evet daha çokk var.. ama zaman çabuk geçiyor.
meme ağrısı ney onu anlamadım. benim şuan göğüslerim çok büyüdü ve acıyor ama zamanla düzelcek diye umut ediyordum ben.
çatlaklarada doğal yolla önlem almak mantıklı bence. daha tabi hiç düşünmedim ben ne yaparım diye.
hayırlııı olsunn bebısınnnnnnnnnnnnnn rabbım kucagına almayı nasıp etsınn bende ekım annesıyımmm 3 gun once ogrendım hamılelıgımı yanlız arkadaslar adetten 2 gun once 130 cıktı degerlerım ıkız olma ıhtımalı var mı
yardımcı olurmusunuz 130 cok mu yuksek
hayırlııı olsunn bebısınnnnnnnnnnnnnn rabbım kucagına almayı nasıp etsınn bende ekım annesıyımmm 3 gun once ogrendım hamılelıgımı yanlız arkadaslar adetten 2 gun once 130 cıktı degerlerım ıkız olma ıhtımalı var mı
yardımcı olurmusunuz 130 cok mu yuksek
ya sen 130 diyosun da benım 1209 duo hiç belli olmaz yüksek olunca ikiz, düşük olunca tekiz.. yarın doktora git için rahatlasın.
sağoll canımmm senin bebişinde hayırlı olsunnn
değerin normal bence ikiz değil gibi ..normal yolla oldu dimi senin?
canım sagoll ama sen ne zmana yaptırmısstın bn adetten ıkı gun once bu cıktı amaaa???? bırde senın ıkız mııı tek mı:????
bende adetten bir gün önce baktırdım canım.. kese tek göründü o zaman tektir sanırsam:)
Kızlar hepınıze ıyı pazarlar dılıyorum :)
Ne olurrr acill yardım edin arkadaslar bende dun hamılelıgımı ogrendım cokkk mutluyum fakat adete bırgun kala test yaptırdım arkadaslar 130 cıktı degerlerımın yuksek oldugunu ıkız olma ıhtımalı oldugunu soledıler sızın degerlerınız kac cıktı acabaa lutfeeenn yardım edın catlıcammmmmmm lutfennnnnn
slm kizceler nbrsinizz hamileler cogalmis bakiorumdaallah bizi nazarlarlardan saklasin
selam arkadaşlar... ben de 30 Şubat pazartesi hamile olduğumu öğrendim :) sat 29 Aralık.
İnşallah firesiz devam ederiz...herkese bu uzun, zorlu yolda çok güzel anılar biriktirmesini dilerim...
selam kızlar yarın doktora gidicem masumiyet sende gidiceksin sanırım inşallah olumlu şeyler duyarız herzaman.yarın sonuçları yazarız ama ben belki yarın giremezsem salı günü yazarım eve geç gelebilrm.iyii akşamlar kızlar Allaha emanet olun....:)
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin
yaş,şehir,kilo, sat ve beklenen doğum tarihini yazabilirsen çizelgeye seni de eklerim