arkadaşşlar doktor bana 400 mg lık e vitamini verdi.Netten baktım e vitaminin fazlası çocukta kalp rahatsızlığı,kalp kapakçığında delik falan olmasına neden olabiliyormuş.
Doktoruma sordum (gerçi doktor rus olduğu için pekte birşey anlamadım dediğinden) zararı yok dedi.ARANIZDA E VİTAMİNİ KULLANAN VARMI BENDEN BAŞKA.
sevgili masumiyet nasılsın bugün?pazartesi gidicektin galiba dr a.inş.güzel haberler alırsın cnm.benim internetetn hespladım 5+4 çıkıyor.ama devlet hastanesindeki dr hiç söylemedi haftasını.bende heyecandan unuttum sormayı.senin kaç haftalık gözüküyor bebişin.
Sağolasın canım gayet iyiyim
Ben pazartesi gidicem doktoruma şu karlarda erisin artık rahatlayalım. Ben kendim hesapladım işte son adet tarihime göre bugün 5 hafta oldu. Ama önemli olan doktorun belirlemesi o da niye söylememiş ki sana
Bakalım büyümüş mü kesesi görülüyor mu aklımda bir sürü soru var heyecanlıyım inşallah güzelce büyüyordur içimde
Hamilelik boyunca çay ve kahve tüketiminizi sınırlamanızı öneriyoruz.
Kahve tüketiminizi günde 1-2 fincana indirmeniz çok doğru olacaktır. Hamilelik kafeine duyarlılığınızı artıracağından uykunuz ve kalp ritminiz bundan olumsuz etkilenebilir. Günde 5 fincandan fazla kahve tüketimi sigara ile eşdeğer riskler taşımaktadır (düşük yapma riski veya düşük doğum kilolu bebek gibi).
Kahve gibi, çay da uyarıcı bir maddedir. Ayrıca çay bağırsaktaki demirin kana karışmasını da sınırlar. Çay çok açık içilmeli veya çay yerine papatya çayı, ıhlamur, verbena veya portakal çiçeği çayı içilmelidir. .
Tıpkı sigara gibi hamilelik boyunca alkol tüketimi de kesinlikle önerilmemektedir.
bugün çok halsizlik ve yorgunluk var kızlar
Allah kolaylık versin canım sat ve kilonu da verirsen tam olucak
canım sat 1 Ocak, kilom da sanırım 61 bizim evdeki tartı ne kadar doğru bilemiyorum da
Canın bilgilerini vermiş miydin? yaş, kilo, sat, beklenen doğ.tarh, yaşadığın şehir tabloya koyucam bilgilerini
canım yaş 24 tam kilo 56 doğum tarihini pazartesi doktora gidince daha kesin söyleyebilirim.benim tahminimce ekim başı gibi birde ben daha yeni oldugum için bilemiyorm.
sat nedir:)fotograf felanmı birde hangi tablo :)
sat son adet olduğun tarih demekyaşadığın şehiri de söylersen güzel olur canım tablo bütün arkadaşlarımızın bilgileri olduğu bölüm 1. sayfada link var 2012 ekim anneleri takip listesi diye ordan görebilirsin
canım sat 1 Ocak, kilom da sanırım 61 bizim evdeki tartı ne kadar doğru bilemiyorum da
Tablomuzu görebildin mi canım?