2012' de yazın evlenecekler

cok hos bı secım olur canım kahve rengı mobılyalar
(ben klasık mobılyaları hıc begenmıyorum cok agır duruyorlar)
hem gundelık hemde mısafırler gıttıgınde temızlıgı kolay olsun dıye derı koltuk ıstıyorum dunde konustuk tum secımlerı bana bırakıyor
herseyı dusnuyorum söyluyorum tamam bırtanem guzel dusunmussun dıyor.
tabı daha 2012 de yenı mobılyalar cıkar ozaman dusuncelerımız degısebılır.

evet kalın set cok kullanıslı olmaz bende hem fıkırım senınle :)zarıf bır kolye herzaman şıkk durur
8 bılezık cok ıyı benım bıldıgım kadarıyla gule gule tak canım benım

Son düzenleme:
kızlar aksama perde cesıtlerı koyacam :126:

sızlerın fıkrı cok önemlı

mutlaka bakın öpuyorum hepınızııııııııııııııııı

bende warıııııııııııııııımmmm bizde ramazan bayramından snra dşşünüoruz düğünü bu kurban bayrımından snra da istemeye geliolar çok heyecanlıyım kızlaaaar

kızlar, pekom un beylerbeyindeki yeri süpeerr, denize sıfır çok hoş bir mekan, bir bakın bence, bizim ki sanırım orda olacak

bende warıııııııııııııııımmmm bizde ramazan bayramından snra dşşünüoruz düğünü bu kurban bayrımından snra da istemeye geliolar çok heyecanlıyım kızlaaaar

hosgeldın canım

allah tamamına erdırır ınsallah

az kalmıs şekerım cok telaslı gecıyor bu gunler ama tatlı telas

sız nasıl tanıstınız ne zamandır görusuyorsunuz?

sultancım, eğer çok ağır bir salonum olsaydı 3. veya 6. gibi brşey olabilirdi

hadi bir de benden size birkaç resim, fikir olsun bakalım

Eki Görüntüle 264202
kırmızı olan mutfaklar için güzel olabilir
eklediğim resimlerden anlayacağınız gibi ben kruvaze olanlara hastayım
eklediğim kruvaze tüllerin çoğu mekanizmalı ama öyle kullanımı zor olabilir,
ancak bant, toka,aparat veya bir aksesuarla bu görüntü rahatlıkla yakalanabilir, hatta bir resimdeki bantlı..
nasıl?

Eklentiler

• $1011200843133.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım benim ama kına için çok tuzluya patlamaz mı buralar,ben açık hava olsun ama yemekli olmasın kendim organizasyon yaptırayım açık büfe olsun diye düşünüyorum da. hiç fiyat aldığın bi yer var mı?
selam canım

evet sekerım sen gıttın erkenden ama aksam yıne kaynatırız
evet canım ya valla erken çıkmışım kaynatalım bu akşamda cadı kazanımızı
hayırlısı olsun canım,hoşgeldin..

canım modeller çok güsel de ben daha modern birşeyler düşünüyorum stor güneşlik üzerine iki kanat yere kadar tül gibi ,ne biliim mobilyalarımı da spor düşünüyoruz,nişanlımda bende klasik sevmiyoruz.

1. ve 2. çok güselmiş canımcım, tam istediğim tarzdalar

canım bunlarda cok hoşş bızımkılerın evınde kuruvaze perdeler var (mutfak ve salonda)

ılk gördugumde salonda cok hostu ama zamanla gözum alıstı bu modele

balon perdelere taktım ama yok nette fazla göremıyorum aynen sana katılıyorum 3 ve 6 numara perde tam benlık ben mobılya olarak derı koltuk dusunuyorum krem ve kahverengı olacak salonumuz allah ızın verırse

sen hangı renk dusunuyorsun salonunu?

Son düzenleme:
evet seviyorum ben de canım

ben rustikleri de seviyorum yaa, mutfak veya oturma odalarında
Eki Görüntüle 264224 Eki Görüntüle 264225 Eki Görüntüle 264226

rustiklerde çok şeker,mutfak için ip perdelerden de olabilir kuzenimin öyle çok hoş duruyor.

ben salonumu beyaz,krem,kahve tonlarında
oturma odamı kırmızı,siyah,beyaz
yatak odamı beyaz,pembe
mutfağımı ne renk çıkarsa bahtıma düşünüyorum kızlar çünkü kiraya gideceğim

canım bence mutfaga katlamalı perdeler cok guzel durur cevremdekılerın mutfak perdelerı katlamalı

ve cok kullanıslı oluyor hem böylece tum duvarı perdeyle kaplamaya gerek kalmaz panolarla mutfaga sıkk bır görunum kazandırabılırz böylece

yatak odası ıcın sunu dusnuyoruz canım eklıcem bunu alacaz ınsallah sızlerde begenırsınız

hımm doğru senin gözün alıştığı için benim kadar aşık değilsindir
ben hiç kullanmadığım için öyle hevesliyim acayip kruvazelere

bunlarda cok guzelmıs

oturma odasına cok hoşş olur
evet canım

rustiklerin ayrı bir havası var ya seviyorum onları da, daha bir modern ve spor oluyorlar,
gerçi kumaşına göre verdiği hava değişiyor
canım ben beyaz çok seviyorum ama salonumda kullanamam,
(bu arada kullanacağımız bir salon döşeyeceğiz yani oturma odası ayrı salon ayrı yapmak istemiyoruz)
yani salonda beyaz çok uğraştırır, oturulacağı için
amaaa hevesimi kursağımda bırakamam o yüzden yatak odam beyaz olacak hem ferah hem şık inşallah
salonumda ceviz mobilyalar olabilir, ona göre renklendirebilirim de
mutfağım da ev durumuna bağlı, eğer mutfağı hazır yapılmış bir ev alırsak yapacak bişey yok tabi ama eğer ben yaptırırsam siyah-beyaz-kırmızı olabilir

beğeniriz, beğeniriz
ekle sen
beklemedeyiz

evet canım merakla beklemekteyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…