az önce doktorumla görüştüm 83.92 çok düşük bir değer olabilirde olmayabilirde diyor 4 gün sonra muayneye cağırdı.boşuna umutlandım sanırım
selam kızlar cumartesiyide atlattık sayılır birde yarını atlatsaydım pazartesi doktora gidicem çok sabırsızlanıyorum umarım kötü bişey söylemez ilk gidişim olcak.birde panik atak var bende iyice heycanlandım valla:)bugün çok gerildim misafirim geldi sular gitti üstüne üslük(kabus gibiydi
merhabaa arkadaşlarrrr bende bugün kanda ögrendim hamile oldugumuuuu dahaa yeniyimmm RABBBİM hepimiziii tamamınaaaa erdirsin inşallahhh
Hayırlı uğurlu olsun canım gebeliğin. Allah hepimizin evladını bağışlasın inşallah
Canım seninle aynı durumdayım bende pazartesiyi bekliyorum heyecanla ilk defa doktora gözükücem ne diyecek merak ediyorum aklıma bin türlü şey geliyor. Allahtan hayırlısını dileyelim inşallah güzel haberlerle dönücez buraya
inşallah cnm ya tsh felanda yüksek benim büyük ihtimal ilaç verir heralde doktor ultrasondan kese görünürmü acaba vajinal ultrasondan bakarmıki
saol cnm ALLAH razı olsunnnnn
Canım bilgilerini verirsen seni de hamile tablomuza eklerim
yaş, şehir, kilo, sat, beklenen doğum tarihi,
Bana hiç vajinal ultrasonla bakmadı, karından baktı ve gozüktü :) geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebeğinee..
Bende günde bir tane tamam o zaman sorun yok.
selam güzel anneler..nasılsınız bakalım?
benim iştahım kalmadı hiç artık.tek öğünle bitiriyorum bazen günü.bu saat oldu yemedim bişey.canım istemiyo hiç.sizde durumlar nasıl?
ben de folik asit 5mg olanından kullanıyorum.siz aç karnına mı tok karnına mı alıyosunuz folik asiti?
Kızlar benim artık kasıklarıma ağrı girmiyor ağrının yeri değişti daha yukarıda bi yerde ve bu sabah orda ağrım fazlaydı heyecanlandım ama bişey olmadı çok şükür sonra geçti kendiliğinden böyle arada ağrılar kasılmalar normal mi oluyor acaba? Benimde ilk hamileliğim hiç deneyimim yok. Yalnızca kanama olursa tehlikeli olur diye düşünüyorum Allah göstermesinde sizde de ara ara ağrılar oluyor mu karın bölgenizde???
az önce doktorumla görüştüm 83.92 çok düşük bir değer olabilirde olmayabilirde diyor 4 gün sonra muayneye cağırdı.boşuna umutlandım sanırım
Menbeta hoş geldin arkadaşım nasılsın?
ooo ne güzel ben doktora ilk gittiğimde 4+4 tüm. alttan bakıldı. 5+4te ustten gozuktu. insallah 6+4 te kalp atısını duyucaz.. saol canım edıyorum dikkat.. Allah a emanetiz
canım bende tok karnına alıyorum. ve sende az da olsa yemek yemege calıs. kendini zorla. bebeginin buna ihtiyacı var..
bence normal güzelim. aynı agrılar bende vardı. adet olucam felan sanıyordum.. benım gecen hafta kanamam basladı cok sukur gectı.. Allah kimsenin basına vermesın.. gercekten cok stres yaratıyor insanda..
canım umutsuzluga kapılma. ben ilk ogrendiğimde 25.gunumdu ve 69,90 dı. cok sukur ki deger katlandı.. sende pztesi gunu gıt tekrar kan testı yaptır carsambayı bekle bence..
hosbulduk.. iyim canım saol sen nasılsın ??
Yok tatlım benım ılk annelıgım olucak Allah nasıp ederse ama burda egeada vardı onun ıkıncı annelıgı olucak kısmetse o bıze deneyımlerıyle de yardımcı olucaktır mutlaka :)