bende mobilyaları kahve düşünüyorum canım ama ozamana kadar fikrim değişmezse tabi.takı konusunada gelince 5 bilezik 1 set alcaklardı ben set istemiyorum dedim çünkü hiç tarzım değil öyle altın kolye falan 8bilezik bide gelinliğe inci set alcaklar canım
Merhabalar kızlar,nerelerdesiniz? huhuhuuuu gece sohbet bayağı koyulmuş,ben de erken çıkmıştım tuh
selam canım
evet sekerım sen gıttın erkenden ama aksam yıne kaynatırız
kızlar, pekom un beylerbeyindeki yeri süpeerr, denize sıfır çok hoş bir mekan, bir bakın bence, bizim ki sanırım orda olacakaldıgım notlarda var tatlım oarsıda yıne bole bı yer gorursen haber verırsın dımı bana.
paşagarden rest. küçük çekmecede
bahar country sarıyer
huzur bahçesi avcılar
atapark avcılar
florya beledıye tesıslerı yesilkoy
mehmet rest.
bakırkoy spor kulubu tesıslerı
canım ben karısık yazdım sen bakarsın bıde bana pekom,öğretmenevlerine falanda bakın dedıler ama hıc bakmadım
ayrıca eger askerıyeden tanıdıgn bırı varsya maslak ordu evınde cok guzel dugun kına vb yapıolar organızasyonu cok guzel oluo aklında bulunsun
bende warıııııııııııııııımmmm bizde ramazan bayramından snra dşşünüoruz düğünübu kurban bayrımından snra da istemeye geliolar çok heyecanlıyım kızlaaaar
çok teşekkür ederim canım benim ama kına için çok tuzluya patlamaz mı buralar,ben açık hava olsun ama yemekli olmasın kendim organizasyon yaptırayım açık büfe olsun diye düşünüyorum da. hiç fiyat aldığın bi yer var mı?aldıgım notlarda var tatlım oarsıda yıne bole bı yer gorursen haber verırsın dımı bana.
paşagarden rest. küçük çekmecede
bahar country sarıyer
huzur bahçesi avcılar
atapark avcılar
florya beledıye tesıslerı yesilkoy
mehmet rest.
bakırkoy spor kulubu tesıslerı
canım ben karısık yazdım sen bakarsın bıde bana pekom,öğretmenevlerine falanda bakın dedıler ama hıc bakmadım
ayrıca eger askerıyeden tanıdıgn bırı varsya maslak ordu evınde cok guzel dugun kına vb yapıolar organızasyonu cok guzel oluo aklında bulunsun
evet canım ya valla erken çıkmışım kaynatalım bu akşamda cadı kazanımızıselam canım
evet sekerım sen gıttın erkenden ama aksam yıne kaynatırız
hayırlısı olsun canım,hoşgeldin..bende warıııııııııııııııımmmm bizde ramazan bayramından snra dşşünüoruz düğünübu kurban bayrımından snra da istemeye geliolar çok heyecanlıyım kızlaaaar
Eki Görüntüle 264139 Eki Görüntüle 264140 Eki Görüntüle 264141 Eki Görüntüle 264142 Eki Görüntüle 264143 Eki Görüntüle 264163
kızlar sızce bu modellerr nasıllll
sultancım, eğer çok ağır bir salonum olsaydı 3. veya 6. gibi brşey olabilirdi
hadi bir de benden size birkaç resim, fikir olsun bakalım
Eki Görüntüle 264199 Eki Görüntüle 264200 Eki Görüntüle 264202 Eki Görüntüle 264203 Eki Görüntüle 264204 Eki Görüntüle 264205 Eki Görüntüle 264206 Eki Görüntüle 264207
kırmızı olan mutfaklar için güzel olabilir
eklediğim resimlerden anlayacağınız gibi ben kruvaze olanlara hastayım
eklediğim kruvaze tüllerin çoğu mekanizmalı ama öyle kullanımı zor olabilir,
ancak bant, toka,aparat veya bir aksesuarla bu görüntü rahatlıkla yakalanabilir, hatta bir resimdeki bantlı..
