- 20 Eylül 2009
- 359
- 1
- 37
bizim tercihimiz 2side ALLAH kısmet ederse. Düğünden 1 ,2 gün sonra sıcağın tadını çıkarmaya havuz deniz eğlence ama nereye gıdıcemize tam karar veremedık Bodrumu pek öven yok Marmaris güzel diyorlar Alanya araştrdım çok harika tam istedgm gb bakalım artık. Sonbaharda da Bolu sünnet gölüne şömineli bir tatil ya da İstanbul Ağva diyoruz
çok güzel olur tatlım mumlar şömine falan.karadenizde giresunun bir yaylası var gümbet yaylası orda cok güzel bungalov evler var aklında bulunsun tatlım.Ben giresunda okuorum onun ıcın biliorum muhtesem bi yer.ayrıca antalya belekte adam&eve hotel ınceledım netten gıdenlerde cok begendıklerını soluolar otelın konseptı sadece dugun balayı vb.cıftlere özelmiş çok beğendim ben asagıdaki linklten bakabilirsinz
Adam & Eve Hotels : Cennette Düğün ve Balayı : Balayı
tatlım ben temmuzda bodrumdaydım eglence hareketlı bı tatl ıstersen harıka bı yer.Bende bu yıl bodruma gıttıgmz ıcın seneye antalyayı dusunuorum bakalm neresi olcak
baktım canım tam balayılık bı otel sız burayamı gıtmeyı dusnuyorsunuz? cok guzel vakıt gecrebılırsınız
ayrıca dedıgın ıcın cok tsk ederım bunları not ettım sımdı ıyıce arastırırım
lux otellerı nedense hıc sevmıyorum cok yapay gelıyorlar bana hersey var
nısanlımda dıyor bana cok tuhafsın dıye bazen ama ne yapıyım ormanlaga bayılıyorum tahta evlerden bayılıyorum
cok hosuma gıdıyor belkıde burda ormana cok gıtmemden kaynaklanabılır.
bizim tercihimiz 2side ALLAH kısmet ederse. Düğünden 1 ,2 gün sonra sıcağın tadını çıkarmaya havuz deniz eğlence ama nereye gıdıcemize tam karar veremedık Bodrumu pek öven yok Marmaris güzel diyorlar Alanya araştrdım çok harika tam istedgm gb bakalım artık. Sonbaharda da Bolu sünnet gölüne şömineli bir tatil ya da İstanbul Ağva diyoruz
Hepimiz aynı otele gıdıyomuşusz bide hahahahhmuhtemelen bizde Antalya Alanya falan canım.Erken rezervasyonmu yaptırcaksınız?
şimidlik burayı düşünüyoruz tatlım sonrasında nolur bilmem.bende çok severım öledağ evlerini ama kçalışacagımız ıcın pek gıtme ıhtımlımız olmıcak onun ıcın yaz tatılını beklıcez hep
cagla canım benım ımrenmedım degıl ıkı kere balayı super ötesı bısı olur herhalde ohhh canım
sız enıste beyle gezmeyı sevıyorsunuz herhalde
ben alanyaya gıtttım cok ''kro'' var resmen dogulular kaplamıs alanyayı vede benım halamın yazlıgı var orda
denızın dalgası cok oluyor ama zevklı olur yuzmek.
bolu dagları muhtesem tamamen farklı bır sehır gördum orayı da aslında tam benlık bır sehır her yer yesıl orayıda bı arastıryım
ay kızlar böyle konusunca ben cok özledım nısanlımı
cok sevındım yelızcım bellı mı olur baktım benım canımı sıkarlarsa dugunden sonra otel hazır nasılsa rezervasyon yaptırım oda mecbur gelır benımle
herseyın plan projesını sımdıden hazırlamak lazım:44:
Canım ben çok severım sonbahar tatilini aşkımla gitsem ohhhhhhhhhh şöminede yansa odunlar çatır çatırdizine koysam başımı saçlarımı okşasa ah ulen ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh az daha sabır cnm ya şu askerlıgı bı yeseydık. Alanyada kesime göre değişiyor heralde hani otele göre falan bakıcaz artık
super olur ha hepımız aynı yerde komedıye gel
erken rezervasyon yaptırcaz canım daha avantajlı oluonısanlım arıcak ıste bı kac gune arar.
aynen tatlım ben cok severım kıs aylarını sogukta usumekten zevk alırım nıye bılmıyorum
yazları cadılar gıbı eve kapanırım hıc sevmem yaz aylarını gunese karsı bıde alarjım olunca böyle oluyor malesef
dogru canım herseyı en ınce ayrıntısına kadar arastırmak gerek
Senin nikah tarihi alındımı cnm salonu falan tutdunuz o zaman. En mantıklısı rezervasyonunuzu yaptırın o otel hakkında fiyatda bı bılgın var mı pekı? Çok çok pahalıysa ole gunlugu kişi başı 7oo falansa gıtmem o ayarda farklı oteller bulabılırım
kızlar su eve baksanıza sızce hosmu
ben sımdılık kısın nısanlımla anakrada bulusacaz ınsallah guzel bır dört gun gecırecez beraber
burayı kıralamayı dusnuyoruz
sızce guzelmı
Vogue 1+1 | Rental House Ankara
balayı ıcın hıc rezarvasyon yaptrmayı dusunmuyoruz daha erken olur malum bıde seneye bayramlar yaz tatılıne gelıyor
dugun temmuzde ınsallah ramazanda temmuzda baslıyor bızım ıcın en ıdeal ekım kasım kurban bayramından sonra gıderız herhalde
Süpermiş ev cnm. Bizde askerım gelsın salonu ayarlıycaz daha sonrada rezervasyonumuzu yaptırırz.Temmz başı düğün olursa dogrudan balayına gıderız ramazan gelıyor cnku.kızlar su eve baksanıza sızce hosmu
ben sımdılık kısın nısanlımla anakrada bulusacaz ınsallah guzel bır dört gun gecırecez beraber
burayı kıralamayı dusnuyoruz
sızce guzelmı
Vogue 1+1 | Rental House Ankara
balayı ıcın hıc rezarvasyon yaptrmayı dusunmuyoruz daha erken olur malum bıde seneye bayramlar yaz tatılıne gelıyor
dugun temmuzde ınsallah ramazanda temmuzda baslıyor bızım ıcın en ıdeal ekım kasım kurban bayramından sonra gıderız herhalde
Anladım cnm önce salonu falan ayarlayıp daha sonra rezervazyonunuzu yaptırırsınız. Benımde beğendıgım salonlar 12 mılyar 13 mılyar bakalım neresı olucak fakat yemeklı tabınikah tarihi için erken daha canım ocak gıbı falan almayı dusunuyrm zaten aldıgın tarıhın 6 ay gecerlılıgı var.Fiyatıogrenınce ben yazarım sıze amaole 700 falan degıldır tahmınımce 190 cıvarlarındadır.Düğün salonunu ayarlayamadım daha istanbulda bi yer baktık 11 mılyar dedıler cok geldı bızede sadecekına yapılcak bi açık hava mekanı ayarladım o kadar
neyse kızlar sohbete doyum olmuyor.ben kacar carsamba mısafır gelcek baya bı kalabalık sabah temızlık pasta börek falan yapcam bıraz enerjı toplım.çok optum ıkınızde gorusurz yarın yenı konularla fıkırlerle iyi geceler iyi sohbetler size