiyormusun? ailede ikiz vamı??

canım çok değil değerin. Benim sat yok ondan net cevap veremem ama menbeta arkadaşımın 26.gün 180 falan çıkmıştı. Gerçi oda ikiz olabilir belli değil.
Istemiyormusun? Ailede ikiz vamı??

ikiz istemıyorummm aılede yok ama akrabalarda var bılmıyorum esımın ratafında hıc yok zaten ne olur arkadaslar 130 nasıl oluyo yanı bılmıyorum ayrdımmm yardımmm bana coook yardım hıc ıyı degılım

yüksek diye kim dedi? benimde ilk öğrendiğimde ki aynen adetten önce yaptım testi 130du no panic no stress.

evet daha çokk var.. ama zaman çabuk geçiyor.
meme ağrısı ney onu anlamadım. benim şuan göğüslerim çok büyüdü ve acıyor ama zamanla düzelcek diye umut ediyordum ben.
çatlaklarada doğal yolla önlem almak mantıklı bence. daha tabi hiç düşünmedim ben ne yaparım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…