nasıl?
sultancım, eğer çok ağır bir salonum olsaydı 3. veya 6. gibi brşey olabilirdi
hadi bir de benden size birkaç resim, fikir olsun bakalım
Eki Görüntüle 264199 Eki Görüntüle 264200 Eki Görüntüle 264202 Eki Görüntüle 264203 Eki Görüntüle 264204 Eki Görüntüle 264205 Eki Görüntüle 264206 Eki Görüntüle 264207
kırmızı olan mutfaklar için güzel olabilir
eklediğim resimlerden anlayacağınız gibi ben kruvaze olanlara hastayım
eklediğim kruvaze tüllerin çoğu mekanizmalı ama öyle kullanımı zor olabilir,
ancak bant, toka,aparat veya bir aksesuarla bu görüntü rahatlıkla yakalanabilir, hatta bir resimdeki bantlı..
nasıl?
evet seviyorum ben de canım
ben rustikleri de seviyorum yaa, mutfak veya oturma odalarında
Eki Görüntüle 264224 Eki Görüntüle 264225 Eki Görüntüle 264226
evet seviyorum ben de canım
ben rustikleri de seviyorum yaa, mutfak veya oturma odalarında
Eki Görüntüle 264224 Eki Görüntüle 264225 Eki Görüntüle 264226
rustiklerde çok şeker,mutfak için ip perdelerden de olabilir kuzenimin öyle çok hoş duruyor.
ben salonumu beyaz,krem,kahve tonlarında
oturma odamı kırmızı,siyah,beyaz
yatak odamı beyaz,pembe
mutfağımı ne renk çıkarsa bahtıma düşünüyorumkızlar çünkü kiraya gideceğim
hımm doğru senin gözün alıştığı için benim kadar aşık değilsindircanım bunlarda cok hoşş bızımkılerın evınde kuruvaze perdeler var (mutfak ve salonda)
ılk gördugumde salonda cok hostu ama zamanla gözum alıstı bu modele
balon perdelere taktım ama yok nette fazla göremıyorum aynen sana katılıyorum 3 ve 6 numara perde tam benlık ben mobılya olarak derı koltuk dusunuyorum krem ve kahverengı olacak salonumuz allah ızın verırse
sen hangı renk dusunuyorsun salonunu?
evet canımbunlarda cok guzelmıs
oturma odasına cok hoşş olur
rustiklerin ayrı bir havası var ya seviyorum onları da, daha bir modern ve spor oluyorlar,rustiklerde çok şeker,mutfak için ip perdelerden de olabilir kuzenimin öyle çok hoş duruyor.
ben salonumu beyaz,krem,kahve tonlarında
oturma odamı kırmızı,siyah,beyaz
yatak odamı beyaz,pembe
mutfağımı ne renk çıkarsa bahtıma düşünüyorumkızlar çünkü kiraya gideceğim
canım bence mutfaga katlamalı perdeler cok guzel durur cevremdekılerın mutfak perdelerı katlamalı
ve cok kullanıslı oluyor hem böylece tum duvarı perdeyle kaplamaya gerek kalmaz panolarla mutfaga sıkk bır görunum kazandırabılırz böylece
yatak odası ıcın sunu dusnuyoruz canım eklıcem bunu alacaz ınsallah sızlerde begenırsınız
evet canım merakla beklemekteyizcanım bence mutfaga katlamalı perdeler cok guzel durur cevremdekılerın mutfak perdelerı katlamalı
ve cok kullanıslı oluyor hem böylece tum duvarı perdeyle kaplamaya gerek kalmaz panolarla mutfaga sıkk bır görunum kazandırabılırz böylece
yatak odası ıcın sunu dusnuyoruz canım eklıcem bunu alacaz ınsallah sızlerde begenırsınız
Allah nasıp ederse ınsallah kızlar tılsım yatak odası takımını almayı dusnuyoruz.
sızce nasıl?