2012 Ekim Anneleri Takip Listesi

listeye benide ekler misiniz?

S.A.T: 12 ocak.
beklenen doğum tarihi: 18 ekim 2012

hepimiz inş. sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız...

Çok tşk ederim ilginiz için bu halide güzel olmuş sonuçta emeğimi boşa çıkarmadınız bu da bana yeter tabloyu yine ben oluşturucam

Tabloya beni de ekler misiniz? Carmentta , yaş: 27, sat 06 Ocak, beklenen doğum tarihi 12 Ekim, Kilo:62 , cinsiyet: erkek , isim: Furkan, Yer: Ankara

Son düzenleme:
kilo:53
sat:29 aralık 2011
beklenen dtarıhı: 04 ekım 2012
yer: ANKARA​

Son düzenleme:
Merhaba, listeye beni de dahil ederseniz memnun olurum.

Beklenen Doğum Tarihi: 02.10.2012
Kilo:58

Tabloya beni de ekler misiniz? Carmentta , yaş: 27, sat 06 Ocak, beklenen doğum tarihi 12 Ekim, Kilo:62 , cinsiyet: erkek , isim: Furkan, Yer: Ankara

merhaba carmentta, Allah nasip ederse çok kısa aralıklarla doğum yapacağız benim de sat: 08/01/2012, beklenen tarihim de 14/10/2012.

Sanırım sizde cinsiyetini öğrenmişsiniz kaçıncı haftada öğrendiniz? Bize de doktorumuz %95 kız dedi. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz? ben de Ankaradayım :)

yaş: 24, sat 06 Ocak, beklenen doğum tarihi 12 Ekim, Kilo:75 , cinsiyet: bilinmiyor , Yer: istanbul benide eklermisinz kızlar

Merhaba
aslında tam olarak nasıl olacağını bilmiyorum buradaki paylaşımların, ama bende 3. kez anne oluyorum ve heycanımı paylaşmak istedim...
Sat 18 ocak Muhtemel doğum tarihi 24 Ekim 2012 Hamile başlangıç kilom 68 kg

Son düzenleme:
benide eklermisiniz yaş 23 ikinci gebelik sat 26 ocak dogum muhtelem ekim sonu çünkü sezeryan olacam .. gebe kaldıgım kılom 99 su an 90 an teşekürler.. malatya

semmy44 yaş 29...sat 25 ocak.. beklenen doğum tarihi 30 ekim..başlangıç kilom 56. beni de eklerseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…