2012 Ekim Anneleri

gördüm cnm çok güzel olmuş:)eline saglık inşallah hepimizin cinsiyet isim belirtecegi günlerde gelecek çok heyecanlandım:)

gördüm cnm çok güzel olmuş:)eline saglık inşallah hepimizin cinsiyet isim belirtecegi günlerde gelecek çok heyecanlandım:)

Muhabbetler burdan yapılıyor canım ordan özellikle yazmadım orası sadece takip çizelgemiz kim hamiş kim ne zaman doğrucak falan :KK34:

Kızlar bende bugün anneme gidiyorum eşim iki gün yok. Anneyle hasret gidericez bi de oğluşumla :KK52: Çok sık giremeyebilirim sizler muhabbetinizi eksik etmeyin forumu boş bırakmayın bende arada katılmaya çalışıcam. Biraz aile saadeti yaşayayım :KK9::KK9::KK9:

kızlar çizelgem olmuşmu.bende annemi özledim ailem istanbulda çok özlüyorum onları:KK43:(

kızlar merhabaa

bende insallahhh eylül sonu ekim bası annesi olucam. ekim anneleri cok ilerlemiş cok buyumusler. bana en yakın sizlersiniz.. sat 24 aralık yaş 23 kilo 54

masumiyet tebrik ederim canımm.. biz senle "2011 de hep beraber burada elele hamile kalıyoruz" topicinden tanısıyoruzz. cok sevındım. Allah tamamına erdirsinn..

Canım cok sevındım senı tanıyorum tabı tanımaz mıyım :) arkadas lısteme bıle eklemısım :) canım cepten gırdım laptopu acınca bılgılerını gırerım. Demek aynı zamanlarda Anne olucaz menbetacım hadı gozumuz aydın olsun :)

Melekler bugün gittim doktora ve şükürler olsun ki gördük kesemizi :KK70: 2 hafta sonra gel kalbini duyalım dedi çok mutluyuzzzzz.. doktor progestan verdi, ilişkiye girmeyin bir süre dedi ve dikkat et bu sıralar mide bulantılar artar ve kusmalarda, bol bol su iç ve tuzlu yiyecekler ye dedi örneğin kraker, tuzlu bisküvi bulantıyı bastırmak için..
Ben birde hamile kalmadan önce folik asit kullanmaya başlamıştım doktor önerisiyle ama 5mg lık burda okudun hepsi 4mg çok mu benimki?? Allahım bizleri ve bebeklerimizi korusun...

Canım cok sevındım senı tanıyorum tabı tanımaz mıyım :) arkadas lısteme bıle eklemısım :) canım cepten gırdım laptopu acınca bılgılerını gırerım. Demek aynı zamanlarda Anne olucaz menbetacım hadı gozumuz aydın olsun :)

tamam canım sorun degıl eklersin müsait zamanında :KK16: insallah canım :KK54:

Melekler bugün gittim doktora ve şükürler olsun ki gördük kesemizi :KK70: 2 hafta sonra gel kalbini duyalım dedi çok mutluyuzzzzz.. doktor progestan verdi, ilişkiye girmeyin bir süre dedi ve dikkat et bu sıralar mide bulantılar artar ve kusmalarda, bol bol su iç ve tuzlu yiyecekler ye dedi örneğin kraker, tuzlu bisküvi bulantıyı bastırmak için..
Ben birde hamile kalmadan önce folik asit kullanmaya başlamıştım doktor önerisiyle ama 5mg lık burda okudun hepsi 4mg çok mu benimki?? Allahım bizleri ve bebeklerimizi korusun...

hadi gozunaydın. üstten mi gozuktu senın minik? ben ilk gittiğimde vajinal ultrasonla gozuktu. bırkacgun evvel kanama gecırdım acıl gıtttım. bu sefer ustten gozuktu yavrum. kısmetse bu haftada kalp atısları ıcın gıdıcez..

benımde doktorum 5 mg folik asite baslattı. gunde bırkez alıyorum..

tamam canım sorun degıl eklersin müsait zamanında :KK16: insallah canım :KK54:

hadi gozunaydın. üstten mi gozuktu senın minik? ben ilk gittiğimde vajinal ultrasonla gozuktu. bırkacgun evvel kanama gecırdım acıl gıtttım. bu sefer ustten gozuktu yavrum. kısmetse bu haftada kalp atısları ıcın gıdıcez..

benımde doktorum 5 mg folik asite baslattı. gunde bırkez alıyorum..

