Süpermiş ev cnm. Bizde askerım gelsın salonu ayarlıycaz daha sonrada rezervasyonumuzu yaptırırz.Temmz başı düğün olursa dogrudan balayına gıderız ramazan gelıyor cnku.
Anladım cnm önce salonu falan ayarlayıp daha sonra rezervazyonunuzu yaptırırsınız. Benımde beğendıgım salonlar 12 mılyar 13 mılyar bakalım neresı olucak fakat yemeklı tabı
neyse kızlar sohbete doyum olmuyor.ben kacar carsamba mısafır gelcek baya bı kalabalık sabah temızlık pasta börek falan yapcam bıraz enerjı toplım.çok optum ıkınızde gorusurz yarın yenı konularla fıkırlerle iyi geceler iyi sohbetler size
sagulun kızlar
sız ne guzel kendınız ıstedıgınız sekılde ayarlıyorsunuz bana bu konularda hıc söz hakkı verılmıyor
ben cok mu ne sözunu dınlıyorum nısanlımın herseyıne evet demıcem artık
nye söz hakkı vermesınler kız geçir sözünü.
Çok özledim askerimi ah ahh:97::97::97:
ne bılıyım yaa ustune gıdemıyorumkı askerde stres yapmasın kafaya takmasın dıye evet dıyıp gecıyorum ustelemıyorum hıc bırseyı
bıde dugunu erkek tarafı yapacaga ıcın bısı dıyemıyorum zaten en az bes bın kısılık yemek verılecekmıs benı asıyor böyle olunca durum
nasıl yanı cnm düğüne 5nin kişimi gelicek aboww bizimki o kadar olmaz ya
benımkının meslegı esnaf ama cok buyuk bayılıklerı var böyle olunca hem cevre cok hemde sulale cok buyuk anlıcagan
bıde bızımkı gırecek cagla valla canımınıcı ne yapacaklar bılmıyorum yarın bırgun bıze gelecekler hersey konusulacak buyukler ne karar verırse artık
anladım sultancım valla ALLAH yardım etsin bi hayli kalabalık olucak o zaman olsun bir okadarda güzel olur umuyorum. Gelsnler guzelce konusrsnz karşılıklı
ınsallahhh hersey bekledıgımız gıbı olur canım.
bu arada ben norvecte yasıyorum uc hafta oldu gerı gelelı burya
annemler önumzdekı ay gelecek kayınvalıdemler bugun veya carsmba oturmaya gelecekler
ıste ozaman annelerımız babalarımız oturup konusacaklar..
herseyın hayırlısı canım.
guzel bır sohbett ettık hersey ıcın tsk ederım kızlar saat 4 bucuga gelıyor
uykun geldımı? yelız gıttı aslında bıraz da yatarak hayal kursak hıc fena olmaz benım gözler gıdıyor
Hayırlısı tabıkı cnm ama zor oluyor dımı kayınvalıdemlere gdııyoruz onlarda bıze gelıyorlar ama askerim yok... Bugünlerde geçicek. Biz tşk ederz. Uykum çok yok sen uyu ben de az sonra çıkarım saç modellerine falan bakıyorum yarın görüşürüz cnm
allah sabır versın tatlım dayan dayan az kaldı kavusmanıza.
bırgun gerı gelecekler allahın ıznıyle ve her yere beraber gıdeceksınız o gunlerı dusun uzme kendını
tamam canım sen bak görusuruz yarın
gecen guzel olsun
hosca kal
nikah tarihi için erken daha canım ocak gıbı falan almayı dusunuyrm zaten aldıgın tarıhın 6 ay gecerlılıgı var.Fiyatıogrenınce ben yazarım sıze amaole 700 falan degıldır tahmınımce 190 cıvarlarındadır.Düğün salonunu ayarlayamadım daha istanbulda bi yer baktık 11 mılyar dedıler cok geldı bızede sadecekına yapılcak bi açık hava mekanı ayarladım o kadar
Merhabalar kızlar,nerelerdesiniz? huhuhuuuu gece sohbet bayağı koyulmuş,ben de erken çıkmıştım tühh
yelizcim kına için nereyi ayarladın açık hava istiyorum bende ama avrupa yakasında
canım benim kınam istanbulda olmıcak düğünüm istanbul da olucak ama hala bı yer bılamadım
anladım canım benimde kınam İstanbul'da,düğünüm Edirne'de olacak,düğün yerimiz belirli gibi.ama kına için İstanbulda açık hava çay bahçesi tarzı bir yer düşünüyorum. İnş. ikimizde kafamıza göre yerler bulabiliriz.
Düğünü yemekli mi düşünüyorsun,açık hava ya da kapalı olması farkeder mi,bir de hangi yakada düşünüyorsun?
tatlım ben avrupa yakasında olcak baya bı yer buldum aslında ama gıdıp konusmam lazım ıstersen sanada yazım bı gorus ben dugun ıcın bakcam ama kınada yaparlar bence.acık hava olcak tatlım yemkli düşünüyorum deniz manzaralı bı yer yada tekne dıe dusunuyorum ben ama tabı fıyatlarda onemlı rol oynuyor artık olmazsa bole bahcelı guzel bı mekan bulamaya calıscam
çok iyi olur canım yazarsan sevinirim.. benimde sana bir tavsiyem var bir arkadaşımın düğünü avcılarda ezo restaurantta oldu deniz manzaralı ve bayağı hoş bir yer orayada bakabilirsin.
senın hersyın hazırmıs canım mobılya olarak ne dusunuyorsun
bız kahverengı derı koltuk takımı dusnuyoruz salonu kahve rengı krem dekore etmek ıstıyoruz
ne guzel takıların da sımdıden alınıyor
ne kadar altın alacaklar?
benım ufak tefek var ama
beyaz esya mobılya perde mutfak esyası halı hersey
ınsallah dugunden bır ay önce alınacak hersey allah nasıp ederse.