2012 Ekim Anneleri Takip Listesi

Masumiyetçim öncelikle emeğine eline sağlık benim oğluşumun ismi ahmet han olcak rabbim nasip ederse şimdiden çok tşk

Masumiyet listeye beni de ekler misin? Sat 01 ocak, 26 yaşındayım kilomda 84 bebeğim 7 Ekimde doğacak inşallah şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

BENİ DE LİSTEYE EKLER MİSİNİZ?? BEKLENTİ -İSTANBUL -SAT 17 OCAK -TAH.DOĞ.TAR.23 EKİM -YAŞ 30 -KİLO 56 -İLK BEBEK - ERKEK -İSMİ TUNA- TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN

Kızlar merhaba
Beni de ekleyin tcambaz yaşım 29 sat 25 aralık beklenen doğum tarihim 2 ekim istanbul da oturuyorum oğlum olacak inşallah ama isim daha belli değil kilomu söylemesem:)))) şu an 79 kiloyum maalesef((((( bu arada benimde ilk bebeğim

günaydın herkese
epeydir giremiyodum bu sabah bakıyım dedim bizde 15gün önce öğrendik KIZIMIZ geliyormuş.abimiz zaten daha dünyada yokken kardeşim olacak ismide İDİL olacak diyordu.çok şükür sağlıkla gelsin hepsi bizide listeye eklerseniz seviniriz.

masumiyetçim...

benim de kızım olacak inşaAllah adı da Aleyna ikinci isim düsünüyoruz belli olunca söylerim :) ( aramaya calısma 51. sıradayım )

masumiyet cnm benide eklermisin melek01 adana 10 ocak 16 ekim yaş 27 kilo 50 cinsiyet erkek

merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyordum bir oğlum vardı şimdi de bir kızım geliyor allah nasip ederse bizim de cinsiyetimiz belli oldu herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…