Bana hiç vajinal ultrasonla bakmadı, karından baktı ve gozüktü :) geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebeğinee..
Bende günde bir tane tamam o zaman sorun yok.

Bana hiç vajinal ultrasonla bakmadı, karından baktı ve gozüktü :) geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebeğinee..
Bende günde bir tane tamam o zaman sorun yok.

Canım ne güzel gözün aydın görmüşsün bebeğini darısı benim başıma olsun bende çok merak ediyorum pazartesiye nasıl geçecek günler :18::18::18:

canımmm topiğin hayırlı uğurlu olsun inşallahhh bak geldim bende ama benim çizelgem yokkk:KK14:yaparmısın yoksam:KK9:herkese merhabalar arkadaşlar bu arada ismim gamze dün öğrendim bebeğimi herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun inşallahhhh:26::KK49::KK49::KK49:

günaydın güzel anneler

gelip gelip hemen kaçıyorum ,aslında uzun uzun sohbet etmek istiyorum sizlerle .kaynaşırız zamanla ne güzel beraber çıktık yola beraber paylaşıcaz inşallah yaşadıklarımızı...

bu hastalık mahvetti beni ,bu sabah artık öksürdükçe kusar hale geldim. pzt doktor tarttığından beri 2,2 kg vermişim. içim hiç bişey almıyor çorba ve meyve suyu sadece.

bitki çaylarını sordum doktora kızlar ,ıhlamur ve kuşburnu içebilirsin ,diğerlerini içme dedi.

doktorlarımızın tavsiyelerini de paylaşalım burda inşallah.

kendi çektiğim acıdan çok bebeğime üzülüyorum ,ağlıyorum onu düşündükçe. ilk haftadan daha miniğimi ne kadar üzüyorum diye üzülüyorum :KK43:((

Mysea hos geldın tatlım Allah tamamına erdırsın meleklerımızı bıze bagıslasın ınsallah
Bende cepten gırıyorun annemlerdeyım pazar donucem evıme tablomuz var 1.cı sayfadan takıp cızelgesını tıklarsan bana bılgılerını ver de senı de tabloya ekleyelım canım tıckerını da kendın yaparsın artık :)

Annesınınmelegı cok gecmıs olsun canım yaa bır an once ıyılesırsın ınsallah doktorunun dedıklerını uygula mutlaka dısarı da pek cıkma havalarda soguk cok rahat yazamıyorum cepten arada bakıyorum sıze hepımız Allaha emanet olalım

selam güzel anneler..nasılsınız bakalım?

benim iştahım kalmadı hiç artık.tek öğünle bitiriyorum bazen günü.bu saat oldu yemedim bişey.canım istemiyo hiç.sizde durumlar nasıl?

ben de folik asit 5mg olanından kullanıyorum.siz aç karnına mı tok karnına mı alıyosunuz folik asiti?

selam güzel anneler..nasılsınız bakalım?

benim iştahım kalmadı hiç artık.tek öğünle bitiriyorum bazen günü.bu saat oldu yemedim bişey.canım istemiyo hiç.sizde durumlar nasıl?

ben de folik asit 5mg olanından kullanıyorum.siz aç karnına mı tok karnına mı alıyosunuz folik asiti?

tatlım az da olsa yemeğe çalış çünkü bebek gelişiyor, ona ve sana da güç lazım... folik asiti de tok karnına kullan doktor özellikle tok karnına olduğunu iyice söyledi

X