2012 Ekim Anneleri

evet daha çokk var.. ama zaman çabuk geçiyor.
meme ağrısı ney onu anlamadım. benim şuan göğüslerim çok büyüdü ve acıyor ama zamanla düzelcek diye umut ediyordum ben.
çatlaklarada doğal yolla önlem almak mantıklı bence. daha tabi hiç düşünmedim ben ne yaparım diye.

ayy meme başı acısı canım ya emzirirken ilk günler felaket oluyo.çatlıyo, kanıyo falan sizde olmaz inşallah. buyüzden hamilelikte meme uçlarını kremlemek gerek.çatlak içinde satılan kremler bi işe yaramadı bende. hiç çatlağım olmadan 9aya girdim son iki haftada harita oldu karnım :))

hayırlııı olsunn bebısınnnnnnnnnnnnnn rabbım kucagına almayı nasıp etsınn bende ekım annesıyımmm 3 gun once ogrendım hamılelıgımı yanlız arkadaslar adetten 2 gun once 130 cıktı degerlerım ıkız olma ıhtımalı var mı
yardımcı olurmusunuz 130 cok mu yuksek

Son düzenleme:
hayırlııı olsunn bebısınnnnnnnnnnnnnn rabbım kucagına almayı nasıp etsınn bende ekım annesıyımmm 3 gun once ogrendım hamılelıgımı yanlız arkadaslar adetten 2 gun once 130 cıktı degerlerım ıkız olma ıhtımalı var mı

sağoll canımmm senin bebişinde hayırlı olsunnn
değerin normal bence ikiz değil gibi ..normal yolla oldu dimi senin?

ya sen 130 diyosun da benım 1209 du:KK1: o hiç belli olmaz yüksek olunca ikiz, düşük olunca tekiz.. yarın doktora git için rahatlasın.

ya sen 130 diyosun da benım 1209 du:KK1: o hiç belli olmaz yüksek olunca ikiz, düşük olunca tekiz.. yarın doktora git için rahatlasın.

canım sagoll ama sen ne zmana yaptırmısstın bn adetten ıkı gun once bu cıktı amaaa???? bırde senın ıkız mııı tek mı:????

Son düzenleme:
Ne olurrr acill yardım edin arkadaslar bende dun hamılelıgımı ogrendım cokkk mutluyum fakat adete bırgun kala test yaptırdım arkadaslar 130 cıktı degerlerımın yuksek oldugunu ıkız olma ıhtımalı oldugunu soledıler sızın degerlerınız kac cıktı acabaa lutfeeenn yardım edın catlıcammmmmmm lutfennnnnn:KK43::KK43::KK43:

canım önce hayırlı olsun.sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah.ayrıca 130 çok da görünmedi gözüme.kese görününce belli olur ancak.benim adet 1 gün geçince 1271 çıktı.ben de bilmiyorum halen ikiz mi değil mi ama.yumurtlama zamanıyla alakalı bu değer herhalde..

Yumurtlamadan sonra geçen süre (gün) En düşük En yüksek Ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637

araştırırken bunu buldum işine yarar belki...

slm kizceler nbrsinizz hamileler cogalmis bakiorumda:nazar:allah bizi nazarlarlardan saklasin

slm kizceler nbrsinizz hamileler cogalmis bakiorumda:nazar:allah bizi nazarlarlardan saklasin

Allah hepimizi nazarlardan korusun canım :nazar::nazar::nazar:

Bende de iki gündür uyku hali başladı çok da yormuyorum kendimi ama arada göz kapaklarım ağırlaşıyor hissediyorum

Kızlar bol sebzeli bir çorba yapıyorum içine de kemikli et koydum bebişime şifa olsun inşallah :nazar:bir an önce büyüsün ::emir_bebek:

selam arkadaşlar... ben de 30 Şubat pazartesi hamile olduğumu öğrendim :) sat 29 Aralık.
İnşallah firesiz devam ederiz...herkese bu uzun, zorlu yolda çok güzel anılar biriktirmesini dilerim...

selam arkadaşlar... ben de 30 Şubat pazartesi hamile olduğumu öğrendim :) sat 29 Aralık.
İnşallah firesiz devam ederiz...herkese bu uzun, zorlu yolda çok güzel anılar biriktirmesini dilerim...

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin :nazar::nazar::nazar:
yaş,şehir,kilo, sat ve beklenen doğum tarihini yazabilirsen çizelgeye seni de eklerim :KK34:

selam kızlar yarın doktora gidicem masumiyet sende gidiceksin sanırım inşallah olumlu şeyler duyarız herzaman.yarın sonuçları yazarız ama ben belki yarın giremezsem salı günü yazarım eve geç gelebilrm.iyii akşamlar kızlar Allaha emanet olun....:)

selam kızlar yarın doktora gidicem masumiyet sende gidiceksin sanırım inşallah olumlu şeyler duyarız herzaman.yarın sonuçları yazarız ama ben belki yarın giremezsem salı günü yazarım eve geç gelebilrm.iyii akşamlar kızlar Allaha emanet olun....:)

Evet canım bende yarın gidicem doktora çok merak ediyorum nedir durumlar ilk defa gidicem bi de bebeği öğrendiğimden beri
Yarına yazarız durumlarımızı canım doktorun tavsiyeleri varsa onu da yazarız bakalım kalp atışlarını ne zaman duyucaz hayırlısıyla :18::18:

X