2012 Ekim Anneleri Takip Listesi

masumiyetcim bizim isim aleyna demiştim ama değişti ve netleşti artık İLAYDA olacak... aleyna isim değilmiş cünkü sıfatmıs sadece bu yuzden vazgeçtik

nihayet cinsiyeti görebildik.kızım olacak, bi erkekten sonra bi kız süper. Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli bebekler versin

merhaba masumiyet benide takip listesine eklemeni istiyorum mümkünse nick seldao5 şehir ankara yaş 25sat 7ocaktahminidoğ.tarh.13 ekim2012 kilo 50 cinsiyet daha kesin belli değil

Yaşasınnn benim de oğluşummm olacak inşallah...İsmi de Metehan listeye benim prensimi de ekler misiniz sıra numaram 97 )))))))))))

merhaba canım benide listeye eklermisin?doğum tarihim 1 ekim gibi gözüküyo oğlum olacak inşallah...eymen çınarım geliyo...

benimde oglum olacak inşallah adıda hamza bide yanlıs yazmısım bat tarihim 22 ocak dogum tarihim 28 ekim kilom 99 dan 87 e düştü

Ayyy bende varımmm:):) 7 yıl sonra bulmuşum benide alın listeye...

Yaşım: 30
Kilom : 76
Sat :Ocak 8
Yer: İstanbul
İsim : YAĞIZ EFE
Tahmini doğum : 15 Ekim

Son düzenleme:
124. sıradayım. 72 kilo ile başladım. su an 76 kiloyum. bebekim erkek. ismi de mete..ekleyebilirsin. bu arada gidilen hastane ve doktor ismi de acaba listeye eklense daha iyi olmaz mı?

yaaa benide ekleyinnn
Yaşım:19
Kilom :55
Sat :Ocak 2
Yer: kayseri
Cinsiyet renses
İsim : daha yok
Tahmini doğum : 9 ekim

cnm beni de ekleyebilirsin

simlara -izmir -28 -30 aralık-5 ekim 2012-49 ile başladım 54 kiloyum- prenses- alya

Merhaba. Bence de bu sayfa cok daha iyi olmus. Acaba beni de listeye ekleyebilir misiniz?
esbil İstanbul sat: 11ocak muhtemel dogum tarihi: 19 ekim kilo: 87, iki prenses Cok tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…