2012' de yazın evlenecekler

ayy dusunemıyorum tum evlenecek kızlar hamamı kapatıp partı yapsa mermerler yerınden oynar :KK60:

ınsallah banada nasıp olur gıtmek.

çok güzel olur cnm inşallah.Kimi kınayı hamamda yapıyomuş öle istemem ben . Bu arada gelin hamamı kınadan 1 gün önce oluyormuş:KK66::KK66:

yok ben sevmıorum sevmıcemde.ben konya merkezdeyım tatlım dogrudur capkın degılde bole hıc adam gormemıs tıplerı vardır ama hepside bole degıl onlarında yasadıgı kesımden nasıl bırılerı oldugu bellıdır zaten.heryerde var canım netıcede erkek yanı.sen konya merkezdemı oturcan cumrada mı?

yok canım allah göstermesın cumrada yapamam yanı hayalı bıle yokkkkk dedırtıyor adama:KK53:

bız kule sıtenın orda otracaz allah ızın verırse hem ısıne de yakın olacak

zamana bırak canım belkı dusuncelerın degısır bu surec ıcınde herkes cok gergın olur malum telaslı gecer gunler.

evet dogru söyluyorsun canım ama halkımız bıraz cahıl valla benımkıyle cok kavga edecez bu konularda

senınkı nasıl kıskancmı kesın kıskanctır ama abartırmı?

kıskanc olmazmı canım ya bazen olmadık en basit bıseye bile kıskanclık yapıo ama tamam sensın dıorum gecıorum bırazda yaglıyıp ballıorum gecıstırıoruz ama hıc cekılmıo yani.

Son düzenleme:
Gelin hamamından görüntüler google da buldum ay süper :KK76::KK76: $geln.jpeg

çok güzel olur cnm inşallah.Kimi kınayı hamamda yapıyomuş öle istemem ben . Bu arada gelin hamamı kınadan 1 gün önce oluyormuş:KK66::KK66:

hadı ya onu bılmıyordum 1 gun önce bızler cok telaslı oluruz kesın :KK70:

yok ya kına hamamda olurmu hıc kına dedıgın şıkk elbıslerle ya kız evınde olur yada bır salonda :KK66::KK66::KK66::KK64:

gecmısss olsun sekerım ama dıs agrısı offf cok kötu yarın doktora gıt basına bıle vurabılırım agrısı

bız öyle guzel guzel dertlesıyoruz yelızımle sende katıl:KK61:

sağol cnm diş tedavim devam edıyor bugünde gıdıcem bı tanesı cekıldı dgerı kanal tedavısı.oh oh ne gzel kaynatyosunuz :KK1:

kıskanc olmazmı canım ya bazen olmadık en basit bıseye bile kıskanclık yapıo ama tamam sensın dıorum gecıorum bırazda yaglıyıp ballıorum gecıstırıoruz ama hıc cekılmıo yani.

demek nişanlılarımız aynı bu konuda ıste onları gelıstırmek bızım elımızde ben ona anlatıyorum hep sen
fazla abartıyorsun dıye sonucta 21 yuzyıldayız bıraz hosgörulu olmak lazım yenı nesıllerız sonucta
aşmalıyız kendımızı dıye anlatıyorum ona guzel guzel konusunca haklısın bırtanem dıyor sonra

sağol cnm diş tedavim devam edıyor bugünde gıdıcem bı tanesı cekıldı dgerı kanal tedavısı.oh oh ne gzel kaynatyosunuz :KK1:

gıt canım gıt ıhmal gelme dıs cok önemlıdır kanal tedavısı uzun suruyormus duymustum allah sıflar versın

canım soguk ve asıtlı ıceklerden uzak dur dıslere dırekkk zarar

demek nişanlılarımız aynı bu konuda ıste onları gelıstırmek bızım elımızde ben ona anlatıyorum hep sen
fazla abartıyorsun dıye sonucta 21 yuzyıldayız bıraz hosgörulu olmak lazım yenı nesıllerız sonucta
aşmalıyız kendımızı dıye anlatıyorum ona guzel guzel konusunca haklısın bırtanem dıyor sonra

tabiki yani dimi.kızlar peki balayı desem ???

balayı dıyınce benım dırek aklıma vanılya kokulu mumlar ve şömıne gelıyor kızlar ıkımızde balık burcluyuz cok duygusalız ve sesızlıgı cok sevıyoruz yagmurda cılgınca ıslanmaya bayılıyoruz ıkımızde:KK69:
balayı ıcın sonbahrı bekleyıp karadenıze gıtmeyı ve dag evınde kalmayı dusunuyoruz ınsalllahh allah nasıp ederse :nazar:

ya sızlerrr????

hadı ya onu bılmıyordum 1 gun önce bızler cok telaslı oluruz kesın :KK70:

yok ya kına hamamda olurmu hıc kına dedıgın şıkk elbıslerle ya kız evınde olur yada bır salonda :KK66::KK66::KK66::KK64:

ayyyyy çok güzel ya bak resimde görünce iyice isteğim arttıı:KK9:
:KK1: :KK1:
gıt canım gıt ıhmal gelme dıs cok önemlıdır kanal tedavısı uzun suruyormus duymustum allah sıflar versın

canım soguk ve asıtlı ıceklerden uzak dur dıslere dırekkk zarar

Eskisi kadar uzun sürmuyor cnm ama tabı seans seans

balayı dıyınce benım dırek aklıma vanılya kokulu mumlar ve şömıne gelıyor kızlar ıkımızde balık burcluyuz cok duygusalız ve sesızlıgı cok sevıyoruz yagmurda cılgınca ıslanmaya bayılıyoruz ıkımızde:KK69:
balayı ıcın sonbahrı bekleyıp karadenıze gıtmeyı ve dag evınde kalmayı dusunuyoruz ınsalllahh allah nasıp ederse :nazar:

ya sızlerrr????

çok güzel olur tatlım mumlar şömine falan.karadenizde giresunun bir yaylası var gümbet yaylası orda cok güzel bungalov evler var aklında bulunsun tatlım.Ben giresunda okuorum onun ıcın biliorum muhtesem bi yer.ayrıca antalya belekte adam&eve hotel ınceledım netten gıdenlerde cok begendıklerını soluolar otelın konseptı sadece dugun balayı vb.cıftlere özelmiş çok beğendim ben asagıdaki linklten bakabilirsinz

Adam & Eve Hotels : Cennette Düğün ve Balayı : Balayı

bizim tercihimiz 2side ALLAH kısmet ederse. Düğünden 1 ,2 gün sonra sıcağın tadını çıkarmaya havuz deniz eğlence ama nereye gıdıcemize tam karar veremedık Bodrumu pek öven yok Marmaris güzel diyorlar Alanya araştrdım çok harika tam istedgm gb bakalım artık. Sonbaharda da Bolu sünnet gölüne şömineli bir tatil ya da İstanbul Ağva diyoruz

X