selammm arkadaşlarr Allahın izniyle bende ekim 2012 annesi olacağım ve ilk hamileliğim ...3 yıldır bunu bekledik sabırla Allah bizi sevindirdi inşAllah kucağımıza alıp büyütmeyide nasip eder.ve tüm isteyenlere Allah nasip etsin anne adaylarınıda tebrik ederim
Hoş geldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bilgilerini verirsen takip çizelgesine eklerim
çok teşekkür ederim ama ben daha buranın acemisiyim bilgi derkensat gibimi ? 27 aralık sat tarihim birde bu çizelgeyi biz görebiliyomuyuz :S
canm diğer tarafa yazdım görmezsin die buraya da yazım dedim 3 ocak sat bdt 9 ekim yaş 27 öptüm çokk
güzel annişler... nasılsınız bakimmm
arkadaşlar sat 4 ocak betahcg değerim bu gün 83.97 cıktı sizce aranıza girermiyim
Hoş geldin canım ama ihmal ediyorsun bizi
çok tşkler inşallah öyledir ama ben pek umutlanmıyorum
hoşbulduk canım
nası gidiyor hamilelik...?
canım başta insan öyle oluyor. şaka yapıyor biri sana gibi geliyor. ben artık 7.haftama giriyorum hala sanki gerçek gibi gelmiyor
çok tşkler inşallah öyledir ama ben pek umutlanmıyorum
Canım 1.sayfada 2012 ekim anneleri takip çizelgesi diye bir yer var orayı tıklarsan tablomuzu görebilirsin.
Bilgi olarak yaş, şehir, kilo, sat, beklenen doğum tarihi lazım şimdilik
Maaşallah canım yaa 7. haftaya giriyorsun demek ben daha doktora gidemedim pazartesi gidicem keseyi göremedim daha öyle söyleyim arada ağrı girmesi karın bölgeme hamile miyim değil miyim anlayamayacam. Mide bulantılarımda başlamadı öyle belirgin bir bişey yaşamıyorum
tamam canımmmm sağol. yaş : 29 şehir :izmir kilo :70 ( şaka gibi dimi:) sat:27 aralık BDT : 2 EKİM