2012 Ekim Anneleri

selam bayanlar:) beni de ekleyebilir misiniz , aranıza yeni katılmakla beraber yaklaşık 2 senedir buralarda misafir adıyla gezinmekteydim:) bilgilerime gelince sat 30 aralık, yaş 25, kilo 58 yer edirne ...

Yeniden görüşmek dileğiylee

selammm arkadaşlarr Allahın izniyle bende ekim 2012 annesi olacağım ve ilk hamileliğim ...3 yıldır bunu bekledik sabırla Allah bizi sevindirdi inşAllah kucağımıza alıp büyütmeyide nasip eder.ve tüm isteyenlere Allah nasip etsin anne adaylarınıda tebrik ederim

Hoş geldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bilgilerini verirsen takip çizelgesine eklerim

Hoş geldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bilgilerini verirsen takip çizelgesine eklerim

çok teşekkür ederim ama ben daha buranın acemisiyim bilgi derken sat gibimi ? 27 aralık sat tarihim birde bu çizelgeyi biz görebiliyomuyuz :S

çok teşekkür ederim ama ben daha buranın acemisiyim bilgi derken sat gibimi ? 27 aralık sat tarihim birde bu çizelgeyi biz görebiliyomuyuz :S

Canım 1.sayfada 2012 ekim anneleri takip çizelgesi diye bir yer var orayı tıklarsan tablomuzu görebilirsin.
Bilgi olarak yaş, şehir, kilo, sat, beklenen doğum tarihi lazım şimdilik

canm diğer tarafa yazdım görmezsin die buraya da yazım dedim 3 ocak sat bdt 9 ekim yaş 27 öptüm çokk

canm diğer tarafa yazdım görmezsin die buraya da yazım dedim 3 ocak sat bdt 9 ekim yaş 27 öptüm çokk

İyi ettin canım bende özelden yazacaktım sana yaşadığın şehir ve kilon da olursa iyi olur gamzecim

Son düzenleme:
Kızlar benim artık kasıklarıma ağrı girmiyor ağrının yeri değişti daha yukarıda bi yerde ve bu sabah orda ağrım fazlaydı heyecanlandım ama bişey olmadı çok şükür sonra geçti kendiliğinden böyle arada ağrılar kasılmalar normal mi oluyor acaba? Benimde ilk hamileliğim hiç deneyimim yok. Yalnızca kanama olursa tehlikeli olur diye düşünüyorum Allah göstermesinde sizde de ara ara ağrılar oluyor mu karın bölgenizde???

hoşbulduk canım
nası gidiyor hamilelik...?

canım başta insan öyle oluyor. şaka yapıyor biri sana gibi geliyor. ben artık 7.haftama giriyorum hala sanki gerçek gibi gelmiyor

Maaşallah canım yaa 7. haftaya giriyorsun demek ben daha doktora gidemedim pazartesi gidicem keseyi göremedim daha öyle söyleyim arada ağrı girmesi karın bölgeme hamile miyim değil miyim anlayamayacam. Mide bulantılarımda başlamadı öyle belirgin bir bişey yaşamıyorum

Canım 1.sayfada 2012 ekim anneleri takip çizelgesi diye bir yer var orayı tıklarsan tablomuzu görebilirsin.
Bilgi olarak yaş, şehir, kilo, sat, beklenen doğum tarihi lazım şimdilik

tamam canımmmm sağol. yaş : 29 şehir :izmir kilo :70 ( şaka gibi dimi:) sat:27 aralık BDT : 2 EKİM

canım şuan üstten çok rahat görebileceksin. anca kese görme zamanı zaten...
kasıkların kasılması bendede oluyor ve mide bulantım yok. (çokkk şükürrr) çok gazım var bide

tamam canımmmm sağol. yaş : 29 şehir :izmir kilo :70 ( şaka gibi dimi:) sat:27 aralık BDT : 2 EKİM

Ayyy kilo olayını hiç düşünmüyorum bende kendime kızıyorum ama yapacak bişeyim yok önemli olan bu saatten sonra abartmamak tatlım bebiş büyüyecek artık biz değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…