- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
:)o zaman benim satım son adet başlangıcım 28 aralık yaşadıgım il sinop:)
senin de bilgilerini girdim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)o zaman benim satım son adet başlangıcım 28 aralık yaşadıgım il sinop:)
gördüm cnm çok güzel olmuş:)eline saglık inşallah hepimizin cinsiyet isim belirtecegi günlerde gelecek çok heyecanlandım:)
Canım cok sevındım senı tanıyorum tabı tanımaz mıyım :) arkadas lısteme bıle eklemısım :) canım cepten gırdım laptopu acınca bılgılerını gırerım. Demek aynı zamanlarda Anne olucaz menbetacım hadı gozumuz aydın olsun :)
Melekler bugün gittim doktora ve şükürler olsun ki gördük kesemizi 2 hafta sonra gel kalbini duyalım dedi çok mutluyuzzzzz.. doktor progestan verdi, ilişkiye girmeyin bir süre dedi ve dikkat et bu sıralar mide bulantılar artar ve kusmalarda, bol bol su iç ve tuzlu yiyecekler ye dedi örneğin kraker, tuzlu bisküvi bulantıyı bastırmak için..
Ben birde hamile kalmadan önce folik asit kullanmaya başlamıştım doktor önerisiyle ama 5mg lık burda okudun hepsi 4mg çok mu benimki?? Allahım bizleri ve bebeklerimizi korusun...
tamam canım sorun degıl eklersin müsait zamanında insallah canım
hadi gozunaydın. üstten mi gozuktu senın minik? ben ilk gittiğimde vajinal ultrasonla gozuktu. bırkacgun evvel kanama gecırdım acıl gıtttım. bu sefer ustten gozuktu yavrum. kısmetse bu haftada kalp atısları ıcın gıdıcez..
benımde doktorum 5 mg folik asite baslattı. gunde bırkez alıyorum..
Bana hiç vajinal ultrasonla bakmadı, karından baktı ve gozüktü :) geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebeğinee..
Bende günde bir tane tamam o zaman sorun yok.
Canım ne güzel gözün aydın görmüşsün bebeğini darısı benim başıma olsun bende çok merak ediyorum pazartesiye nasıl geçecek günler :18::18::18:
selam güzel anneler..nasılsınız bakalım?
benim iştahım kalmadı hiç artık.tek öğünle bitiriyorum bazen günü.bu saat oldu yemedim bişey.canım istemiyo hiç.sizde durumlar nasıl?
ben de folik asit 5mg olanından kullanıyorum.siz aç karnına mı tok karnına mı alıyosunuz folik asiti?